به گزارش ویکی پلاست به نقل از ایسنا، حسن نشانزاده مقدم در تشریح رکوردهای جدید تولید، فروش و صادرات بزرگترین زنجیره محصولات کلر ایران و خاورمیانه، گفت: پتروشیمی اروند از ظرفیت تولید سالانه یک میلیون و 800 هزار تن محصولاتی همچون کاستیک، اتیلن دی کلراید «ای.دی.سی»، وینیل کلراید منومر «وی.سی.ام» و گرید متونع پی.وی.سی برخوردار بوده که از ابتدای سال جاری تاکنون بیش از 104 درصد برنامه تولید در این پتروشیمی محقق شده است.
وی با اشاره به ثبت رکورد جدید سودآوری در این زنجیره کلر ایران، تصریح کرد: در شرایط فعلی پتروشیمی اروند نه تنها زیان ده نیست که به طور کامل به سودآوری رسیده و حتی بخش عمده ای از بدهی انباشت پرداخت شده و سود انباشت جایگزین زیان انباشته شده است.
وی با اعلام اینکه ابتدای سال جاری تاکنون میزان سودآوری این مجتمع پتروشیمیایی بیش از 40 درصد بالاتر از کل عملکرد سال گذشته بوده است، اظهار کرد: اروند بزرگترین تولیدکننده کلر در صنعت پتروشیمی کشور بوده که از ابتدای سال جاری افزایش تولید کلر منجر به افزایش عرضه خوراک بیشتری به پتروشیمی بندرامام، غدیر، کارون و خوزستان شده است.
او با یادآوری اینکه 650 هزار تولید گریدهای مختلف محصولات پی.وی.سی صنعت پتروشیمی کشور به خوراک عرضه شده از سوی پتروشیمی اروند وابستگی دارد، بیان کرد: به عبارت دیگر افزایش تولید کلر در این پتروشیمی منجر به افزایش تولید سایر مجتمع های پتروشیمی شده که خوراک خود را از اروند تامین می کنند.
نشانزاده یکی از برنامه های مهم و اولویت دار در دست اجرای در این مجتمع پتروشیمی را تکمیل ظرفیت تولید کلر عنوان کرد و افزود: پیش بینی می شود تا اواسط اسفندماه امسال حدود هشت درصد ظرفیت خالی تولید کلر در این مجتمع پتروشیمی کامل شده و زمینه تولید با ظرفیت اسمی کلر فراهم شود به طوری که انتظار داریم با این تکمیل ظرفیت سالانه حدود 100 هزار تن به ظرفیت تولید محصولات در پتروشیمی اروند و حدود 250 هزار تن در صنایع تکمیلی و پائین دستی پتروشیمی افزوده شود.
مدیرعامل پتروشیمی اروند ظرفیت تولید سالانه کلر در این مجتمع پتروشیمی را حدود 585 هزار تن اعلام کرد و یادآور شد: افندماه امسال با اجرای طرح ویژه رفع گلوگاه ها و موانع تولیدی و فرآیندی بعد از گذشت بیش از یک دهه زمینه تولید با ظرفیت حداکثری کلر به عنوان خوراک استراتژیک دست کم پنج پتروشیمی کشور فراهم می شود.
وی در ادامه با اشاره به تولید با 90 درصد ظرفیت اسمی «اس.پی.وی.سی» و 70 درصدی «ای.پی.وی.سی» به عنوان دو محصول مهم زنجیره کلر و پی.وی.سی کشور، بیان کرد: هم اکنون شناسایی و رفع موانع و گلوگاه ها و دستیابی به پایداری تولید مهمترین برنامه در دست اجرا در پتروشیمی اروند است.
این مقام مسئول با تاکید بر اینکه با اجرای این برنامه کلیدی پتروشیمی اروند پس از سال ها خود را آماده رکوردشکنی در تولید محصولات زنجیره کلر می کند، گفت: در حال حاضر مشکلی در تامین خوراک اتیلن هم وجود ندارد و این موضوع مسیر را برای ثبت رکوردهای جدید تولید و سودآوری در این مجتمع پتروشیمی هموار کرده است.
وی با اشاره به اصلاح ساختارهای مالی، بازرگانی، انبارداری، لجستیک و اداری در این پتروشیمی، تصریح کرد: با اصلاح ساختاری درحالی سال گذشته با بیش از 38 هزار تن محصول فروخته نشده و دپو شده در انبارها روبرو بودیم که در شرایط فعلی حتی یک تن محصول فروخته نشده و بدون مشتری نه تنها وجود ندارد که حتی مشتریان اقدام به پیش فروش محصولات کرده اند.
نشان زاده با اشاره به افزایش صادرات محصولات مختلف پتروشیمی اروند از ابتدای سالجاری تاکنون، خاطرنشان کرد: ارتقای کیفیت محصولات به ویژه ای.پی.وی.سی، برندسازی برای محصولات صادراتی، نگاه بازار و مشتری محور و افزایش ارزآوری برای اقتصاد کشور در شرایط تحریم های غیرقانونی از مهمترین برنامههای فروش و بازرگانی پتروشیمی اروند است.
ویکی پلاست | مرجع بازار صنعت پلاستیک
دیدگاه خود را بنویسید
پتروشیمی ها
- آبادان
- آرتان پترو کیهان
- آریا ساسول
- اروند
- امیرکبیر
- ایلام
- Hyosung Topilene
- Ismail Resin Limited
- Reliance Industries Limited - هند
- بانیار پلیمر گنبد
- بندرامام
- پارس
- پتروپاک مشرق زمین
- پلی استایرن انبساطی سهند
- پلی استایرن انتخاب
- پلی اکریل ایران
- پلی پروپیلن جم (جم پیلن)
- پلی نار
- پلیمر کرمانشاه
- تبریز
- تخت جمشید
- تخت جمشید پارس
- تندگویان
- تولیدی پلاستیک ایسین
- جم
- خوزستان
- دی آریا پلیمر
- رجال
- شازند
- غدیر
- قائد بصیر
- قیام نخ
- کردستان
- گلپایگان
- لاله
- لرستان
- مارون
- محب بسپار ایده گستر
- محب پلیمر قم
- مهاباد
- مهر
- میاندوآب
- نوید زرشیمی
- هشت بهشت کیش
- هگمتانه