به گزارش ویکی پلاست به نقل از سازمان توسعه تجارت ایران، بهناز کاموسی با اعلام این خبر افزود: محصولات صنايع شيميايي نيز بیش از 708 میلیون دلار و وزن 353 هزارتن صادر شده که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته از لحاظ ارزش 29 درصد و از لحاظ وزن 24 درصد افزايش را تجربه کرده است.
وی افزود: صادرات محصولات پايه نفتي نیز به ارزش بیش از 337 میلیون دلار و وزن 1.4 میلیون تن گردیده که در مقایسه با دوره مشابه سال گذشته با رشد 20 درصد ارزشی و 16درصد افزايش وزنی همراه بوده است .
دبیر میز محصولات شیمیایی و سلولزی با اشاره به این که افزایش صادرات در بخش محصولات پتروشيميايي علي رغم كاهش تناژ عمدتاً ناشی از افزایش قیمتها در سطح جهانی بوده است اظهار داشت: LPG به ارزش 1040 میلیون دلار و وزن 1983 هزار تن، مواد اوليه پليمري با ارزش 1502 میلیون دلار و وزن 1231 هزار تن، متانول به ارزش 407 میلیون دلار و وزن 1085 هزار تن و مواد آروماتیکها به ارزش 413 میلیون دلار و وزن 573 هزار تن صادر شده است.
کاموسی گفت: طی چهار ماهه سال جاری، محصول كود به ارزش 285 میلیون دلار و وزن 1192 هزار تن صادر شد که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته از جهت ارزشی 43 درصد و از لحاظ وزنی 24 درصد افزايش داشته است.
وی در خصوص صادرات محصولات صنایع شیمیایی اظهار داشت: صادرات رنگ صنعتی به ارزش 48 میلیون دلار و وزن 21 هزار تن با رشد ارزشی 129 درصد و رشد وزنی 91 درصد، صادرات رزین به ارزش 27 میلیون دلار و به وزن 13 هزار با رشد 8 درصدی ارزش و 18 درصدی در وزن، صادرات صنایع شوینده با ارزش 81 میلیون دلار و وزن 104 هزار تن با رشد 13 درصد در ارزش و 4 درصد در وزن، صادرات محصولات آرايشي به ارزش 12 میلیون دلار و وزن 5 هزار تن با رشد 9 درصد ارزش و 25 درصد وزن، صادرات محصولات پليمري به ارزش 540 میلیون دلار و به وزن 210 هزار تن با رشد 29 درصد ارزش و 33 درصد وزن به به کشورهای هدف صورت گرفت.
دبیر میز محصولات شیمیایی و سلولزی سياست هاي شمول برخي از مواد اوليه و افزودني صنعت شوينده و آرايشي بهداشتي در فهرست كالاهاي ممنوعه وارداتي و نيز فقدان توان رقابت توليد كننده داخلي با رقباي خارجي را از مشکلات پیش روی توسعه صادرات محصولات شوینده و محصولات آرایشی دانست.
کاموسی در مورد صادرات بخش پايه نفتي بیان کرد: قیر به ارزش 273 میلیون دلار و وزن 1359 هزار تن با رشد 25 درصد ارزش و 17 درصد در وزن و روغن موتور و صنعتی به ارزش 64 میلیون دلار به وزن 92 هزار تن با رشد 3 درصد ارزش و 7درصد وزن افزایش صادر شده است.
گفتنی است، علیرغم مشکلات اخیر، روند صادرات ساير فرآورده هاي پتروشیمی مثبت و روبه رشد بوده است که با اصلاح قانون بازار ثانویه در سياستهاي كلان اقتصادي، تلاش جهت بسترسازي ارزآوری اقتصادی و رونق بازار مصرف صورت گرفته و حصول نتيجه در گرو راهبرد مدیریتی حفظ منافع تولید کنندگان و مصرف کنندگان خواهد بود.
دیدگاه خود را بنویسید
پتروشیمی ها
- آبادان
- آرتان پترو کیهان
- آریا ساسول
- اروند
- امیرکبیر
- ایلام
- Hyosung Topilene
- Ismail Resin Limited
- Reliance Industries Limited - هند
- بانیار پلیمر گنبد
- بندرامام
- پارس
- پتروپاک مشرق زمین
- پلی استایرن انبساطی سهند
- پلی استایرن انتخاب
- پلی اکریل ایران
- پلی پروپیلن جم (جم پیلن)
- پلی نار
- پلیمر کرمانشاه
- تبریز
- تخت جمشید
- تخت جمشید پارس
- تندگویان
- تولیدی پلاستیک ایسین
- جم
- خوزستان
- دی آریا پلیمر
- رجال
- شازند
- غدیر
- قائد بصیر
- قیام نخ
- کردستان
- گلپایگان
- لاله
- لرستان
- مارون
- محب بسپار ایده گستر
- محب پلیمر قم
- مهاباد
- مهر
- میاندوآب
- نوید زرشیمی
- هشت بهشت کیش
- هگمتانه
مطالب مرتبط
- رشد اقتصادی بهار ۹۷ بدون نفت ۰.۷ درصد/ نقدینگی ۳.۴ درصد رشد کرد
- ۱۰ میلیارد دلار مواد پتروشیمی و میعانات گازی صادر شد +جدول
- ارزش صادرات غیرنفتی ایران از 19 میلیارد دلار عبور کرد
- ۵ مقصد اول صادراتی ایران/ صادرات غیرنفتی ۱۵ درصد رشد کرد
- عملکرد تولید و صادرات صنعت پتروشیمی درفصل بهار اعلام شد
- افزایش صادرات غیرنفتی ایران به عراق