چهارشنبه ۳ بهمن ۱۴۰۳

زرین نپتا

وکس سیبویه تولیدکننده وکس های دوقطبی و ناقطبی pe و pp

بسپار تجارت آسیا؛ تأمین کننده مواد اولیه پلاستیک و پلیمر و محصولات پتروشیمی

ترکیه جای ایران در بازار افغانستان را گرفت
رئیس اتاق مشترک ایران و افغانستان با اشاره به مبادلات تجاری بین دو کشور ایران و افغانستان گفت: به دلیل وضع برخی از محدودیت‌ها تجاری، ترکیه جای ایران در بازار افغانستان را گرفته است.

به گزارش ویکی پلاست به نقل از خبرگزاری فارس، حسین سلیمی گفت: حجم مبادلات تجاری بین دو کشور ایران و افغانستان حدود 2.7 میلیارد دلار است در حالی که دو کشور از ظرفیت تجاری بسیار بالاتری برخوردار هستند.

رئیس اتاق مشترک ایران و افغانستان افزود: با توجه به ممنوعیت‌های وارداتی به خصوص واردات محصولات کشاورزی که توسط وزارت جهاد کشاورزی برای حمایت از تولید داخلی وضع شده است در صادرات به این کشور محدودیت‌های برای ما به وجود آمده زیرا تجارت یک امری دو طرفه است.

وی بیان داشت: یکی از خواسته‌های این کشور از ما اجازه واردات برخی از محصولات کشاورزی تولیدی مثل انار، گردو و چلغوز است.

سلیمی با بیان اینکه برای توسعه روابط تجاری مبادلات، تبادلات و تعاملات باید دو طرفه باشد بیان داشت: این در حالی است که ما بیشتر خواهان صادرات هستیم و همین موضوع فرصت‌های تجاری را برای ما محدود و با عدم حضور ما در بازارها فرصت‌های صادراتی برای سایر کشور از جمله ترکیه در بازار افغانستان بوجود آمده است.

رئیس اتاق مشترک ایران و افغانستان با بیان اینکه ترکیه جای ما را در بازارهای افغانستان گرفته است، افزود: این در حالی است که ذائقه افغان‌ها به دلیل اینکه برخی از آنها مدت‌ها در ایران زندگی کرده‌اند بسیار به ذائقه‌ ایرانی‌ها نزدیک است و آنها خواهان مصرف مواد غذایی ایرانی هستند اما با این وجود به دلیل محدودیت‌‌های ذکر شده بسیاری از مواد غذایی خود را از ترکیه وارد می‌کنند.

وی با بیان اینکه در جلسه‌ای که با سفر افغانستان در اتاق بازرگانی ایران برگزار شد و به صادرات برخی از محصولات کشاورزی تولید افغانستان مثل گردو، انار به کشورهای مثل چین، ترکیه و کانادا اشاره کرد و گفت: این در حالی است که علیرغم کیفیت بالای محصولات تولیدی کشاورزی ما ایران اجازه واردات محصولات ما را نمی‌دهد.

سلیمی بیان داشت: البته سفیر این کشور به این نکته هم اشاره کرد که بخشی از گردوهای که در بازار ایران موجود است محصول افغانستان است اما به نام محصول ترکیه‌ای و چینی در بازار ایران شناخته شده است.

وی با بیان اینکه یکی از اصلی‌ترین مشکلات ما در رابطه با تجارت با افغانستان مشکلات ارتباطات بانکی است، بیان داشت: سفیر این کشور در ایران قول مساعد برای حل مشکلات قرنطیه‌ای مرز ایران و افغانستان را هم داد.

 


ویکی پلاست | توسعه ارتباطات، افزایش اطلاعات

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟ بلی خیر
امتیاز مطلب: 100%

تبلیغات در ویکی پلاست

دیدگاه خود را بنویسید

فرستادن دیدگاه

پربازدیدترین شرکت ها

پربازدیدترین محصولات

ویدیوهای آموزشی

همه حقوق این سایت متعلق به ویکی پلاست است طراحی و اجرا: نگاه حرفه ای
قیمت بازار اشتراک قیمت کانال تلگرام تبلیغات
کامپاندهای پلی‌کربنات: نسوز، الیاف‌دار، رنگی و PC/ABS قیمت بازار قیمت جهانی تلگرام واتس اپ تبلیغات
ویکی پلاست
سلام خوش اومدید
ویکی پلاست، خرید و فروش مواد اولیه نداره
چطور می تونم کمک‌تون کنم؟