هشدار مجدد رکود تورمی
کاهش حجم معاملات پلیمرها در بورس کالا این هفته هم تکرار شد و البته روند افزایشی قیمتها را هم در هفته جاری تجربه کردیم. ضعف تقاضای مؤثر در این بازار هنوز هم مشهود است و تداوم این وضعیت باز هم آژیر رکود را روشن میکند گویی این بار رکود تورمی نگران کننده تر از گذشته، در یک قدمی صنعت دیده می شود.
دو روز مثبت بعد از 5 هفته کاهشی در بازار پلیمرها
رخداد مهم هفته جاری را باید رشد قیمتها در بعضی گروه های کالایی پرمصرف مثل نایلون و نایلکس، پس از یک دوره نسبتاً طولانی دانست و بازار پلیمرها پس از 5 هفته افت نرخ، شاید برای اولین بار توانست 3 روز کاری مثبت ظاهر شود.
تداوم کاهش نرخ در هفتهای که گذشت
قیمتها در بورس کالا و بازار آزاد هنوز هم کاهشی است و البته برتری عرضهها بر تقاضا بیش از گذشته است. برآوردها نشان میدهد که موجودی انبارها در واحدهای تولیدی در صنایع بالادستی و همچنین در بازار داخلی به نسبت بالاست و همین داده تاکنون تأثیرگذاری محسوسی را در بازارها بر جای گذاشته است. وضعیت معاملات در بورس کالا و همچنین نوسان نرخ و شرایط کلی عرضه و تقاضا شائبه رکود را حتی تقویت کرده و با توجه به دستورالعمل صادراتی جدید شاید تنها راه فرار از رکود صادرات باشد.
سمت و سوی بازار تغییر کرده است؟
افزایش محسوس حجم عرضه پلیمرها در کنار کاهش قیمتهای پایه و البته نوسان قیمتها در بازارهای جهانی از تغییر فاز جدیدی در این بازار خبر میدهد که میتواند از فرآیند تولید حمایت کند. این تغییر فاز و البته بالابودن حجم عرضهها شاید دادههای افزایشی در بازار داخلی را محدود کند که خبر خوبی برای تولیدکنندگان به شمار میرود.
پیش بینی قیمت های پایه 13 آبان + جدول
جدول پیش بینی قیمت های پایه اعلامی در ۱۳ آبان ماه ۱۳۹۷ را در این پست بخوانید.
ترس از رکود تورمی در بازار پلیمرها
کاهش جدی حجم معامله پلیمرها در بورس کالا نشان میدهد که وضعیت کلی در این بازار در حال تغییر است و به رغم رشد قیمتها، بازار تمایل چندانی به خرید ندارد. در صورتی که این شرایط ادامه یابد میتوان نگرانی جدیدی را در نظر گرفت و آن شائبه رکود تورمی در بازار پلیمرهاست.
پیش بینی قیمت های پایه + تغییرات هفتگی قیمت های جهانی محصولات پتروشیمی تا 26 اکتبر 2018
جدول تغییرات هفتگی قیمت های جهانی محصولات پتروشیمی و قیمت خوراک منتهی به 26 اکتبر 2018 و پیش بینی قیمت های پایه را در این پست بخوانید.
رویدادهای مهرماه چه تأثیری روی قیمت مواد اولیه گذاشت؟ + 30 نمودار
از ابتدای مهرماه، اتفاقات مهمی در بازار محصولات پتروشیمی رخ داده است. شروع اعتصاب رانندگان و از دو هفته گذشته شروع بارگیری ها، حمل ریلی مواد اولیه، تعیین قیمت های پایه با میانگین معاملات 4 عرضه آخر و عقب نشینی خریداران در بورس کالای هفته چهارم و نهایتا تغییر قیمت پایه به دلار نیمایی.
رویدادهای مهرماه چه تأثیری روی قیمت مواد اولیه گذاشت؟ + 30 نمودار
از ابتدای مهرماه، رخدادهای مهمی در بازار محصولات پتروشیمی رخ داده است. شروع اعتصاب رانندگان و از هفته گذشته، شروع بارگیری ها، حمل ریلی مواد اولیه، تعیین قیمت های پایه با میانگین معاملات 4 عرضه آخر و عقب نشینی خریداران در بورس کالای هفته چهارم.
تغییرات هفتگی قیمت های جهانی محصولات پتروشیمی تا 19 اکتبر 2018
جدول تغییرات هفتگی قیمت های جهانی محصولات پتروشیمی و قیمت خوراک منتهی به 19 اکتبر 2018 را در این پست بخوانید.
پایان یک هفته کاهشی در بازار پلیمرها
مهمترین خبر هفته گذشته افت جدی حجم معاملات بود آنهم در شرایطی که عرضه و تقاضا هر دو کاهش داشته است. در هفته گذشته حجم عرضه ثبت شده رقمی بیش از 55 هزار تن بوده که کمترین حجم عرضه از هفته منتهی به اول شهریورماه تاکنون به شمار میآید...
آرامش شکننده بازار پلیمرها
موجودی انبارها در واحدهای تولیدی بالادستی و پایین دستی بالاست و همین نکته جذابیت خرید را کاهش میدهد آن هم در وضعیتی که هیچ قطعیتی در برابر نوسان قیمت دلار متصور نیستیم.
پربازدیدترین مطالب
- آیا ارز توافقی جایگزین ارز نیمایی شد؟
- خداحافظی رسمی با نیما؛ قیمت ارز بازار توافقی اعلام شد
- رکوردداران رقابت در بورس کالا؛ سه شنبه 27 آذر 1403
- تغییرات هفتگی قیمت های جهانی محصولات پتروشیمی تا 13 دسامبر 2024
- اعلام قیمت پایه محصولات پتروشیمی تا 9 دی 1403 + دانلود قیمت ها