شنبه ۳ آذر ۱۴۰۳

زرین نپتا

نمایشگاه پلاستیک | استانبول تویاپ ترکیه

وکس سیبویه تولیدکننده وکس های دوقطبی و ناقطبی pe و pp

بسپار تجارت آسیا؛ تأمین کننده مواد اولیه پلاستیک و پلیمر و محصولات پتروشیمی

پیشخوان خبر بانک مرکزی
۱۵ بهمن ۱۳۹۹ 0 505

اسکناس آمریکایی زیر 24 هزار تومان نرفت

پارازیت سیاسی روی موج دلار

پارازیت سیاسی روی موج دلار
در چهارمین روز هفته، بازار ارز در برابر نزول بیشتر قیمت‌ها مقاومت کرد. روز سه‌شنبه، دلار توانست 300 تومان رشد را به ثبت برساند و به بهای 24 هزار و 400 تومان برسد. این رشد در حالی رخ داد که اسکناس آمریکایی، روز دوشنبه حدود 400 تومان از ارزش خود را از دست داده و تا محدوده 24 هزار و 100 تومانی پایین رفته بود.

به گزارش ویکی پلاست به نقل از دنیای اقتصاد، چنین افتی معامله‌گران را نسبت به ادامه کاهش قیمت‌ها امیدوار کرده بود.

با این حال، به گفته فعالان، رد کلیات لایحه بودجه 1400 توسط نمایندگان مجلس شورای اسلامی و پاسخ مقامات دولتی به این اتفاق باعث شد که نوسان‌گیران در بازار موقعیت خرید بگیرند و بتوانند دلار را نه‌تنها در کانال 24 هزار تومانی حفظ کنند که به سوی سطح 24 هزار و 500 تومانی ببرند.

عدم حضور رئیس‌جمهوری در جلسه مجلس نیز برای بازیگران ارزی به آن معنا بود که سطح اختلافات داخلی در اندازه‌ای است که به راحتی اجماع بین آن‌ها به دست نخواهد آمد.

این مساله از آن جهت برای بازار اهمیت دارد که تصور می‌کنند، برای مذاکره با آمریکا و بازگشت به برجام نیز روند ساده‌ای از لحاظ هماهنگی‌های داخلی وجود نخواهد داشت.

متغیرهای دیگر رشد اسکناس آمریکایی

گروهی از فعالان باور داشتند، افزایش قیمت دلار در روز چهارم هفته ارتباطی با اتفاقات سیاسی نداشت. از نگاه آنها طبیعی بود که معامله‌گران فنی در مرز 24 هزار تومانی خریدهای خود را بالاتر ببرند، چرا که می‌دانستند از دست دادن این مرز می‌تواند منجر به ضرر بیشتر مال‌داران دلار شود.

تحلیل‌گران فنی بارها عنوان کرده‌اند محدوده 23 هزار و 800 تومانی در بازار ارز از اهمیت زیادی برخوردار است و در صورتی که دلار این سطح را از دست بدهد، با کاهش شدید قیمت مواجه خواهد شد.

به نظر می‌رسد همین موضوع موجب شد که خریداران پیش از رسیدن دلار به محدوده 23 هزار و 800 تومانی، در همان کانال 24 هزار تومانی وارد بازار شوند.

عده دیگری از فعالان باور داشتند افزایش تقاضای حواله‌ای زمینه‌ساز رشد قیمت دلار شد. روز سه‌شنبه نرخ حواله درهم تا سطح 6 هزار و 750 تومانی بالا رفت.

با این سطح از حواله درهم ارزش دلار در بازار داخلی می‌توانست تا محدوده 24 هزار و 700 تومانی نیز رشد کند. به گفته بازیگران فنی تا زمانی که درهم بالای محدوده 6هزار و 500 تومانی قرار دارد،‌ احتمال افت معنادار قیمت دلار در بازار داخلی دشوار خواهد بود.

سکه پشت خط 11 میلیون

روز سه‌شنبه، سکه امامی از مسیر نزولی خارج شد، ولی نتوانست از مرز 11 میلیون تومانی عبور کند. در چهارمین روز هفته، فلز گرانبهای داخلی 30 هزار تومان افزایش را به ثبت رساند و به بهای 10 میلیون و 930 هزار تومان رسید.

یکی از عواملی که موجب شد، رشد بهای سکه در بازار داخلی محدود شود، کاهش بهای اونس طلا در بازارهای جهانی بود.

تا ساعت 4 بعدازظهر روز سه‌شنبه، ‌بهای طلای جهانی به زیر محدوده هزار و 850دلار رفته بود و این مساله در انتظارات معامله‌گران بازار داخلی، تاثیر کاهشی داشت.

از نگاه تحلیلگران فنی، دیروز اتفاق تازه‌ای در بازار رخ نداد و سکه در همان زندان روزهای اخیر خود جا‌به‌جا شد. کف قیمت سکه در روزهای اخیر 10 میلیون و 800 هزار تومان بوده و سقف قیمت در محدوده 11 میلیون و 200 هزار تومان قرار گرفته است.

قیمت سکه بارها بین دو کانال 10 و 11 میلیون تومانی جا‌به‌جا شده است، ولی نقاط کف و سقف تغییر نکرده‌اند.

به گفته فعالان، در صورتی که محدوده 10 میلیون و 800 هزار تومانی از دست برود، موج نزولی بازار سکه را فرا خواهد گرفت؛ با این حال، تا زمانی که قیمت بالای محدوده 11میلیون و 200 هزار تومانی نیز نرفته است،‌ نمی‌توان انتظار جهش قیمت‌ها را داشت.

به نظر می‌رسد بازار سکه در وضعیت انتظاری قرار دارد و در روزهای آینده تکلیف مسیر صعودی و نزولی دلار مشخص خواهد شد. حباب سکه در شرایط کنونی مثبت است و سکه‌بازان همچنان انتظار افزایش قیمت دلار یا اونس طلا را دارند.

سقوط طلا به زیر مرز 1840 دلار

طلا روز گذشته در بازار جهانی در معاملات میانه روز به یک‌باره به زیر مرز 1840 دلاری سقوط کرد. این در حالی بود که قیمت طلا در روز دوشنبه 1860 دلار بود و ارزش این فلز گرانبها طی روز گذشته بیش از یک‌درصد کاهش پیدا کرده است.

گمانه‌زنی‌ها درباره مقاومت نمایندگان جمهوری‌خواه کنگره آمریکا در برابر بسته محرک مالی پیشنهادی بایدن و ارائه آمارهای فاز سوم اسپوتنیک، واکسن کرونای روسی از جمله عواملی است که برای سقوط قیمت اونس حدس زده می‌شود. در حالی طلا ماه فوریه را نزولی آغاز کرده است که ماه ژانویه نیز با سقوط 6/ 2 درصدی قیمت فلز زرد همراه بود.

 


ویکی پلاست | مرجع بازار صنعت پلاستیک
 

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟ بلی خیر
امتیاز مطلب: 0%

تبلیغات در ویکی پلاست

دیدگاه خود را بنویسید

فرستادن دیدگاه

پربازدیدترین شرکت ها

پربازدیدترین محصولات

ویدیوهای آموزشی

همه حقوق این سایت متعلق به ویکی پلاست است طراحی و اجرا: نگاه حرفه ای
قیمت بازار اشتراک قیمت کانال تلگرام تبلیغات
قیمت بازار قیمت جهانی تلگرام واتس اپ تبلیغات
ویکی پلاست
سلام خوش اومدید
ویکی پلاست، خرید و فروش مواد اولیه نداره
چطور می تونم کمک‌تون کنم؟