جمعه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳

پاکان پلاستکار

وکس سیبویه تولیدکننده وکس های دوقطبی و ناقطبی pe و pp

بسپار تجارت آسیا؛ تأمین کننده مواد اولیه پلاستیک و پلیمر و محصولات پتروشیمی

برگشت دلار به کانال 27
نرخ شاخص بازار ارز در بازار دیروز مجددا افزایشی بود و دلار توانست پس از یک هفته و یک روز نوسان در کانال 26 هزار تومانی، بار دیگر به کانال 27 هزار تومانی بازگردد. شاخص بازار ارز که روز آغازین هفته گذشته توانسته بود پس از چند تلاش ناموفق به کانال 26 هزار تومان وارد شود روز گذشته و پس از حدود 8 روز به مرز کانال 27 هزار تومانی بازگشت.

به گزارش ویکی پلاست به نقل از دنیای اقتصاد، بررسی‌ها از فضای دیروز بازار ارز تهران خبر از افزایش تعداد خریداران و متقاضیان ارز می‌دهد. عده‌ای از فعالان بازار ارز تهران بر این باورند که افزایش مشاهده‌شده در نرخ دلار روز شنبه، می‌تواند ناشی از به طول انجامیدن روند مذاکرات هسته‌ای ایران و گروه 1+4 است.

این افراد همچنین از ورود تقاضا‌های معوقه به بازار ارز تهران سخن گفتند. این در حالی است که اخبار سیاسی منتشرشده در روز‌های اخیر همگی حاکی از قرار گرفتن مذاکرات در مرحله نهایی و نزدیکی حصول نتیجه جدید است.

دیروز یکشنبه 24 بهمن ماه اسکناس آمریکایی در بازار ارز تهران افزایش جدیدی از خود به نمایش گذاشت. معامله‌گران ارزی بازار تهران که در روز نخست هفته جاری معاملات دلاری خود را در سطح قیمتی 26 هزار و 700 تومان انجام دادند، با شروع نخستین ساعت‌های بازار روز یکشنبه دلار را با 150 تومان افزایش نسبت به نرخ مذکور معامله کردند.

این روند افزایشی تا انتهای روز گذشته ادامه داشت؛ به‌صورتی‌که شاخص بازار ارز در حوالی ظهر دیروز به سطح قیمتی 26 هزار و 950 تومان نیز رسید.

طبق بررسی‌های به عمل‌آمده از هسته مرکزی بازار ارز تعداد خریداران نسبت به روز‌های گذشته افزایش محسوسی داشته و همین امر سبب شده فروشندگان دست بالاتری در افزایش قیمت داشته باشند.

در نهایت قیمت اسکناس آمریکایی در بازار روز گذشته با 300 تومان افزایش قیمت به رقم 27 هزار تومان رسید.

عده‌ای از تحلیلگران و کارشناسان ارزی بازار تهران در توضیح روند افزایشی روز گذشته به طولانی‌تر شدن روند مذاکرات هسته‌ای ایران و قدرت‌های جهانی اشاره داشتند.

این افراد بر این باورند که بر اساس اخبار سیاسی منتشرشده در روز‌ها و هفته‌های اخیر و همچنین کانال‌شکنی‌های دلار طی دو ماه گذشته انتظارات مثبتی از آینده بازار ارز تهران در جامعه به وجود آمده است.

این انتظارات مثبت سبب شده است عده بسیاری از متقاضیان ارز در بازار تهران در انتظار سطوح قیمتی پایین‌تر، از خرید‌های خود دست بکشند و در نتیجه آن حجم معاملات در گردش این بازار به میزان قابل توجهی کاهش یابد.

حال با طولانی‌تر شدن روند مذاکرات هسته‌ای وین عده‌ای از این افراد که تاکنون از خرید ارز امتناع می‌کردند از انتظار خود دست کشیده و در جهت رفع نیاز‌های ارزی خود ناچارا نقش خریدار را در بازار ارز تهران بازی می‌کنند.

در نتیجه ورود این تقاضا‌های معوقه به بازار نیز معامله‌گران ارزی توانسته‌اند قیمت اسکناس آمریکایی را در معاملات ارزی بازار تهران افزایش دهند.

اما عده دیگری از تحلیلگران بازار ارز با اشاره به اخبار سیاسی منتشرشده در روز‌های اخیر بر این باورند که این حرکات افزایشی نرخ دلار همان‌طور که در دو هفته گذشته و در زمان حضور دلار در مرز کانال 28 بی‌نتیجه ماند در کانال جدید نیز حاصلی نخواهد داشت.

از روز سه‌شنبه 19 بهمن ماه و با از سر‌گیری دور هشتم مذاکرات هسته‌ای وین تقریبا تمام طرفین نشست‌ها از قرار گرفتن مذاکرات در مراحل نهایی خود سخن گفتند و با ابراز امیدواری نسبت به روند این نشست‌ها حصول توافق جدید را قریب‌الوقوع دانستند.

تحلیلگران سیاسی-ارزی بازار تهران نیز بر مبنای همین اظهارنظر‌ها معتقدند که برآیند کلی نمودار قیمتی شاخص بازار ارز با وجود این افزایش قیمت‌ها همچنان کاهشی خواهد ماند.

نکته دیگری که وجود دارد این است که احتمال افزایش تنش‌ها میان اوکراین و روسیه نیز می‌تواند‌ بر آینده بازار اثرگذار باشد.

در روزهای اخیر بازارهای جهانی افزایش یافتند و آینده نامعلوم این درگیری می‌تواند شرایط بازارهای دنیا نظیر طلا را نیز تحت تاثیر قرار دهد.

برخی معتقدند افزایش قیمت طلای جهانی، هم می‌تواند روی قیمت سکه اثر گذار باشد و هم بر بازار ارز فشار ایجاد کند. هر چند به نظر نمی‌رسد این اثر بر بازار مانند سایر عوامل نظیر مذاکرات هسته‌ای عمل کند.

سکه امامی نیز که در روز‌های گذشته و در اثر افزایش نرخ طلای جهانی روند افزایشی جدیدی را آغاز کرده بود روز گذشته با 150 هزار تومان افزایش قیمت نسبت به نرخ روز شنبه در سطح قیمتی 12میلیون و 150هزار تومان معامله شد.

 


ویکی پلاست | مرجع بازار صنعت پلاستیک
 

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟ بلی خیر
امتیاز مطلب: 100%

دیدگاه خود را بنویسید

فرستادن دیدگاه
Roham دوشنبه ۸ اسفند ۱۴۰۱

پربازدیدترین شرکت ها

درج کارت ویزیت شرکت من

پربازدیدترین محصولات

ویدیوهای آموزشی

همه حقوق این سایت متعلق به ویکی پلاست است طراحی و اجرا: نگاه حرفه ای
قیمت بازار اشتراک قیمت کانال تلگرام تبلیغات
بسپار تجارت آسیا؛ تولید و صادرات کامپاندهای پلیمری قیمت بازار قیمت جهانی تلگرام واتس اپ تبلیغات
ویکی پلاست
سلام خوش اومدید
ویکی پلاست، خرید و فروش مواد اولیه نداره
چطور می تونم کمک‌تون کنم؟