سه شنبه ۴ دى ۱۴۰۳

وکس سیبویه تولیدکننده وکس های دوقطبی و ناقطبی pe و pp

بسپار تجارت آسیا؛ تأمین کننده مواد اولیه پلاستیک و پلیمر و محصولات پتروشیمی

پیشخوان خبر
۱۰ مهر ۱۴۰۳ 0 111

بحران‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ خاورمیانه در حال شعله‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ور‌کردن بازاری است که از فشارهای جهانی به‌شدت آسیب ‌دیده‌است

بهای برنت زیر سایه جنگ

بهای برنت زیر سایه جنگ
قیمت شاخص برنت در روز دوشنبه ۳۰سپتامبر به حدود ۷۲ دلار در هر بشکه رسید ‌و روند افزایشی خود را ادامه داد. این صعود بیشتر ناشی از نگرانی‌ها درباره احتمال اختلال در عرضه به دلیل تنش‌های فزاینده در خاورمیانه است.

به گزارش ویکی پلاست به نقل از دنیای اقتصاد، احتمالات در مورد گسترش جنگ در منطقه شدت گرفته، به‌ویژه پس از آنکه اسرائیل حملات به لبنان را تشدید کرد و این موضوع ریسک‌های اختلال در عرضه نفت را افزایش داد، با این حال قیمت‌ها همچنان تحت‌فشار برنامه‌های عربستان برای افزایش تولید در اواخر سال‌جاری قرار دارد و اوپک‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌پلاس نیز قرار است در دسامبر تولید خود را به میزان ۱۸۰‌هزار بشکه در روز افزایش دهد.

در همین حال، بازارها همچنان به ارزیابی اقدامات پولی اخیر چین برای تحریک فعالیت‌های اقتصادی و افزایش تقاضای انرژی، به‌عنوان بزرگ‌ترین واردکننده نفت‌خام جهان، مشغولند.

شواهد نشان می‌دهد که فعالیت‌های تولیدی چین برای پنجمین ماه متوالی کاهش‌یافته، بخش خدمات به‌شدت کند شده و درنتیجه آن چشم‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌انداز تقاضای قابل‌توجه برای نفت کاملا تیره است. به گزارش رویترز و تا لحظه تنظیم این خبر، قراردادهای آتی نفت‌برنت برای تحویل در نوامبر ۱.۱۲دلار افزایش و به ۷۲دلار در هر بشکه رسید. قیمت‌های نفت‌خام وست‌تگزاس اینترمیدیت (WTI) ایالات‌متحده نیز به میزان ۹۳‌سنت افزایش یافت، با این حال در هفته گذشته، برنت حدود ۳‌درصد و WTI حدود ۵‌درصد کاهش داشتند که بیشتر به دلیل نگرانی‌ها در مورد تقاضای چین رخ‌داد.

تحلیلگران بر این باورند که احتمال گسترش درگیری‌های خاورمیانه و تاثیرآن بر بازار نفت دور از ذهن نیست. اسرائیل پس از حمله به مواضع حزب‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌الله در لبنان و ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌نظامیان حوثی در یمن، این نگرانی را به اوج رسانده‌است. نوسانات بهای نفت، نتیجه مستقیم تشدید درگیری‌ها در خاورمیانه است، جایی‌که جنگ می‌تواند به توقف یا کند‌شدن جریان نفت منجر شود. با هر حمله و هر بمباران، بازار جهانی نفت بیش از پیش در سایه جنگ قرار می‌گیرد و امیدها برای ثبات قیمت‌ها محو می‌شود.

کارشناسان معتقدند که حتی با وجود افزایش تولید اوپک‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌پلاس و اقدامات تحریک اقتصادی چین، تاثیرات منفی این تنش‌ها بر عرضه جهانی نفت همچنان می‌تواند قیمت‌ها را بالا نگه دارد. درحالی‌که اقتصاد جهانی با رکود و عدم‌قطعیت روبه‌رو است، بازار نفت نیز در لبه پرتگاه قرار دارد و باید منتظر ماند و دید که چگونه رویداد بعدی آن را به سقوط بیشتر می‌کشاند.


ویکی پلاست | مرجع بازار صنعت پلاستیک

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟ بلی خیر
امتیاز مطلب: 0%

تبلیغات در ویکی پلاست

دیدگاه خود را بنویسید

فرستادن دیدگاه

پربازدیدترین شرکت ها

پربازدیدترین محصولات

ویدیوهای آموزشی

همه حقوق این سایت متعلق به ویکی پلاست است طراحی و اجرا: نگاه حرفه ای
قیمت بازار اشتراک قیمت کانال تلگرام تبلیغات
کامپاند پلی‌کربنات: نسوز، الیاف دار، رنگی، سفارشی و ... قیمت بازار قیمت جهانی تلگرام واتس اپ تبلیغات
ویکی پلاست
سلام خوش اومدید
ویکی پلاست، خرید و فروش مواد اولیه نداره
چطور می تونم کمک‌تون کنم؟