چهارشنبه ۳ بهمن ۱۴۰۳

زرین نپتا

وکس سیبویه تولیدکننده وکس های دوقطبی و ناقطبی pe و pp

بسپار تجارت آسیا؛ تأمین کننده مواد اولیه پلاستیک و پلیمر و محصولات پتروشیمی

قراردادهای بلندمدت با اعضای تشکل ها در بستر بورس کالا
چهارشنبه هفته گذشته، پروین نباتی، مدیرکل دفتر شیمیایی و سلولزی وزارت صنعت در نامه ای به دفتر توسعه صنایع پایین دستی، سه تشکل را برای انعقاد قراردادهای بلندمدت معرفی کرد.

به گزارش ویکی پلاست، نامه نباتی ابهامات زیادی به همراه داشت. چرا در این شرایط؟ چرا فقط اعضای این سه انجمن؟ و سؤالات دیگر. روز بعد از نامه، با متوسلیان، رییس هیئت مدیره انجمن لوله و اتصالات PVC گفت و گو کردیم و او توضیحاتی در خصوص این قراردادها به ویکی پلاست گفت.

امروز، دنیای اقتصاد با بیوک صحاف امین، رییس هیئت مدیره انجمن ملی پلاستیک گفتگو کرده و او نیز ابعاد دیگری از این قراردادها را روشن کرده است.

1- 25 درصد حجم عرضه های بورس به قراردادهای بلندمدت تعلق می گیرد.
2- میزان قرارداد، از سهمیه بهین یاب خریداران، کسر می شود.
3- کشف قیمت معامله، همان کشف قیمت بورس کالاست.
4- قراردادهای منعقد شده تولیدکنندگان با وزارت جهاد و سازمان ها به وزارت صمت، ارسال می شود.
5- این قراردادها در بورس کالا اجرایی می شود و به منزله خروج محصولات پتروشیمی از بورس کالا نیست.

اصل گفتگوی دنیای اقتصاد با صحاف امین را بخوانید:

بیوک صحاف امین رئیس انجمن ملی صنایع پلاستیک در گفت‌وگو با «دنیای‌اقتصاد» درخصوص واقعیت‌های این شیوه معاملاتی عنوان کرد: این شیوه معاملاتی در چارچوب بورس کالاست و در این مورد بحث خروج محصولات پتروشیمی از بورس کالا صحت ندارد. در این مکانیزم پیش‌بینی شده که ۲۵ درصد از حجم عرضه‌ها در بورس کالا در چارچوب مقررات این بورس به‌صورت قراردادهای بلندمدت به خریدار تحویل شده و به همین میزان از سهمیه بهین‌یابی خریدار کاسته شود. قیمت مورد معامله در این شیوه نیز قیمت کشف شده در بورس کالاست.

ساز و کار این شیوه معاملات نیز به این صورت است که قراردادهای منعقد شده بین تولیدکننده و نهادهایی همچون وزارت جهادکشاورزی یا وزارت نیرو و شرکت آب و فاضلاب یا حتی اشخاص حقوقی به دفتر صنایع سلولزی و شیمیایی وزارت صمت ارائه شده و میزان قرارداد موجود یعنی مواد اولیه آن بخش از قرارداد که هنوز منجر به تحویل نشده در این چارچوب جدید تامین شود.

به‌صورت دقیق‌تر این شیوه معاملاتی توسط وزارت صمت مورد بررسی و کنترل قرار گرفته و خروجی آن برای تامین مواد اولیه به دستگاه‌های ذی‌صلاح ارجاع خواهد شد.

وی در ادامه عنوان کرد: پیشنهاد ما به‌عنوان انجمن ملی صنایع پلاستیک و تشکل‌های تخصصی زیرمجموعه این است که این قراردادها مورد بررسی تشکل‌ها نیز قرار بگیرد، زیرا این تشکل‌ها بیشترین اشراف را بر معاملات و رخدادهای موجود در بازار دارند.

هم‌اکنون اصالت‌سنجی قراردادها بر عهده وزارت صمت است و پیشنهاد ما اعمال مجدد اصالت‌سنجی در تشکل‌های تخصصی است که البته باید پس از بررسی این پیشنهادها به کارگروه مربوطه؛ آیین‌نامه اجرایی آن مدون شود تا اجرای آن آغاز شود.

رئیس انجمن ملی پلاستیک در ادامه مجددا تاکید کرد این قراردادها در بورس کالا اجرایی خواهد شد و به منظور خروج محصولات پتروشیمی از بورس کالا نیست و تشکل‌های این صنعت مخالف خروج محصولات پتروشیمی از بورس کالا هستند.

