به گزارش ویکی پلاست به نقل از خبر گمرکی ، معاون فنی گمرک ایران با اعلام این خبر گفت: مطابق مصوبات ستاد هماهنگی اقتصادی دولت متعاقب جلسات کارشناسی صورت پذیرفته مواردی مرتبط با گمرک نیز تصویب و ابلاغ شد که به نظر می رسد با اجرایی شدن این تصمیمات، مشکلات مرتبط با واحدهای تولیدی در سال جاری مرتفع شود.
واردات با ارز متقاضی
مهرداد جمال ارونقی گفت: مطابق این تصمیمات، وارد کننده میتواند از محل ارز خود یا اشخاص دیگر، با ثبت اطلاعات مربوط به گردش مالی ریالی واردکننده و فروشنده ارز در سامانه جامع تجارت نسبت به خرید ارز ، منوط به تعهد طرفين معامله بر اساس وجود و تأمین ارز مورد مبادله اقدام نماید.
صدور مجوز ورود موقت توسط گمرک
معاون امور گمرکی گمرک ایران افزود: واردات مواد اوليه به صورت ورود موقت برای پردازش، صرفاً پس از انجام ثبت آماری در سامانه جامع تجارت و صدور مجوز نهایی توسط گمرک جمهوری اسلامی ایران مجاز است و پروانه صادراتی از اين محل حق واگذاری بابت واردات ندارد و صادر کننده صرفاً به ميزان مابهالتفاوت واردات و صادرات، متعهد به بازگشت ارز به چرخه اقتصادي کشور است.
حذف پروانه های صادراتی سرزمین اصلی به مناطق آزاد و ویژه
این مقام مسئول تصریح کرد: براساس این تصمیمات، مصوب شد گمرک ایران، پروانههای صادراتی صادر شده از سرزمين اصلی به مناطق آزاد یا ويژه که براي مصرف در منطقه استفاده میشوند را از گزارش آماری صادرات کشور حذف کند و دارندگان اين پروانهها حق واگذاری آن را ندارند. در صورت صادرات کالا از سرزمين اصلی به مناطق ياد شده و از آنجا به خارج از کشور، صادر کننده متعهد به بازگشت ارز حاصله به چرخه اقتصادي کشور ميباشد.
ترخیص 90 درصدی نهاده های تولید بدون کد رهگیری بانک
ارونقی خاطر نشان کرد: مهمترین تصمیم اتخاذ شده مرتبط با گمرک که در سال جاری مشکل واحدهای تولیدی را مرتفع خواهد کرد این است که گمرک مجاز است بر اساس تعرفه های اعلامی از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت مورد تأیید وزارت امور اقتصادی و دارایی، بدون کد رهگیری بانک اقدام به ترخیص 90 درصد کالاهای اظهار شده نماید. این اقدام منوط به دریافت تعهد از متقاضی مبنی بر ارائه کد رهگیری، حداکثر دو ماه پس از ترخیص درصدی کالا می باشد.
رفع تعهد پروانه های صادراتی سال 97
معاون گمرک ایران در خاتمه گفت: براساس این تصمیمات، وارد کننده میتواند ارز مورد نیاز خود را از محل ارز صادرکنندگان (خود یا غیر) به میزان کوتاژ صادراتی به شکل واردات در برابر صادرات تامین نماید. این روش برای پروانه های صادراتی سال 1397 و بعد از آن و منوط به ثبت اظهار صادر کننده مبنی بر در اختیار داشتن ارز مربوط به پروانه صادراتی امکانپذیر است.
ویکی پلاست | مرجع بازار صنعت پلاستیک
دیدگاه خود را بنویسید
پتروشیمی ها
- آبادان
- آرتان پترو کیهان
- آریا ساسول
- اروند
- امیرکبیر
- ایلام
- Hyosung Topilene
- Ismail Resin Limited
- Reliance Industries Limited - هند
- بانیار پلیمر گنبد
- بندرامام
- پارس
- پتروپاک مشرق زمین
- پلی استایرن انبساطی سهند
- پلی استایرن انتخاب
- پلی اکریل ایران
- پلی پروپیلن جم (جم پیلن)
- پلی نار
- پلیمر کرمانشاه
- تبریز
- تخت جمشید
- تخت جمشید پارس
- تندگویان
- تولیدی پلاستیک ایسین
- جم
- خوزستان
- دی آریا پلیمر
- رجال
- شازند
- غدیر
- قائد بصیر
- قیام نخ
- کردستان
- گلپایگان
- لاله
- لرستان
- مارون
- محب بسپار ایده گستر
- محب پلیمر قم
- مهاباد
- مهر
- میاندوآب
- نوید زرشیمی
- هشت بهشت کیش
- هگمتانه