
به گزارش ویکی پلاست به نقل از دنیای اقتصاد، محمدصادق مفتح، قائممقام وزیر صمت در امور بازرگانی اظهار کرد: بر اساس قانون برنامه ششم توسعه و ماده۱۹ آن، محدودیتهایی برای واردات کالاهای مشابه تولید داخلی ایجادشده بود. هرچند این قانون با پایان زمان برنامه ششم منقضیشده، اما وزارت صمت همچنان بر اساس سیاستهای حمایت از تولید داخلی، به این رویکرد پایبند است.
مفتح افزود: با استفاده از ابزار تخصیص ارز، وزارت صمت بهطور جدی مانع واردات کالاهایی میشود که مشابه تولید داخلی دارند. ما بر این باوریم که حتی اگر کیفیت تولیدات داخلی در برخی موارد نیاز به بهبود داشتهباشد، راهحل آن، ورود کالاهای مشابه خارجی نیست. حمایت از تولید داخلی اولویت اصلی وزارت صمت است.
وی در گفتوگو با برنامه تلویزیونی ادامهداد: آمار صادرات محصولات داخلی نشاندهنده رقابت موفق تولیدکنندگان ایرانی در بازارهای جهانی است. بسیاری از تولیدات داخلی کیفیت رقابتی با محصولات مشابه خارجی دارند و این موضوع در افزایش صادرات مشهود است.
تعداد کالاهای مشابه داخلی که واردات آنها محدودشده، بسیار زیاد است. بسیاری از این کالاها، از کیفیت مطلوبی برخوردارند و به نیازهای داخلی پاسخ میدهند. با اینکه زمان برنامه ششم توسعه پایان یافته و واژه «ممنوعیت» دیگر بهطور قانونی قابلاطلاق نیست، اما وزارت صمت از طریق ابزار تخصیص ارز، عملا واردات کالاهای مشابه خارجی را محدودکرده و این سیاست را ادامه میدهد.
ویکی پلاست | مرجع بازار صنعت پلاستیک
دیدگاه خود را بنویسید
پتروشیمی ها
- آبادان
- آرتان پترو کیهان
- آریا ساسول
- اروند
- امیرکبیر
- ایلام
- Hyosung Topilene
- Ismail Resin Limited
- Reliance Industries Limited - هند
- بانیار پلیمر گنبد
- بندرامام
- پارس
- پتروپاک مشرق زمین
- پلی استایرن انبساطی سهند
- پلی استایرن انتخاب
- پلی اکریل ایران
- پلی پروپیلن جم (جم پیلن)
- پلی نار
- پلیمر کرمانشاه
- تبریز
- تخت جمشید
- تخت جمشید پارس
- تندگویان
- توسعه پلیمر پادجم
- توسعه پلیمر پادجم
- توسعه پليمر پاد جم
- تولیدی پلاستیک ایسین
- جم
- خوزستان
- دی آریا پلیمر
- رجال
- شازند
- غدیر
- قائد بصیر
- قیام نخ
- کردستان
- گلپایگان
- لاله
- لرستان
- مارون
- محب بسپار ایده گستر
- محب پلیمر قم
- مهاباد
- مهر
- میاندوآب
- نوید زرشیمی
- هشت بهشت کیش
- هگمتانه