به گزارش ویکی پلاست، علی لشگری در گفتوگو با ایسنا، با تاکید بر اینکه پتروشیمیها در سال جاری نباید سیاست قطرهچکانی را در بورس کالا در پیش گیرند، اظهار کرد: انتظار داریم بعد از توجه دولت به ساماندهی نرخ ارز، بورس کالا و شرکت صنایع پتروشیمی دقت لازم را برای کنترل عرضه پتروشیمیهای در دستور کار قرار دهند.
وی ادامه داد: اگر کنترل توزیع در دستور کار قرار نگیرد و به صورت مستمر مواد اولیه لازم تامین نشود با مشکلاتی در حوزه صنعت کفش و چرم روبرو خواهیم شد.
عضو هیات مدیره جامعه صنعت کفش ایران با بیان اینکه نگرانی فعالان صنعت کفش و چرم بالا رفتن قیمت مواد اولیه در بورس کالاست، اظهار کرد: اگر مدیریت عرضه و توزیع مواد اولیه از طریق پتروشیمیها مدنظر قرار نگیرد و سیاست قطرهچکانی در پیش گرفته شود به طور حتم با بالارفتن میزان تقاضا و افزایش قیمت روبهرو خواهیم بود.
لشگری افزود: بالارفتن قیمت مواد اولیه موجب ایجاد مشکل برای صنایع تکمیلی و پاییندستی نظیر صنعت کفش و چرم میشود و در ادامه مسیر تولید کنندگان را با مشکل روبهرو خواهد کرد.
وی با اشاره به اینکه عمده مواد اولیه مورد نیاز صنعت کفش از طریق پتروشیمیها و در داخل کشور تامین میشود، خاطر نشان کرد: بخشی از مواد اولیه مورد نیاز صنعت کفش نیز از طریق واردات تامین میشود که مربوط به بخش زیره کفش است و با توجه به لحاظ دلار ۴۲۰۰ تومانی برای واردکنندگان نگرانی چندانی در این رابطه وجود ندارد.
دبیر کل جامعه صنعت کفش ایران با بیان اینکه انتظار داریم پتروشیمیها صنایع پاییندستی و تکمیلی کشور را نسبت به مقوله صادرات در اولویت کار قرار دهند، گفت: ما پیشنهاد خود را به شرکت صنایع پتروشیمی و بورس کالا ارائه کردهایم تا مراقب وضعیت عرضه و قیمتگذاری باشند و سیاست قطرهچکانی را در بخش توزیع کنار بگذارند.
لشگری با تاکید بر اینکه نباید با سرنوشت اشتغال ایجاد شده در حوزه صنعت کفش بازی کرد، ادامه داد: میزان عرضه، لحاظ مناسب قیمت پایه، کنترل فضای رقابتی و مدیریت قیمت معامله شده در بورس کالا نسبت به قیمت پایه از جمله مسائلی است که باید به آن توجه شود.
گفتنی است؛ صنعت کفش ایران اشتغالی معادل ۵۰۰ هزار نفر دارد که با افزایش ظرفیتها میتوان آن را تا دو برابر افزایش داد. حال با توجه به تعیین قیمت ۴۲۰۰ تومانی برای واردکنندگان بخشی از نگرانیها در ارتباط با تامین مواد اولیه زیره کفش برطرف شده، اما همچنان تولید کنندگان نگران چگونگی عرضه مواد اولیه توسط پتروشیمیها در بورس کالا هستند.
دیدگاه خود را بنویسید
پتروشیمی ها
- آبادان
- آرتان پترو کیهان
- آریا ساسول
- اروند
- امیرکبیر
- ایلام
- Hyosung Topilene
- Ismail Resin Limited
- Reliance Industries Limited - هند
- بانیار پلیمر گنبد
- بندرامام
- پارس
- پتروپاک مشرق زمین
- پلی استایرن انبساطی سهند
- پلی استایرن انتخاب
- پلی اکریل ایران
- پلی پروپیلن جم (جم پیلن)
- پلی نار
- پلیمر کرمانشاه
- تبریز
- تخت جمشید
- تخت جمشید پارس
- تندگویان
- تولیدی پلاستیک ایسین
- جم
- خوزستان
- دی آریا پلیمر
- رجال
- شازند
- غدیر
- قائد بصیر
- قیام نخ
- کردستان
- گلپایگان
- لاله
- لرستان
- مارون
- محب بسپار ایده گستر
- محب پلیمر قم
- مهاباد
- مهر
- میاندوآب
- نوید زرشیمی
- هشت بهشت کیش
- هگمتانه
مطالب مرتبط
- پتروشیمی قیمت مواد اولیه لوازمالتحریر را ۵ برابر کرده است
- لشکری: عرضه ها قطره چکانی است/ محتشمی پور: قطره چکانی بی معنی است
- صنایع قربانی عرضه قطره چکانی پتروشیمی ها
- سقف سهمیه ماهانه برای عمده گروه های محصولات پتروشیمی در بورس کالا
- رگولاتوری، پیش شرط توسعه پایدار پتروشیمی
- کارت زرد به صادرات پتروشیمی