سه شنبه ۲ اردیبهشت ۱۴۰۴

وکس سیبویه تولیدکننده وکس های دوقطبی و ناقطبی pe و pp

بسپار تجارت آسیا؛ تأمین کننده مواد اولیه پلاستیک و پلیمر و محصولات پتروشیمی

تبعات جدی استمرار حضور ایران در لیست سیاه FATF
هادی خانی، دبیر شورای عالی پیشگیری و مقابله با جرایم پول‌شویی و تامین مالی تروریسم و رئیس مرکز اطلاعات مالی، با اشاره به اینکه از سال‌ها پیش فریاد می‌‌‌زنیم که عادی‌‌‌سازی پرونده ایران در گروه اقدام مالی‌(FATF) و خروج از لیست سیاه...

به گزارش ویکی پلاست به نقل از دنیای اقتصاد، به معنای گرفتن ابزار اقدامات خصمانه از دست آمریکا است، نه تداوم حضور در این لیست، گفت: «ادعای مخالفان مبنی بر اینکه FATF به ابزار آمریکا برای فشار به ایران تبدیل شده، درست است، اما کامل نیست. اجازه دهید نسخه کامل این ادعا را شرح دهم: تحت فشار کشورهای مخالف ما، قرار است همزمان کشورهای چین، امارات و ترکیه تحت ارزیابی دوره‌‌‌ای FATF قرار گیرند.

یکی از مهم‌ترین محورهای ارزیابی این نهاد ناظر، اقدامات قهری این سه کشور در خصوص برخورد با فعالیت‌‌‌های اقتصادی اتباع کشورهای حاضر در لیست سیاه، منطبق با استانداردهای مصوب است.» او افزود: «به تبع آن، شاهد تشدید اقدامات نظارتی مهم‌ترین شرکای تجاری‌‌‌مان علیه خودمان هستیم که مصداق سوءاستفاده آمریکا از حضورمان در لیست سیاه برای فشار به ایران است.»

معاون وزیر اقتصاد گفت: «فرض کنیم مذاکرات با آمریکا به نتیجه برسد و تحریم‌ها لغو شود. سوال مهم اینجاست که آیا با وجود حضور ایران در لیست سیاه و محدودیت‌‌‌های تعاملات پولی و مالی، تمام کشورها به غیر از کره‌‌‌شمالی، با کشورمان به بهانه اقدامات تقابلی علیه کشورهای پرخطر، توافق ما با آمریکا تا زمان خروجمان از این لیست و لغو اقدامات تقابلی علیه نظام پولی و مالی کشور، به نفع آمریکا نخواهد بود؟»

رئیس مرکز اطلاعات مالی با اشاره به برنامه مشخص آمریکایی‌‌‌ها در این زمینه و دستور علنی ترامپ به خزانه‌‌‌داری این کشور برای به‌‌‌کارگیری تمام تلاش‌‌‌ها جهت حفظ ایران در لیست سیاه FATF، افزود: «آیا اینکه برخی در داخل کشور با این رویکرد هم‌‌‌راستا حرکت کردند، قابل تامل نیست؟

امروز آمریکایی‌‌‌ها در مذاکرات، با اطمینان از محدودیت‌‌‌های پولی و مالی ناشی از حضورمان در لیست سیاه FATF، با خیالی آسوده‌‌‌تر امتیاز می‌دهند، چون می‌‌‌دانند با برداشتن سد تحریم‌های ظالمانه از مقابل ایران، عملا برنامه‌های پیشرفت کشور به سد FATF برخورد و عبور زمان‌‌‌بر از این مانع، سال‌ها تحقق اهداف اقتصادی ایران اسلامی را با چالش روبه‌رو می‌‌‌کند؛ همان سال‌هایی که می‌توانستیم در گذشته به نفع خودمان مدیریت کنیم.»

خانی با بیان اینکه در اجلاس اصلیFATF، مفهومی مشابه آنچه در کشورمان در خصوص رای‌‌‌گیری جلسات شاهدیم وجود ندارد که گروهی بگویند بله و گروهی بگویند خیر، افزود: «تمرکز اجلاس بر طرح و پاسخ به ایرادات فنی است و بعد از پاسخ به ایرادات و رفع شبهات، عملا اجماع رخ می‌دهد.

اینکه به یک یا چند کشور اجازه داده شود با رویکرد سیاسی و بدون دلیل فنی یا بدون استناد به توصیه‌های FATF، مانع اجماع شوند، کاملا نادرست و منطبق با رویه‌های مصوب این گروه نیست.»

رئیس مرکز اطلاعات مالی در رد ادعای عدم امکان خروج از لیست سیاه به دلیل اجماع و رای منفی آمریکا و اسرائیل در اجلاسFATF، به این نکته نیز اشاره کرد که اگر نظام رای‌‌‌گیری FATF با یک یا دو رای منفی به ضرر کشور تمام می‌شود، پس باید با رای منفی روسیه و همچنین آرای منفی برخی کشورهای دوست او، عملا عضویت این کشور تعلیق نمی‌شد.


ویکی پلاست | مرجع بازار صنعت پلاستیک

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟ بلی خیر
امتیاز مطلب: 0%

تبلیغات در ویکی پلاست

دیدگاه خود را بنویسید

فرستادن دیدگاه

پربازدیدترین شرکت ها

پربازدیدترین محصولات

ویدیوهای آموزشی

همه حقوق این سایت متعلق به ویکی پلاست است طراحی و اجرا: نگاه حرفه ای
قیمت بازار اشتراک قیمت کانال تلگرام تبلیغات
شرکت سالار شیمی؛ تأمین‌کننده مواد پلیمری قیمت بازار قیمت جهانی تلگرام واتس اپ تبلیغات
ویکی پلاست
سلام خوش اومدید
ویکی پلاست، خرید و فروش مواد اولیه نداره
چطور می تونم کمک‌تون کنم؟