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟ بلی خیر
امتیاز مطلب: 100%

تبلیغات در ویکی پلاست

دیدگاه خود را بنویسید

فرستادن دیدگاه
مهران یکشنبه ۸ مهر ۱۳۹۷
6-توافق کردیم بار رو بیارن پیچ شمرون7-اعتباری 4ماهه بدون کارمزد باشه8-ما تولیدکننده قدیمی هستیم سالهای اول همون پتروشیمیها التماسمون میکردن9-کسی اعتراض بکنه برچسپ تولیدکننده نما میخوره10-بمعنی خروج از بورس نیست نیمه خروج از بورسه...تشریح بیشتر باعث فاش شدن جزئیات و قراردادبلندمدته دیگه 25درصده فعلا حالا با شیب دلبخواه تا 88درصد را داره سال98 ارسال پاسخ
جواد یکشنبه ۸ مهر ۱۳۹۷
قرارداد بلند مدت هم نوسندگانش درخواست کنندگانش معرف کنندگان تاییدکنندگان دهندگان گیرندگانش همه خائنن همشون رو بایستی محاکمه کردمثه پول بهرس جرمش سنگینه... ارسال پاسخ
علی یکشنبه ۸ مهر ۱۳۹۷
منم وجدانا میرم پیش نمایندگان مجلس یه نامه میارم اونم چه نامه ای اصلا بهین یاب نمیخواد چه برسه به کسر کردن و قرارداد نوشتن هر گرید و هر تنازی بخوامم توش مینویسه دلبخواه دلبخواه نیومدم سرکار بسملاه بگم با رفقای قدیمم 3..4میلیارد زدیم بهمسافرت شینگن و باله و تور لاسپالماس و خلاصه دلار بشه30 تمن هم ..چی .. طوووری نیس قرارداد بلند مدت نوشتیم اینم میذاریم پای نظام در حالیکه این درخواست رو یه مدیرکل ستادی نوشته مگه خود انجمن تیتر نزد کارای بزرگ رو به ادمای کوچیک سپردن الان این نامه اثبات کرد کارای کوچیک رو دست ادمای بزرگ دادن خلاصه نامه زدن جای ادما رو بزرگ کوچیک میکنه قدیما به این جماعت میگفتن طفل ابن الوقت ارسال پاسخ
ممد یکشنبه ۸ مهر ۱۳۹۷
نه اقا سهم خواهی شد شد دوره ناصرالدین شاه که هرکه قسمتی رو از مملکت تحت ولایت خود دراورده بود این هدیه خیال راحتی از بابت این هدیه شده چون تو وزارت صمت اینا رفتن یقه گیری اون بیچاره ها نامه رو زدن دفتر توسعه بتعبیری توپ الن اونجاس که بنده خدا محتشمی پور با انحصار مخالفت کرده و نوروززاده گفته NPCواحدهای داخل رو کار نداره وزارت صمت بایست ورود کنه ورشداشتن... دفتر توسعه خدا رو شکر یه سیستم هست که مطمینا اگه افرادی هم ازش برکنار بشن زیر بار قرارداد بلند مدت نمیره... این قضیه قرارداد بلند مدت شدیدا ضد اصل44 و ضد رفع موانع تولید رقابت پذیر هست نبایستی روی دهد مخالفم سقف که باز شده همه رقابت کنن قبلیها هم کنسل بشن... اعصاب ادم رو خورد میکنن این جماعت با این ننه من غریب بازیهاشون... هرچی فکر کردم ببینم این قرارداد بلند مدت برا منافع ملی خوبه دیدم به نتیجه بد حرص خوردن رسیدم... این چند تا تافته جدا بافته مانند اواخر قاجار شدن که روشنفکرامون که البته میرفتن فرنگ برا تحصیل (( تولید میکردن )))ولیکن اکثر شبا میرفتن شهر هزارتا رنگ پیمانکاری و ویلا و واردات و بورس سهام و .((پووول)) رو خوووب پارو میکردن برمیگشتن پیش ننه شون اره دیگه غریبی سخته اینجا برا شما خوبه ما خدا قسمتمون رو کرده غریبی .... خلاصه تاسف سنگین برای صنعت برای پلیمر ارسال پاسخ

پربازدیدترین شرکت ها

درج کارت ویزیت شرکت من

پربازدیدترین محصولات

ویدیوهای آموزشی

همه حقوق این سایت متعلق به ویکی پلاست است طراحی و اجرا: نگاه حرفه ای
قیمت بازار اشتراک قیمت کانال تلگرام تبلیغات
کامپاندهای پلی‌کربنات: نسوز، الیاف‌دار، رنگی و PC/ABS قیمت بازار قیمت جهانی تلگرام واتس اپ تبلیغات
ویکی پلاست
سلام خوش اومدید
ویکی پلاست، خرید و فروش مواد اولیه نداره
چطور می تونم کمک‌تون کنم؟