wikiplast.ir
3 رفتار اشتباهی که مدیران عامل جدید را به سوی شکست سوق میدهد
برای اینکه در جایگاه مدیرعاملی یک شرکت قرار بگیرید، باید سخت کار کنید و مسیری پرچالش را پشت سر بگذارید؛ اما وقتی به این جایگاه رسیدید، زمان زیادی ندارید تا به موفقیت برسید.
دنیای کسب و کار به سرعت در حال تغییر است و اگر نتوانید اهداف موردنظر شرکت را برآورده کنید، خیلی زود اعتبار خود را از دست میدهید.
شما نمی توانید فاکتورهای موفقیت کسب و کار را به طور تضمینی مشخص کنید، اما می توانید سبک مدیریت خود را تحت کنترل بگیرید و این همان نکتهای است که شما را از سایرین متمایز میکند.
اگر سبک رهبری خوبی داشته باشید، به بهترین عامل انگیزه بخش کارمندان مجهز خواهید شد و می توانید راه هایی برای افزایش بهره وری شرکت پیدا کنید.
اما اگر بر نقاط ضعف خود غلبه نکنید یا گرفتار تله های روان شناختی رایج مدیران جدید شوید، با چالش های جدی رو به رو می شوید و از مسیر دست یابی به موفقیت های بزرگ دور خواهید ماند.
مدیران عامل جدید و بیتجربه باید از رفتارهای زیر دوری کنند تا موفقیتشان تضمین شود:
1. بر غرور خود غلبه کنید
بعد از تلاش های فراوان برای رسیدن به جایگاه مدیرعاملی، کاملا طبیعی است گرفتار غرور شوید. شاید فکر کنید دیگر نیاز نیست نکته ی جدیدی یاد بگیرید و از فرصت رشد و ترقی استفاده کنید.
ممکن است افرادی که با عقاید شما مخالف هستند را کنار بگذارید و تنها با افراد همیشه موافق معاشرت کنید.
برایان دی ایوانس، مدیرعامل کمپانی BDE Ventures میگوید:
خیلی خوب است به دستاوردهای خود افتخار کنید؛ اما نباید بگذارید غرور، چشمان تان را روی خیلی از مسائل ببندد.
باید بدانید شرکتهای کداک و بلاکباستر، به این خاطر به شکست رسیدند که از تغییرات صنعت و ایدههای دیگران چشمپوشی کردند. به عنوان مدیرعاملی تازهکار، متواضع باشید و یادتان باشد شما باهوشترین فرد حاضر در شرکت نیستید.
غرور خود را کنار بگذارید و شرایطی مهیا کنید که کارمندان تمام ایدهها و نظراتشان را با شما در میان بگذارند. بدین ترتیب نه تنها ایدههای جدیدی میگیرید، بلکه به کارمندان انگیزهی بیشتری میدهید.
وقتی با فروتنی به کارمندان نشان دهید که چقدر وجودشان ارزشمند است، با استعفای کمتری مواجه می شوید و به طور مستقیم روی بهرهوری و هزینههای کل تاثیر میگذارید.
2. بیش از اندازه محتاط و محافظهکار نباشید
شاید نگرش محافظهکارانه را یک ویژگی منفی تلقی نکنیم؛ اما دین استامولیس در وب سایت کسب و کار هاروارد می گوید محافظهکاری برای مدیران عامل یک ویژگی مثبت و موفقکننده نیست. برعکس، مدیران باید به دنبال ریسکهای موثر باشند و بتواند در فرصتهای خطرپذیر، اقدام کنند.
مدیران باید با تکیه بر دانش، تجربیات گذشته و منابع اطلاعاتی موجود، تصمیمات عاقلانه و آگاهانه اتخاذ کنند، اما گاهی ترس از شکست سبب می شود از هر ریسکی اجتناب کنند.
آنها برای تصمیم گیری بیش از اندازه فکر میکنند، دچار تردید میشوند و در نهایت ترجیح میدهند با همان تکنیکهای قدیمی جلو بروند.
حتما میدانید خیلی از نوآوریها و موفقیتهای دنیای کسب و کار، نتیجهی ریسکپذیری هوشمندانه هستند. وقتی بیل گیتس دانشگاه را رها کرد تا مایکروسافت را راه بیندازد، ریسک بزرگی را متحمل شد.
