به گزارش ویکی پلاست به نقل از دنیای اقتصاد، همزمان، این سازمان پیشبینیهای خود را برای تولید اصلاح و نشانداد که استخراج نفت با سرعتی سریعتر از آنچه که قبلا تخمینزده شدهبود، افزایش خواهد یافت. انتظار میرود این تعدیل به چشمانداز بازاری متعادلتر که منعکسکننده تغییرات در پویایی عرضه و تقاضا است، کمک کند.
EIA در بهروزرسانی ماهانه چشمانداز کوتاهمدت انرژی (STEO)، تعدیل قابلتوجهی در پیشبینی تولید خود برای مناطق خارج از سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) نشانداده و به تجدیدنظر نزولی در انتظارات خود برای تقاضای نفت از سوی اقتصادهای توسعهیافته اشاره کردهاست. این تغییر معنادار در پیشبینیها بر تعامل پیچیده بین عوامل اقتصادی جهانی و پویاییهای ژئوپلیتیک موثر بر بازار نفت تاکید میکند.
بهطور خاص، EIA اکنون برآورد میکند که مصرف جهانی نفت و سوختهای مایع رشد تقریبی۹۲۰هزار بشکهای در روز در سالجاری را تجربه کنند و در مجموع به ۱۰۲.۸۴میلیون بشکه در روز برسد. این رشد مثبت، نشاندهنده کاهش جزئی نسبت به پیشبینی قبلی رشد ۹۵۰هزار بشکهای در روز است که در گزارش آوریل STEO آمده بود.
در سمت عرضه، EIA افزایش قابلتوجهی را در کل تولید نفت خام و سوخت مایع جهانی تخمین میزند که انتظار میرود با افزایش ۹۷۰هزار بشکهای در روز به ۱۰۲.۷۶میلیون بشکه در روز برای سال جاری برسد. این تجدیدنظر صعودی در برآوردهای تولید، منعکسکننده تعدیل در پیشبینیهای تولید در مناطق مختلفی است که نشاندهنده تغییرات بالقوه در پویایی عرضه جهانی سوخت است.
بهای نفت برای باقیمانده سال
در نتیجه این تعدیلها و پویایی بازار در حال تحول، EIA در مورد بهای نفت برای باقیمانده سالنیز تجدیدنظر کردهاست. پیشبینی میشود قیمت نفت خام برنت در سهماهه سوم بهطور متوسط ۹۰دلار در هر بشکه باشد و در سهماهه پایانی سالبه ۸۸.۶۷دلار کاهش یابد. این پیشبینیهای بهروزرسانی شده، ارزیابی آژانس از تغییر مبانی عرضه و تقاضا و تاثیر آنها بر مسیر قیمت را منعکس میکند.
EIA با توجه به دادههای مرتبط با ایالاتمتحده، تولیدکننده پیشرو نفت در جهان، پیشبینی تولید خود را برای سالجاری به ۱۳.۲۰میلیون بشکه در روز تغییرداده که بسیار کمتر از پیشبینی قبلی ۱۳.۲۱میلیون بشکه در روز است، با این حال با نگاهی به سالبعد، این سازمان انتظار دارد که تولید کمی افزایش یابد و به رکورد ۱۳.۷۳میلیون بشکه در روز برسد.
تمدید کاهش تولید اوپک
با نگاهی فراتر از تولید داخلی، EIA تعدیلهای بالقوه در تولید نفت از اعضای ائتلاف اوپک را پیشبینی میکند، درحالیکه هنوز بحثهای رسمی در مورد تمدید کاهش تولید فعلی آغاز نشده، گمانهزنیهایی وجود دارد که برخی از تولیدکنندگان ممکن است پس از انقضای کاهش اختیاری تولید در پایان ژوئن، سطح تولید را محدود کنند. نتیجه این مذاکرات احتمالا بر بازار جهانی نفت در ماههای آینده تاثیر خواهد گذاشت. نشست بعدی اوپک برای اول ژوئن برنامهریزی شدهاست.
بهطور کلی، آخرین بهروزرسانی EIA بر ماهیت پویای بازار جهانی نفت تاکید میکند که توسط عوامل متعددی از تنشهای ژئوپلیتیک گرفته تا مبانی عرضه و تقاضای در حال تحول، شکلگرفتهاست. همانطور که ذینفعان این ابهامات را دنبال میکنند، نظارت مستمر و تجزیه و تحلیل تحولات بازار برای تصمیمگیری آگاهانه در بخش انرژی ضروری خواهد بود.
ویکی پلاست | مرجع بازار صنعت پلاستیک
دیدگاه خود را بنویسید
پتروشیمی ها
- آبادان
- آرتان پترو کیهان
- آریا ساسول
- اروند
- امیرکبیر
- ایلام
- Hyosung Topilene
- Ismail Resin Limited
- Reliance Industries Limited - هند
- بانیار پلیمر گنبد
- بندرامام
- پارس
- پتروپاک مشرق زمین
- پلی استایرن انبساطی سهند
- پلی استایرن انتخاب
- پلی اکریل ایران
- پلی پروپیلن جم (جم پیلن)
- پلی نار
- پلیمر کرمانشاه
- تبریز
- تخت جمشید
- تخت جمشید پارس
- تندگویان
- تولیدی پلاستیک ایسین
- جم
- خوزستان
- دی آریا پلیمر
- رجال
- شازند
- غدیر
- قائد بصیر
- قیام نخ
- کردستان
- گلپایگان
- لاله
- لرستان
- مارون
- محب بسپار ایده گستر
- محب پلیمر قم
- مهاباد
- مهر
- میاندوآب
- نوید زرشیمی
- هشت بهشت کیش
- هگمتانه