به گزارش ویکی پلاست به نقل از دنیای اقتصاد، عاملات فردایی در روز تعطیل یکشنبه هم نشان میداد که گرای بازار بیشتر به سمت افزایش قیمت در کوتاه مدت است و در نتیجه این موضوع ظاهرا هنوز فروشندگان توانایی کاهش قیمت دلار را در روزهای پیشرو نخواهند داشت.
در روز دوشنبه بازهم طلا تصمیم گرفت در خلاف جهت قیمت ارز شنا کند. بر اساس آمار معاملات بازار طلا در تهران، سکه تمام طرح جدید با قیمت ۳۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان به کار خود در این روز پایان داد که از این منظر، حدود ۹۰ هزار تومان به نسبت روز شنبه کاهش قیمتی را تجربه کرده است.
روند نوسانی معاملات در روز دوشنبه نشان میدهد که تاثیر اخبار ژئوپلیتیک در بازار به حداقل رسیده و بیشتر عرضه و تقاضا در بازار ارز بر قیمت اثرگذار بوده است. این تغییرات بیشتر به معاملات سوداگرانه در بازار ارتباط داشته و فعلا دلیل خاصی برای صعود قیمت ارز در بازار دیده نمیشود.
بانک مرکزی هم طی روزهای شنبه و دوشنبه حدود ۵۷۲ میلیون دلار حواله ارز نیمایی تزریق کرده که در کنترل عرضه و تقاضا در بازار بیتاثیر نبوده است. بر اساس دادههای بانک مرکزی حدود ۲۲۰ میلیون دلار از این حوالهها در بازار خریدار داشته که یعنی حدود ۳۸ درصد از حوالههای عرضه شده متقاضی داشته است. بازار طلا هم مانند روز شنبه از بازار دلار پیروی نکرد.
درحالی که قیمت دلار روند صعودی داشته و به نسبت روز شنبه حدود ۴۰۰ تومان رشد داشته، قیمت طلا حرکتی نزولی را ثبت کرده است. بر اساس آمار معاملاتی روز دوشنبه، قیمت سکه تمام طرح جدید در رقم ۳۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان به کار خود پایان داده که به نسبت روز شنبه حدود ۹۰ هزار تومان کاهش قیمت داشته است.
در طرف دیگر قیمت نیم سکه و ربع سکه همسویی بیشتری با دلار داشته و هرکدام رشد قیمت داشتهاند. به این ترتیب قیمت نیمسکه با ۱۸ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان (۱۵۰ هزار تومان افزایش نسبت به روز شنبه) و قیمت ربع سکه هم با ۱۱ میلیون و ۱۵۰ هزار تومان (۱۴۵ هزار تومان افزایش به نسبت روز شنبه) به کار خود پایان دادند. قیمت طلای ۱۸ عیار هم تغییر ۱۳ هزار تومانی داشته که چندان چشمگیر نیست.
با توجه به آمار معاملات فردایی، انتظار میرود که معاملهگران دلار همچنان به دنبال رشد قیمت باشند و چندان تمایلی برای پایین آوردن قیمت نداشته باشند. اما اخبار سیاسی و اقتصادی روزهای آینده هم در جو بازار بیتاثیر نخواهد بود. فعلا فضای اقتصادی و سیاسی کشور نشاندهنده مخابره شدن اخبار خاصی نیست و در نتیجه این موضوع، عرضه و تقاضا احتمالا تاثیر بیشتری بر تغییرات قیمتی داشته باشد.
ویکی پلاست | مرجع بازار صنعت پلاستیک
دیدگاه خود را بنویسید
پتروشیمی ها
- آبادان
- آرتان پترو کیهان
- آریا ساسول
- اروند
- امیرکبیر
- ایلام
- Hyosung Topilene
- Ismail Resin Limited
- Reliance Industries Limited - هند
- بانیار پلیمر گنبد
- بندرامام
- پارس
- پتروپاک مشرق زمین
- پلی استایرن انبساطی سهند
- پلی استایرن انتخاب
- پلی اکریل ایران
- پلی پروپیلن جم (جم پیلن)
- پلی نار
- پلیمر کرمانشاه
- تبریز
- تخت جمشید
- تخت جمشید پارس
- تندگویان
- تولیدی پلاستیک ایسین
- جم
- خوزستان
- دی آریا پلیمر
- رجال
- شازند
- غدیر
- قائد بصیر
- قیام نخ
- کردستان
- گلپایگان
- لاله
- لرستان
- مارون
- محب بسپار ایده گستر
- محب پلیمر قم
- مهاباد
- مهر
- میاندوآب
- نوید زرشیمی
- هشت بهشت کیش
- هگمتانه