به گزارش ویکی پلاست به نقل از ایسنا، امید علی پارسا، ضمن اشاره به بخشنامههای اخیر درباره بخوشدگی جرایم مالیاتی اظهار کرد: این بخشودگی صرفا به منظور حمایت از فعالان اقتصادی در سال رونق تولید و با توجه به شرایط خاص اقتصادی کشور صادر شده و در سالهای آتی، بدین منوال شاهد بخشودگی جرایم مالیاتی نخواهیم بود؛ لذا لازم است فعالان اقتصادی به ویژه فعالان عرصه تولید، از تسهیلات قانونی مذکور نهایت استفاده را ببرند.
وی ضمن رد این شائبه که بخشودگی ۹۰ تا ۱۰۰ درصدی جرایم مالیاتی هر ساله تکرار خواهد شد، گفت: قطعا حمایت دولت از بخش غیردولتی همواره باید محدود، مشروط، کاهنده و تضمین دار باشد.
البته با صدور بخشنامهای و به منظور رفع این شائبه، اعلام کردیم که در سال ۱۳۹۹، هم سطح اختیارات ادارات کل امور مالیاتی در خصوص بخشودگی جرایم مالیاتی محدود خواهد شد و هم احراز شرایط خوش حسابی باید با مستندات کامل صورت گیرد.
در واقع صرفه و صلاح این است که فعالان اقتصادی از فرصت استثنایی امسال استفاده کنند و ضمن اکتساب عنوان خوشحسابی، با سهلترین شکل ممکن و با عزت و احترام از بار سنگین جرایم مالیاتی رهایی یابند و قاعدتا هیچ مؤدی هوشمندی ۱۰۰ تومان بخشودگی سهل و آسان و با عزت و احترام امسال را با ۷۰ تومان بخشودگی احتمالی و سخت در سال بعد عوض نمیکند.
پارسا در توضیح نحوه محدود شدن سطح اختیارات مدیران در سال آینده گفت: با رعایت مفاد ماده ۱۹۱ قانون مالیات های مستقیم و سایر مقررات مربوط، در خصوص بدهی های قطعی شده از ۱۳۹۹/۱/۱ به بعد، حداکثر بخشودگی جرایم قابل بخشش، برای مؤدیان واحدهای تولیدی دارای پروانه بهره برداری یا پروانه کسب تولیدی از مراجع ذیربط، ۷۰ درصد و برای سایر مؤدیان ۵۰ درصد برای هر منبع مالیاتی در هر سال یا دوره به مدیران کل امور مالیاتی تفویض می گردد.
رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور بار دیگر بر استفاده از این ظرفیت قانونی از سوی فعالان اقتصادی تاکید کرد و گفت: مؤدیان در صورت عدم پرداخت بدهی مالیاتی قطعی شده تا پایان سال جاری، به عنوان مؤدی خوشحساب تلقی نشده و جرایم متعلق قابل بخشودگی نخواهد بود.
وی تاکید کرد: تفاوت این بخشودگی جرایم با اختیارات بخشودگی مدیران استان ها این است که برای نخستین بار، ۱۰۰ درصد بخشودگی ابلاغ شده و اختلاف سلیقه و برداشت و اتلاف وقت و انرژی فعالان و سیستم اداری و یا پرداخت هزینههای مشاوره و وکالت و ... برای مجاب کردن ادارات کل امور مالیاتی و اخذ بخشودگی و خدای ناخواسته مفسده اداری در این خصوص را به صفر رسانده و در واقع هر مؤدی بدون اتلاف وقت و انرژی و ... صرفا با مراجعه به اداره امور مالیاتی ذیربط و پرداخت اصل بدهی، با سهولت هر چه تمام و با عزت و احترام از بار سنگین جرایم خلاص می شود.
طبق اعلام سازمان امور مالیاتی، شرایط بخشودگی جرایم مالیاتی قابل بخشش موضوع برخی مواد قانون مالیات های مستقیم و قانون مالیات بر ارزش افزوده، طی بخشنامههای شماره ۲۰۰/۹۸/۴۱ مورخ ۱۳۹۸/۵/۸و شماره ۲۰۰/۹۸/۴۵ مورخ ۱۳۹۸/۵/۲۷ به منظور بهره مندی فعالان اقتصادی اعلام شده است.
شرایط بخشودگی جرائم مالیاتی قابل بخشش موضوع برخی مواد قانون مالیاتهای مستقیم و قانون مالیات بر ارزش افزوده، طی بخشنامههای شماره ۲۰۰/۹۸/۴۱ مورخ ۱۳۹۸/۵/۸و شماره ۲۰۰/۹۸/۴۵ مورخ ۱۳۹۸/۵/۲۷ به منظور بهرهمندی فعالان اقتصادی اعلام شده است.
ویکی پلاست | توسعه ارتباطات، افزایش اطلاعات
دیدگاه خود را بنویسید
پتروشیمی ها
- آبادان
- آرتان پترو کیهان
- آریا ساسول
- اروند
- امیرکبیر
- ایلام
- Hyosung Topilene
- Ismail Resin Limited
- Reliance Industries Limited - هند
- بانیار پلیمر گنبد
- بندرامام
- پارس
- پتروپاک مشرق زمین
- پلی استایرن انبساطی سهند
- پلی استایرن انتخاب
- پلی اکریل ایران
- پلی پروپیلن جم (جم پیلن)
- پلی نار
- پلیمر کرمانشاه
- تبریز
- تخت جمشید
- تخت جمشید پارس
- تندگویان
- تولیدی پلاستیک ایسین
- جم
- خوزستان
- دی آریا پلیمر
- رجال
- شازند
- غدیر
- قائد بصیر
- قیام نخ
- کردستان
- گلپایگان
- لاله
- لرستان
- مارون
- محب بسپار ایده گستر
- محب پلیمر قم
- مهاباد
- مهر
- میاندوآب
- نوید زرشیمی
- هشت بهشت کیش
- هگمتانه
مطالب مرتبط
- جزییات استفاده بدهکاران بانکی از قانون تسهیل تسویه بدهی
- آخرین فرصت بخشودگی کامل جرایم مالیاتی اعلام شد
- بخشودگی جرایم مالیاتی مشروط به پرداخت بدهیها تا پایان مهر
- معاف شدگان مالیات برای واردات
- لایحه مالیات بر عایدی سرمایه، هفته آینده به دولت میرود
- ۹ دردسر مالیاتی تولید
- بخشودگی جرائم مالیاتی به شرط پرداخت اصل مالیات تا پایان مهر
- اگر معاف از پرداخت مالیات و عوارض ارزش افزوده هستید چه مدارکی باید ارائه کنید
- حسابهای بانکی با گردش بالای ۵ میلیارد تومان زیر ذرهبین سازمان مالیاتی
- شرایط بخشودگی جرایم مالیاتی قابل بخشش