چهارشنبه ۳ بهمن ۱۴۰۳

زرین نپتا

وکس سیبویه تولیدکننده وکس های دوقطبی و ناقطبی pe و pp

بسپار تجارت آسیا؛ تأمین کننده مواد اولیه پلاستیک و پلیمر و محصولات پتروشیمی

لحظه‌های حساس در بازار دلار
دیروز در بازار ارز دو اتفاق مهم رخ داد. از یکسو، بهای دلار در بازار داخلی توانست به بالای سطح حساس 28هزار و ۵۰۰ تومان برود و در سوی دیگر، سکه امامی مرز 12 میلیون و 500 هزار تومانی را از دست داد.

به گزارش ویکی پلاست به نقل از دنیای اقتصاد، عامل مهمی که زمینه‌ساز حرکت ناهمسوی دلار و سکه شد، ریزش بهای اونس طلا در بازارهای جهانی بود. طلای جهانی از بعدازظهر روز دوشنبه در مسیر نزولی قرار گرفت و حتی مرز حساس هزار و 800 دلاری را از دست داد.

 با توجه به چنین سقوطی، سکه در روز سه‌شنبه موقعیت دشواری داشت و با فشار فروش معامله‌گران در نهایت تا ساعت 3 بعدازظهر، 120 هزار تومان از ارزش خود را از دست داد و در محدوده 12 میلیون و 460 هزار تومان قرار گرفت.

مهم‌ترین عاملی که موجب شد سکه افت بیشتری را تجربه نکند، افزایش بهای دلار در بازار داخلی بود. اسکناس آمریکایی دیروز 130 تومان افزایش قیمت را تجربه کرد و به بهای 28 هزار و 560 تومان رسید.

بیشتر تحلیل‌گران ارزی اعتقاد دارند که دلار به مقطع حساسی رسیده است و ماندن بالای دامنه 28 هزار و 500 تا 28 هزار و 800 تومان می‌تواند زمینه‌ساز ورود خریداران جدید به بازار شود. این در حالی است که برگشت اسکناس آمریکایی به زیر سطح 28 هزار و 500 تومانی، انتظارات افزایشی را کاهش خواهد داد.

به‌نظر می‌رسد در شرایط فعلی نیز بازار بیشتر از تحلیل و وضعیت بنیادی اقتصاد نسبت به اخبار حساس است. نتیجه سفر مدیر‌کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به ایران یکی از مهم‌ترین متغیرهایی است که نوسان دلار طی روزهای بعد را تحت تاثیر قرار خواهد داد.

پس از این موضوع، توجه معامله‌گران ارزی به سوی مذاکرات هسته‌ای 8 آذرماه دوخته خواهد شد. در صورتی که اخبار مثبتی پیش از مذاکرات هسته‌ای یا از سفر گروسی منتشر شود، احتمال افت قیمت دلار وجود خواهد داشت. با این حال، در صورت عدم انتشار اخبار مثبت، احتمال رشد بهای دلار وجود خواهد داشت.

 ورود سکه‌بازان به بازار دلار
برخی فعالان اعتقاد داشتند که افزایش قیمت دلار در روزهای آتی ادامه نخواهد یافت. این دسته اعتقاد داشتند که رشد دلار در روز سه‌شنبه ناشی از ورود مقطعی سکه‌بازان به بازار دلار بوده است. برخی از معامله‌گران عنوان می‌کردند که سکه‌بازان برای جبران اثر نزول بهای اونس طلا وارد بازار ارز شدند و با خرید دلار تا حدی مانع از سقوط سنگین سکه شدند.

 در واقع سکه‌بازان برای جبران اثر نزول اونس طلا از اهرم دلار استفاده کردند. با توجه به تطبیق سکه‌بازان با نزول اونس طلا، به نظر می‌رسد در روزهای بعد معامله‌گران تمایلی به خرید دلار برای جبران اثر افت اونس طلا نداشته باشند.

سکه بازان در روز سه‌شنبه از نزول اونس طلا شوکه شده بودند، چرا که این اتفاق در خارج از ساعات رسمی بازار داخلی رخ داده بود و معامله‌گران بازار داخلی ناچار شدند که از صبح سه‌شنبه خود را با این اتفاق هماهنگ کنند.

بسیاری از سکه‌بازان در روز دوشنبه اقدام به خرید فردایی فلز گران‌بهای داخلی برای روز سه‌شنبه کرده بودند و طبیعی بود که از طریق رشد دلار سعی کنند ضرر خود را کاهش دهند.  عامل دیگری که در روزهای اخیر در رشد دلار تاثیر گذاشته است، ورود تقاضای آربیتراژی به بازار است.

صرافی‌های بانکی در روزهای اخیر با قیمت‌های بسیار پایین‌تری نسبت به بازار آزاد اقدام به فروش دلار کرده‌اند و همین عامل موجب شده است تمایل افراد برای خرید از صرافی‌های بانکی جهت کسب سود بالاتر برود.


ویکی پلاست | مرجع بازار صنعت پلاستیک

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟ بلی خیر
امتیاز مطلب: 100%

تبلیغات در ویکی پلاست

دیدگاه خود را بنویسید

فرستادن دیدگاه

پربازدیدترین شرکت ها

درج کارت ویزیت شرکت من

پربازدیدترین محصولات

ویدیوهای آموزشی

همه حقوق این سایت متعلق به ویکی پلاست است طراحی و اجرا: نگاه حرفه ای
قیمت بازار اشتراک قیمت کانال تلگرام تبلیغات
کامپاندهای پلی‌کربنات: نسوز، الیاف‌دار، رنگی و PC/ABS قیمت بازار قیمت جهانی تلگرام واتس اپ تبلیغات
ویکی پلاست
سلام خوش اومدید
ویکی پلاست، خرید و فروش مواد اولیه نداره
چطور می تونم کمک‌تون کنم؟