یکشنبه ۱۷ فروردین ۱۴۰۴

وکس سیبویه تولیدکننده وکس های دوقطبی و ناقطبی pe و pp

بسپار تجارت آسیا؛ تأمین کننده مواد اولیه پلاستیک و پلیمر و محصولات پتروشیمی

کاهش پلکانی معافیت مالیاتی کارفرمایان کارگاه‌های کوچک
بر اساس قانون برنامه هفتم پیشرفت، معافیت ۲۰ درصدی سهم کارفرمایان کارگاه‌های کوچک دارای کمتر از پنج نیرو، به صورت پلکانی کاهش می‌یابد.

به گزارش ویکی پلاست به نقل از ایرنا، بر اساس بند "د" ماده ۲۸ قانون برنامه هفتم پیشرفت، معافیت ۲۰ درصدی سهم کارفرمایی موضوع قانون معافیت از پرداخت سهم بیمه کارفرمایانی که حداکثر پنج نفر کارگر دارند مصوب ۱۳۶۱/۱۱/۲۶ با اصلاحات و الحاقات بعدی، برای کارفرمایانی که درآمد سالانه آنها از پانزده برابر معافیت موضوع ماده (۸۴) قانون مالیات‌های مستقیم بیشتر است، سالانه ۰.۵ درصد در طول اجرای برنامه کاهش می‌یابد.

در این راستا، دولت آیین نامه مربوط به این بند از قانون برنامه هفتم را بررسی و به تصویب رساند که بر اساس آن و در اجرای بند (۷۷) قانون فهرست قوانین و احکام نامعتبر در حوزه کار مصوب ۱۴۰۳ فهرست کارگاه‌های مشمول بر اساس تصویب نامه شماره ۱۰۶۲۵۴ ٫ ت ۲۳ه مورخ ۱۳۶۹٫۲٫۲ با اصلاحات بعدی آن و همچنین کارگران کارگاه‌های کشاورزی مشمول نظام صنفی کشاورزان موضوع ماده (۶۳) قانون الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت (۲) مصوب ۱۳۹۳ مبنای برخورداری از معافیت حق بیمه سهم کارفرما بر اساس قانون معافیت از پرداخت سهم بیمه کارفرمایانی که حداکثر پنج نفر کارگر دارند مصوب ۱۳۶۱ خواهد بود.

صنعتی و فنی بودن فعالیت کارگاه‌های ذیربط به پیشنهاد وزارت و تصویب اکثریت وزرای عضو کمیسیونی متشکل از وزیران تعاون کار و رفاه اجتماعی (رئیس و امور اقتصادی و دارایی و صنعت معدن و تجارت و سازمان برنامه و بودجه کشور و حسب مورد وزیر ذی ربط بدون حق رأی و پس از تأیید رئیس جمهور) انجام و با رعایت ماده (۱۹) آیین نامه داخلی هیات دولت ابلاغ می‌شود.

بر اساس این آیین نامه، کارگاه‌های مشمول مکلفند مطابق قانون تأمین اجتماعی و سایر قوانین مربوط نسبت به ارسال فهرست و پرداخت حق بیمه اقدام کنند.

همچنین سازمان تامین اجتماعی سازمان مکلف است در پایان اردیبهشت ماه هر سال اطلاعات کارفرمایان کارگاه‌های مشمول را به سازمان امور مالیاتی کشور ارسال کند؛ سازمان امور مالیاتی کشور موظف است ظرف ۲ ماه پس از انقضای مهلت تسلیم اظهارنامه مالیاتی نسبت به اعلام درآمد سالانه کارفرمایان مورد نظر به سازمان اقدام کند.

در تبصره این ماده تاکید شده است: در مواردی که پس از انجام فرایند رسیدگی مالیاتی و تعیین مالیات قطعی توسط سازمان امور مالیاتی کشور احراز شود که کارفرما دارای درآمد کتمان شده بوده است، حسب اعلام سازمان و با رعایت ماده (۲۳۲) قانون مالیات‌های مستقیم مصوب ۱۳۶۶ با اصلاحات بعدی آن، درآمد‌های یاد شده کارفرما توسط سازمان امور مالیاتی کشور ارسال و اقدامات لازم در خصوص میزان دیون و مطالبات حق بیمه سهم کارفرما توسط سازمان صورت می‌پذیرد.

طبق مصوبه دولت، سازمان تامین اجتماعی مکلف است پس از دریافت میزان درآمد سالانه کارفرما از سازمان امور مالیاتی کشور نسبت به کسر از معافیت بر اساس حکم مندرج در بند (د) ماده (۲۸) قانون اقدام و میزان استفاده از معافیت بیمه‌ای آنان را به صورت مستمر و برخط به سازمان برنامه و بودجه کشور اعلام کند.

چنانچه میزان درآمد کارگاه‌های مشمول کسر معافیت براساس مفاد این آیین نامه در سال بعد کمتر از حد نصاب تعیین شده در بند (د) ماده (۲۸) قانون باشد مشمول میزان کاهش معافیت برمبنای سال قبل بوده و کسر ۰.۵ درصد بیشتر در سال کاهش درآمد اعمال نخواهد شد.

در ماده دیگری سازمان تامین اجتماعی مکلف شده است سالانه سهم دولت در معافیت‌های موضوع این آیین نامه را جهت پیش‌بینی در بودجه سالانه به سازمان برنامه و بودجه کشور اعلام کند، مشارکت دولت بابت سهم کارفرمایی در پرداخت حق بیمه مذکور معادل حداقل دستمزد و مازاد بر آن به طور کامل به عهده کارفرما است.

نظارت بر حسن اجرای احکام این آیین نامه حسب مورد بر عهده وزارت و وزارت امور اقتصادی و دارایی است.

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟ بلی خیر
امتیاز مطلب: 0%

تبلیغات در ویکی پلاست

دیدگاه خود را بنویسید

فرستادن دیدگاه

پربازدیدترین شرکت ها

پربازدیدترین محصولات

ویدیوهای آموزشی

همه حقوق این سایت متعلق به ویکی پلاست است طراحی و اجرا: نگاه حرفه ای
قیمت بازار اشتراک قیمت کانال تلگرام تبلیغات
شرکت سالار شیمی؛ تأمین‌کننده مواد پلیمری قیمت بازار قیمت جهانی تلگرام واتس اپ تبلیغات
ویکی پلاست
سلام خوش اومدید
ویکی پلاست، خرید و فروش مواد اولیه نداره
چطور می تونم کمک‌تون کنم؟