به گزارش ویکی پلاست به نقل از ایرنا، «علی نقیب» امروز (چهارشنبه) در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی ایرنا به مناسبت در پیش بودن ۱۰ تیر روز صنعت، افزود: هرچند قوانین مختلفی از جمله برنامه چشم انداز ۲۰ ساله در کشور وجود دارد اما تاکنون حمایت کافی از این برنامهها انجام نگرفته و به همین دلیل به طور کامل تحقق نیافته است.
وی اظهار داشت: قوانین زیادی در بخش صنعت وجود دارد، اما وقتی به صورت کامل و درست اجرا نشود نمیتوان انتظاری در رفع مشکلات این بخش داشت.
نقیب تاکید کرد: وضع قوانین به خودی خود نمیتواند مشکلی را رفع کند بلکه شکل اجرای درست و دقیق آن میتواند نتایج مورد نظر قانونگذاران را محقق کند. باید فرهنگ اجرای قوانین در جامعه مورد توجه بیشتر قرار گیرد و در این صورت برنامهها و چشم اندازها مفید و مثمرثمر خواهند بود.
این عضو نمایندگان اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران به سایر مشکلات بخش صنعت اشاره کرد و ادامه داد: مشکل صنعت کشور فقط نقدینگی نیست، بلکه تغییر مداوم قوانین از مشکلات دیگر این بخش است.
نقیب به صدور بخشنامهها در این بخش پرداخت و گفت: یکی از مشکلات بخش صنعت صدور بخشنامههای خلق الساعه است، در حالی که اگر برنامه مدون وجود داشته باشد نیازی به صدور آنها نیست.
وی افزود: تدوین الگو و برنامه مدون، راه رفع مشکلات بخش صنعت کشور است، در حالی که نباید اجرای دقیق این برنامهها هیچ وقت فراموش شود.
۱۰ تیر در تقویم رسمی کشور به عنوان روز صنعت نامگذاری شده است.
دیدگاه خود را بنویسید
پتروشیمی ها
- آبادان
- آرتان پترو کیهان
- آریا ساسول
- اروند
- امیرکبیر
- ایلام
- Hyosung Topilene
- Ismail Resin Limited
- Reliance Industries Limited - هند
- بانیار پلیمر گنبد
- بندرامام
- پارس
- پتروپاک مشرق زمین
- پلی استایرن انبساطی سهند
- پلی استایرن انتخاب
- پلی اکریل ایران
- پلی پروپیلن جم (جم پیلن)
- پلی نار
- پلیمر کرمانشاه
- تبریز
- تخت جمشید
- تخت جمشید پارس
- تندگویان
- تولیدی پلاستیک ایسین
- جم
- خوزستان
- دی آریا پلیمر
- رجال
- شازند
- غدیر
- قائد بصیر
- قیام نخ
- کردستان
- گلپایگان
- لاله
- لرستان
- مارون
- محب بسپار ایده گستر
- محب پلیمر قم
- مهاباد
- مهر
- میاندوآب
- نوید زرشیمی
- هشت بهشت کیش
- هگمتانه