به گزارش ویکی پلاست به نقل از دنیای اقتصاد، به عقیده عدهای از این افراد کاهش قیمت دلار در راستای چشمانداز مثبت فعالان ارزی نسبت به احیای قرارداد برجام صورت گرفته و این افراد در حال تبدیل داراییهای خود به ریال هستند تا از ضرر و زیانهای ناشی از روندهای کاهشی پس از قرارداد جلوگیری کنند.
از سوی دیگر برخی از تحلیلگران بر این باورند که معاملهگران افزایشی بازار تهران با توجه به سیگنالهای منفی با روند کاهشی جدید همراه شده تا بتوانند دارایی بیشتری در سطوح قیمتی پایینتر خریداری کنند و در نهایت با عدم احیای قرارداد برجام و افزایش قیمت ارز، سود کسب کنند.
در نهایت قیمت هر برگ اسکناس آمریکایی در معاملات عصر روز گذشته با حدود 520 تومان کاهش نسبت به نرخ روز سهشنبه به رقم 31 هزار و 80 تومان رسید.
دیروز چهارشنبه 19 مرداد روند قیمت دلار غیر رسمی در معاملات بازار تهران کاهشی بود. با کاهش تب و تاب دور جدید مذاکرات برجام و اتمام تعطیلات تاسوعا و عاشورای حسینی قیمت دلار برخلاف پیشبینی معاملهگران افزایشی در مسیر کاهش قیمت حرکت کرد. هر برگ از این اسکناس آمریکایی در معاملات ابتدایی روز گذشته با حدود 300 تومان کاهش نسبت به نرخ روز سهشنبه در رقم 31 هزار و 300 تومان فعالیت خود را آغاز کرد.
با نزدیک شدن به ساعات میانی بازار روز گذشته نرخ این ارز مجددا دچار کاهش قیمت شد و در نهایت در ساعات پایانی روز گذشته به رقم 31 هزار و 80 تومان رسید. ارقام مطرح شده در معاملات فردایی دلار نیز با روند کاهشی جدید همراه شده و در بعضی موارد ارقام پیشنهادی در اینگونه از معاملات در سطوح قیمتی کانال 30 هزار تومانی نیز مطرح میشد.
گفتنی است آخرین تاریخی که دلار غیررسمی در محدوده قیمتی کانال 30هزار تومانی معامله شده بود در 8 تیر و در اثر نوسانات مذاکراتی ابتدای تابستان بود. در این میان کارشناسان ارزی با بررسی رفتار و انتظارات معاملهگران بازار تهران 2 تعبیر متفاوت را از کاهش قیمت ارز در روزهای اخیر مطرح میکنند.
به عقیده دسته اول حجم انتظارات مثبت موجود در فضای بازار از عوامل اصلی این کاهش قیمت بوده و ایجاد شرایط فشار فروش در هسته مرکزی بازار تهران را گواهی بر عملیات تخلیه معاملهگران ارزی میدانند.
اما در این میان برخی دیگر از تحلیلگران بر این باورند که معاملهگران با چشماندازهای افزایشی نیز در این روزها به کاهش قیمت دلار دامن میزنند.
به تعبیر این افراد فعالان افزایشی بازار با در نظر گرفتن احتمال عدم حصول توافق جدید در راستای خرید ارز در سطوح قیمتی پایینتر تلاش میکنند.
ویکی پلاست | مرجع بازار صنعت پلاستیک
دیدگاه خود را بنویسید
پتروشیمی ها
- آبادان
- آرتان پترو کیهان
- آریا ساسول
- اروند
- امیرکبیر
- ایلام
- Hyosung Topilene
- Ismail Resin Limited
- Reliance Industries Limited - هند
- بانیار پلیمر گنبد
- بندرامام
- پارس
- پتروپاک مشرق زمین
- پلی استایرن انبساطی سهند
- پلی استایرن انتخاب
- پلی اکریل ایران
- پلی پروپیلن جم (جم پیلن)
- پلی نار
- پلیمر کرمانشاه
- تبریز
- تخت جمشید
- تخت جمشید پارس
- تندگویان
- تولیدی پلاستیک ایسین
- جم
- خوزستان
- دی آریا پلیمر
- رجال
- شازند
- غدیر
- قائد بصیر
- قیام نخ
- کردستان
- گلپایگان
- لاله
- لرستان
- مارون
- محب بسپار ایده گستر
- محب پلیمر قم
- مهاباد
- مهر
- میاندوآب
- نوید زرشیمی
- هشت بهشت کیش
- هگمتانه