جی.کی رولینک نیز ریسک بزرگی انجام داد، چرا که خیلی از ناشران حاضر نشدند کتابهای هری پاتر را چاپ کنند.
البته تمام ریسکها به موفقیت ختم نمیشود. حتی وقتی یک ریسک به نتیجهی دلخواه منجر نمیشود، باز هم درسهای زیادی از آن یاد میگیرید که به پیشرفت کسب و کارتان کمک میکند و شما را از رقبا جلو میاندازد. در مقابل، رضایتمندی از دستاوردهای قبلی، کسب و کار شما را راکد نگه میدارد.
3. خیلی روی سود خالص تمرکز نکنید
وقتی در جایگاه مدیرعاملی قرار میگیرید، سودآوری اهمیت زیادی پیدا میکند. خصوصا اینکه باید جواب سرمایهگذاران و هیئتمدیرهی شرکت را هم بدهید؛ اما این مساله نباید باعث شود سودآوری خود را به نیازهای مشتریان ترجیح دهید.
معمولا مدیرعاملان جدید تمرکز خود را روی سودآوری میگذارند که منجر به نتایج خوبی نمیشود. اگر سعی کنید کیفیت خدمات مشتریان را کاهش دهید یا در تولید محصولات از مواد ارزانتری استفاده کنید، مخاطبان هدف خود را از دست میدهید. شکست سنگین اتومبیل فورد پینتو، به دلیل تمرکز روی سودآوری به جای پاسخگویی به نیاز مشتریان بود.
وقتی سعی میکنید کیفیت محصولات یا خدمات را افزایش دهید و به بهترین وجه ممکن به مشتریان کمک کنید، با وفاداری آنها مواجه میشوید که از پایههای اساسی یک برند برای دستیابی به موفقیت بلندمدت است.
باید بدانید هر چقدر مدیرعامل بهتری باشید، کسب و کار بهتری را توسعه میدهید. به عنوان یک مدیرعامل جدید و تازه کار، از رفتارهای ذکر شده اجتناب کنید و در عین حال سعی کنید تاثیر مثبت و پایداری روی شرکت داشته باشید.
به کارمندانتان انگیزه بدهید، در مقابل تغییرات بازار واکنش مناسبی از خود بروز دهید و موانع رایج مدیریتی را برطرف کنید تا شرکت خود را به افق روشنی برسانید.
منبع: یوکن
ویکی پلاست | مرجع بازار صنعت پلاستیک
دیدگاه خود را بنویسید
پتروشیمی ها
- آبادان
- آرتان پترو کیهان
- آریا ساسول
- اروند
- امیرکبیر
- ایلام
- Hyosung Topilene
- Ismail Resin Limited
- Reliance Industries Limited - هند
- بانیار پلیمر گنبد
- بندرامام
- پارس
- پتروپاک مشرق زمین
- پلی استایرن انبساطی سهند
- پلی استایرن انتخاب
- پلی اکریل ایران
- پلی پروپیلن جم (جم پیلن)
- پلی نار
- پلیمر کرمانشاه
- تبریز
- تخت جمشید
- تخت جمشید پارس
- تندگویان
- تولیدی پلاستیک ایسین
- جم
- خوزستان
- دی آریا پلیمر
- رجال
- شازند
- غدیر
- قائد بصیر
- قیام نخ
- کردستان
- گلپایگان
- لاله
- لرستان
- مارون
- محب بسپار ایده گستر
- محب پلیمر قم
- مهاباد
- مهر
- میاندوآب
- نوید زرشیمی
- هشت بهشت کیش
- هگمتانه
مطالب مرتبط
- 10 عادت مدیران دوست داشتنی
- اشتباهاتی که مدیران مرتکب میشوند و انگیزهی کارمندان را از بین میبرند
- چرا همه دوست دارند در گوگل کار کنند
- ترفندهای یک سخنرانی تاثیرگذار
- نقش مدیران امروزی در پنج بخش کلیدی تغییر میکند
- عادت های نادرست مدیران که باعث می شود بهترین کارمندان استعفا دهند
- مدیران چگونه در کارمندان خود ایجاد انگیزه میکنند یا چطور آن را از بین میبرند؟