به گزارش ویکی پلاست، شما هم اگر در این زمینه تجربه و پاسخی دارید برای اطلاع سایر صادرکنندگان، در بخش نظرات همین پست، آن را درج کنید.
1- صادرکننده اول
در صنعت پلیمر، کل صادرکنندگان که بالای ده میلیون دلار طی دو سال گذشته صادرات داشتند فقط چهارده ۱۴شرکت هستند که خرید از بورس هم توسط این عزیزان انجام می شده. بعضی از اونها یک دهم میزان اعلامی هم صادرات واقعی نداشتند و پوششی برای خرید مواد و پاس شدن موضوع در دفاتر مالیاتی بوده و اظهارنامه ها صادراتی خریداری شده بوده که اینها اصلا موضوع شون حل نشده.
حدود سیصد شرکت صادرکننده دیگر در صنعت پلاستیک داشتیم که زیر یک میلیون دلار صادرات دارند که اینها تقریبا در کل مشکلاتشون با این بخشنامه امیدوارم کمی حل شده باشد. بین یک میلیون دلار و ده میلیون دلار هم حدود نود صادرکننده داریم که اینا هم بلاتکلیف اند.
به نظرم این موضوع بستگی به آینده سیاسی ایران دارد، اگر قیمت ارز کنترل شود و قوانین پولشویی رعایت شود قطعا هر پولی کنترل خواهد شد و صادرات هم.
2- صادرکننده دوم
حل نشده همچنان مشكلات هست و مخصوصا عراق و افغانستان كه اجازه دریافت ریالی دادن با این بخشنامه جدید نامشخصه و باید دلارش را تحویل بدین.
من این چند روز اصفهان چند صرافی و بانك رفتم همه نیما خرید می كردن و رفع تعهد میدادن، بانك تجارت فقط به نرخ نزدیك به بازار می خرید ولی گفتن نمی دونیم باید چطوری رفع تعهد كنیم براتون یعنی خود سیستم هم نمی دونه چه كار باید بكنه. رفتیم سازمان صمت می گه نمی خواد بدین شاید نیان.
رفتیم گمرك، گفتند زیر ١ میایون معافه.
رفتیم تعرفه های بالای اظهارنامه های قبلی را اصلاح كنیم می فرمایند ما نمی رسیم مال قبل رو عوض كنیم از این به بعد با تعرفه های جدید براتون می زنیم.
كلا واژه مشخص شیر تو شیر مصداق شرایط فعلی هست.
3- صادرکننده سوم
مبهم تر از گذشته و امیدوارم پشت گوش نیندازند كه به قاچاق كالا و ارز قوه قضاییه برسد با تاخیر روی تاخیر كه دیگر میشود لوپ دادگاه و غیره بی مورد شورای عالی مناطق آزاد و ویژه به احتمال قوی واحدهای مستقر را از این قضیه معاف میكند ولی مابقی واحدها گرفتار می شوند.
امروز پیش یکی از دوستان تولید كننده ... بودم كه صادرات بالای .... به ... دارد و ٢-٣ دوره صادر كننده ملی بوده و داشت گریه میكرد بنده خدا میگفت هنوز چیزی نشده یك جوان٢٠ ساله از تعزیرات فرستادند و طرف نمیداند جریان چی هست و فقط انگار دزد گرفته.
تجربه شما چیست؟ در بخش نظرات همین پست آن را بنویسید.
دیدگاه خود را بنویسید
پتروشیمی ها
- آبادان
- آرتان پترو کیهان
- آریا ساسول
- اروند
- امیرکبیر
- ایلام
- Hyosung Topilene
- Ismail Resin Limited
- Reliance Industries Limited - هند
- بانیار پلیمر گنبد
- بندرامام
- پارس
- پتروپاک مشرق زمین
- پلی استایرن انبساطی سهند
- پلی استایرن انتخاب
- پلی اکریل ایران
- پلی پروپیلن جم (جم پیلن)
- پلی نار
- پلیمر کرمانشاه
- تبریز
- تخت جمشید
- تخت جمشید پارس
- تندگویان
- تولیدی پلاستیک ایسین
- جم
- خوزستان
- دی آریا پلیمر
- رجال
- شازند
- غدیر
- قائد بصیر
- قیام نخ
- کردستان
- گلپایگان
- لاله
- لرستان
- مارون
- محب بسپار ایده گستر
- محب پلیمر قم
- مهاباد
- مهر
- میاندوآب
- نوید زرشیمی
- هشت بهشت کیش
- هگمتانه
مطالب مرتبط
- زندان یا وثیقه سنگین درانتظار اجارهدهندگان حساب
- توافق جدید برای تخصیص ارز و ثبت سفارش کالا در مناطق آزاد
- ۳ وزیر دولت: بخشنامه بازگشت ارز صادرات یک بخشنامه نهایی است
- واکنش صرافان و صادرکنندگان به فروش ارز صادراتی به صرافیها
- ابلاغ دستورالعمل خرید و فروش ارز در شبکه های صرافی های مجاز
- معامله و حواله ارز خارج از بانک و صرافیهای مجاز ممنوع شد
- تکلیف پتروشیمیها در دستورالعمل جدید ارزی چیست؟