به گزارش ویکی پلاست به نقل از دنیای اقتصاد، رییس کل گمرک جمهوری اسلامی ایران با اعلام افزایش ۱۸ درصدی صادرات غیرنفتی کشور در ۸ ماهه سالجاری گفت: صادرات غیرنفتی ایران در ۸ ماهه ابتدای سال جاری به ۳۸ میلیارد و ۱۵۲ میلیون دلار رسید که ۱۸ درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش داشته است، این در حالی است که واردات کشورمان با احتساب واردات شمش طلا به میزان ۴۵ میلیارد و ۱۲۷ میلیون دلار بوده است.
به گفته وی، میزان وزنی واردات کشور در این مدت با ۱.۷۳ درصد کاهش به میزان ۲۴ میلیون و ۵۲۵ هزار تن رسید.
عسگری میزان وزنی صادرات غیرنفتی در ۸ ماهه سالجاری را ۱۰۳ میلیون و ۵۵۸ هزار تن ذکر کرد و گفت: این رقم نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۴.۶۶ درصد افزایش یافته است؛ ضمن اینکه متوسط ارزش هر تن کالای صادراتی کشورمان در ۸ ماهه امسال با ۳ درصد افزایش به رقم ۳۶۸ دلار رسیده است.
به گفته وی، در این مدت ۴۴.۹ میلیون تن محصولات پتروشیمی به ارزش ۱۷.۵ میلیارد دلار صادر شده است که به لحاظ وزن ۳۱.۴۳ درصد و از حیث ارزش ۲۹.۷۹ درصد افزایش داشت.
معاون وزیر اقتصاد و رئیس کل گمرک ایران در خصوص بزرگترین مقاصد صادراتی کشورمان در ۸ ماهه سال جاری اظهار داشت: چین با ۹.۹ میلیارد دلار، عراق با ۸.۳ میلیارد دلار، امارات متحده عربی با ۴.۸ میلیارد دلار، ترکیه با ۴.۴ میلیارد دلار، افغانستان با ۱.۶ میلیارد دلار، پاکستان با ۱.۵ میلیارد دلار و هند با ۱.۲ میلیارد دلار کشورهای عمده مقاصد صادراتی در این مدت بودهاند.
وی ادامه داد: این ۷ کشور در مجموع ۸۲.۲۹ درصد از وزن و ۸۲.۹۴ درصد از ارزش کل صادرات غیرنفتی کشور را به خود اختصاص دادند.
عسگری در خصوص کشورهای عمده طرف معامله واردات افزود: بیشترین میزان کالاهای وارداتی به کشورمان در ۸ ماهه امسال از کشورهای امارات متحده عربی با ۱۳.۶ میلیارد دلار، چین با ۱۱.۵ میلیارد دلار، ترکیه ۷.۸ میلیارد دلار، آلمان ۱.۶ میلیارد دلار، فدراسیون روسیه ۱.۱ میلیارد دلار، هند یک میلیارد دلار و هنگکنگ با ۹۰۰ میلیون دلار بوده است.
وی افزود: همچنین ۷۶.۴۲ درصد از وزن و ۸۳ درصد از ارزش کل واردات کشور در این مدت از ۷ کشور مذکور بوده است.
به گفته رییس کل گمرک جمهوری اسلامی ایران، متوسط ارزش گمرکی هر تن کالای وارداتی ۱۸۴۰ دلار بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۸ درصد افزایش نشان میدهد.
به گفته وی، گاز طبیعی مایع شده با ۵.۱ میلیارد دلار، پروپان مایع شده ۲.۲ میلیارد دلار و متانول با ۱.۷ میلیارد دلار ۳ قلم عمده کالای صادراتی و طلا به اشکال خام با ۴.۶ میلیارد دلار، ذرت دامی با ۱.۸ میلیارد دلار و گوشیهای تلفن هوشمند با ۱.۵ میلیارد دلار ۳ قلم عمده کالای وارداتی در ۸ ماهه امسال بودند.
ویکی پلاست | مرجع بازار صنعت پلاستیک
دیدگاه خود را بنویسید
پتروشیمی ها
- آبادان
- آرتان پترو کیهان
- آریا ساسول
- اروند
- امیرکبیر
- ایلام
- Hyosung Topilene
- Ismail Resin Limited
- Reliance Industries Limited - هند
- بانیار پلیمر گنبد
- بندرامام
- پارس
- پتروپاک مشرق زمین
- پلی استایرن انبساطی سهند
- پلی استایرن انتخاب
- پلی اکریل ایران
- پلی پروپیلن جم (جم پیلن)
- پلی نار
- پلیمر کرمانشاه
- تبریز
- تخت جمشید
- تخت جمشید پارس
- تندگویان
- تولیدی پلاستیک ایسین
- جم
- خوزستان
- دی آریا پلیمر
- رجال
- شازند
- غدیر
- قائد بصیر
- قیام نخ
- کردستان
- گلپایگان
- لاله
- لرستان
- مارون
- محب بسپار ایده گستر
- محب پلیمر قم
- مهاباد
- مهر
- میاندوآب
- نوید زرشیمی
- هشت بهشت کیش
- هگمتانه