رشد معاملات در یک هفته نیمهتعطیل/ یک قدم تا عبور از رکود
فاصله قیمت دلار آزاد با دلار نیمایی هم در حال افزایش است و این سیگنال خود توجیهکننده جدیدی برای صادرات است و هم پتانسیل خرید در بازار داخلی را افزایش میدهد.
رشد حجم معامله پلیمرها در بالاترین حد 8 هفته اخیر
برای هفته آینده هم از هماکنون باید منتظر یک عقبگرد معاملاتی باشیم گویی هفته پیش رو بازاری نیمه تعطیل به ثبت خواهد رسید. هفتههاست که روند نزولی قیمتها ادامه داشته و نمیتوان گفت که پایان خط این رفتار قیمتی کجاست.
بدبینی مزمن به بازار
هفته آینده زمان مهمی برای بازار است زیرا هفته بعد از آن بازارها یا تعطیل است و یا نیمه تعطیل یعنی تقاضای موجود باید در همین هفته پیش رو به بازار وارد شود. شاید این احتمال بخشی از بدبینیها را تعدیل کند ولی ...
امید به بهبود بیشتر تقاضا
قیمت دلار نیمایی برای متوسط هفتگی آن هم به کمتر از 11 هزار و 300 تومان رسیده و اگر روند فعلی باز هم ادامه یابد، شاهد تداوم افت قیمت دلار نیمایی خواهیم بود.
باز هم کاهش عرضه و افت حجم معاملات
برای هفته بعد (هفته پایانی مردادماه 1398) با فرض یک روز تعطیلی و فرارسیدن عید غدیر، پتانسیل محدودیت تقاضا در بازار آزاد وجود دارد بنابراین این هفته بازار پتانسیل چندانی برای نوسان جدی نخواهد داشت و به احتمال قوی از شرایط بورس کالا تبعیت میکند اما...
کاهش عرضه و افت حجم معاملات
این هفته با کاهش قیمتها در بازار داخلی روبهرو بودیم که دلیل اصلی آن را باید در افت قیمتهای پایه اهرم کاهش بهای دلار نیمایی جستجو کرد. قیمت دلار نیمایی هفته پیش 11 هزار و 432 تومان بود.
صدای گام های بهبود بازار
در هفته دوم مرداد ماه، میزان معاملات نسبت به هفته اول مرداد و هفته پایانی تیر، افزایش یافت و به نزدیکی 48 هزار تن رسید. اما آیا می توان این افزایش نسبی را نشانه رونق بازار دانست؟
وحشت دلاری در بازار
نوسان قیمت دلار برای بازار بیشتر چیزی شبیه به کابوس است تا خوشبینی به بهبود تقاضا زیرا دورنمای مبهمی را ترسیم کرده است و اگر کسی سفارش قطعی تولید نداشته باشد چندان هم جرأتی برای خرید نخواهد داشت.
ترس دلاری در بازار پلیمرها
کاهش قیمت دلار در بازار آزاد در کنار افت مجدد حجم معامله پلیمرها در بورس کالا دو سیگنالی است که نگرانیهای جدیدی را در بازار ایجاد کرده است که میتواند رکود موجود در بازار را حتی عمیقتر کرده و زمان بهبود را طولانیتر کند.
رشد بازار تا مرز رکود خشن
نگرانی از احتمال رشد بیشتر قیمتها در بورس کالا هم از جمله مواردی است که در رشد حجم معاملات مؤثر بوده است اگرچه ذات رشد معاملات به معنی افزایش جذابیت تولید در صنایع تکمیلی هم به شمار میرود.
کابوس رکود تورمی
بازار برای هفته آینده با یک تکانه افزایشی نرخ روبهرو خواهد شد ولی این رشد قیمتها با افزایش واقعی تقاضای مؤثر در محصولات نهایی همراه نمیشود و این یعنی رکود موجود در بازار بوی رکود تورمی بگیرد.
به بازار امیدوار باشیم؟
در دوره شبه رکود پیشین اوضاع دو ماه و نیم، شرایطی شبیه به اوضاع فعلی را داشت یعنی اگر قرار باشد بازار به صورت بنیادین و با تکیه بر دادههای ذاتی خود اصلاح شود اوضاع به این زودیها اصلاح نشده و بهبود نمییابد مخصوصاً در شرایطی که...
پربازدیدترین مطالب
- اعلام قیمت پایه محصولات پتروشیمی تا 7 بهمن 1403 + دانلود قیمت ها
- تغییرات هفتگی قیمت های جهانی محصولات پتروشیمی تا 17 ژانویه 2025
- رکوردداران رقابت در بورس کالا؛ چهارشنبه 26 دی 1403
- رکوردداران رقابت در بورس کالا؛ دوشنبه 24 دی 1403
- رکوردداران رقابت در بورس کالا؛ دوشنبه 1 بهمن 1403