به گزارش ویکی پلاست به نقل از مهر، علی اکبر شامانی مدیرکل دفتر صادرات گمرک نحوه وصول و خروج کالاهای صادراتی را به گمرکات اجرایی اعلام کرد.
در این ابلاغیه آمده است: پیرو بخشنامههای منتهی به بخشنامه شماره 400/97/1640483 مورخ 97/12/28 و همچنین بخشنامه محرمانه شماره 71/5/912/24954/ م مورخ 98/10/4 موضوع تأکید بر لزوم پیگیری اعلام وصول و خروج کالاهای صادراتی، مقتضی است موارد ذیل به صورت مستمر تحت پیگیری توأمان گمرکات مبدأ و مرز خروج اظهارنامههای صادراتی قرار گیرد.
گمرکات مبدأ موظفند نسبت به بررسی و تعیین تکلیف کلیه ردیفهای صادراتی اعلام خروج نشده (ثبت خروج، ابطال و با پیگیری قضائی با هماهنگی واحدهای مربوطه و با رعایت بخشنامه 6/102/226067 مورخ 95/12/3 مرکز مبارزه با جرایم سازمان یافته) مربوط به سنوات قبلی اقدام و از نتیجه، این دفتر رامطلع نمایند. (بدیهی است عدم پاسخگویی به منزله اعلام وصول کلیه اظهارنامههای صادراتی سنوات قبل در آن گمرک میباشد.)
2- گمرکات مبدأ موظفند تا حصول نتیجه نسبت به پیگیری و تعیین تکلیف وضعیت کلیه اظهارنامههای صادراتی سال جاری (ثبت خروج، ابطال و یا پیگیری قضائی با هماهنگی واحدهای مربوطه و با رعایت بخشنامه 6/102/226067 مورخ 95/12/3 مرکز مبارزه با جرایم سازمان یافته) اقدام نمایند.
3- لازم است گمرکات مبدأ صادرات در خصوص اظهارنامههای صادراتی، پس از انجام تشریفات صادرات، ظرف مدت حداکثر یک هفته نسبت به پیگیری اعلام وصول و خروج از مرز کالاهای صادراتی در سامانه جامع امور گمرکی اقدام و در صورت عدم حصول نتیجه و احتمال عدم خروج کالا در اسرع وقت نسبت به استعلام از گمرک مرزی مربوطه اقدام و طی رونوشتی، مراتب را جهت پیگیری به حوزه نظارت با اداره کل گمرکات استان متبوع منعکس نمایند و در مرحله بعد در صورتی که ظرف مهلت تعیین شده (یک هفته تا ده روز) نتیجه لازم حاصل نگردید، مجدداً مراتب را با تصریح سوابق پیگیریهای انجام شده است گمرک مرزی مربوطه پیگیری و رونوشتی از مکاتبه را نیز به دفتر صادرات و دفتر بازرسی و مدیریت عملکرد ارسال نمایند.
4- گمرکات مرزی پس از وصول کالاهای صادراتی در اجرای ماده 118 آئین نامه اجرایی قانون امور گمرکی ضمن ثبت بلافاصله نسبت به ثبت اعلام وصول نهایی پروانه در سامانه موصوف و تسریع در پاسخ به مکاتبات گمرکات مبدا صادراتی در صورت استعلام) اقدام نمایند. مقتضی است دستور فرمائید ضمن اقدام لازم مراتب را به کلیه گمرکات و واحدهای تابعه ابلاغ و بر حسن اجرای آن نظارت مستمر معمول نمایند.
ویکی پلاست | مرجع بازار صنعت پلاستیک
دیدگاه خود را بنویسید
پتروشیمی ها
- آبادان
- آرتان پترو کیهان
- آریا ساسول
- اروند
- امیرکبیر
- ایلام
- Hyosung Topilene
- Ismail Resin Limited
- Reliance Industries Limited - هند
- بانیار پلیمر گنبد
- بندرامام
- پارس
- پتروپاک مشرق زمین
- پلی استایرن انبساطی سهند
- پلی استایرن انتخاب
- پلی اکریل ایران
- پلی پروپیلن جم (جم پیلن)
- پلی نار
- پلیمر کرمانشاه
- تبریز
- تخت جمشید
- تخت جمشید پارس
- تندگویان
- تولیدی پلاستیک ایسین
- جم
- خوزستان
- دی آریا پلیمر
- رجال
- شازند
- غدیر
- قائد بصیر
- قیام نخ
- کردستان
- گلپایگان
- لاله
- لرستان
- مارون
- محب بسپار ایده گستر
- محب پلیمر قم
- مهاباد
- مهر
- میاندوآب
- نوید زرشیمی
- هشت بهشت کیش
- هگمتانه