اگر تصمیم صنایع تکمیلی برای حل مشکل مواد جدی است چرا نباید خودمان دست به کار شویم و از راهکارهای قانونی برای حل مشکلمان استفاده کنیم.
به گزارش ویکی پلاست، جملاتی که در بالا آمدهاست گفتههای علیرضا میربلوک دبیر خانه صنعت و معدن استان تهران است که در واکنش به اعتراض صنعتگران نسبت به گرانی مواد و مشکلات عرضه مواد مطرح شد.
او در توضیح سخنانش گفت: وقتی نحوه مدیریت شرکتهای پتروشیمی را بررسی می کنیم متوجه می شویم سهام این شرکتها به صندوقهای بازنشستگی گوناگون و سهام عدالت و درصد کمی هم در بورس تعلق دارد. بنابراین سهام شرکتهای پتروشیمی کاملا قابل خرید و فروش است و بعضی از این سهامداران هم آمادگی فروش سهام خود را دارند. بنابراین بهتر است صنایع تکمیلی به صورت جمعی و یا حتی فرد به فرد در این خصوص اقدام کنند و سهام شرکتهای پتروشیمی را خریداری کنند.
میربلوک ادامه داد: وقتی ما نسبت به عرضه مواد پتروشیمی و نحوه قیمت گذاری و گرانی آن اعتراض داریم فقط گلایه است و بیان اینکه پتروشیمی ها از رانت استفاده می کنند کار منطقی نیست خودمان هم باید تصمیم گیری درستی انجام دهیم و با مدیریت وضعیت موجود مشکلاتمان را حل کنیم. بهترین راه حل هم این است که سهام شرکتهای پتروشیمی را خریداری کنیم. اگر ما به عنوان صنایع تکمیلی به صورت فردی و یا حتی از طریق انجمنها و تشکلها این سهام را خریداری کنیم به سهامدار عمده و تصمیم گیر تبدیل شده و حتی می توانیم به هیات مدیره این شرکتها راه پیدا کنیم و شرایط را به نفع صنایع تکمیلی تغییر دهیم.
وی درتوضیح استراتژی که در نظر دارد گفت: گام اول ما باید خرید سهام، گام دوم تبدیل شدن به سهام دار بزرگ و گام سوم تبدیل شدن به اکثریت سهام باشد در این صورت است که وارد هیات مدیره می شویم و در مجامع شرکتها حرفهایمان را میزنیم و نظراتمان را بیان کرده و سیاستگذاری را به نفع خودمان تغییر می دهیم.
میرلوک با بیان اینکه گفتن اینکه پتروشیمی ها دست بالا را دارند و ما نمیتوانیم کاری بکنیم اصلا درست نیست ادامه داد: البته من اعتقادی به اینکه پتروشیمی ها از رانت استفاده می کنند ندارم اما سوالم از همکارانم این است که اگر آنها از رانت استفاده می کنند راهکار قانونی برای اینکه ما هم از این مزیت استفاده کنیم وجود دارد، ما باید کمی هم به سیاستگذاری های خودمان انتقاد کنیم و راه حل درست را انتخاب کنیم. چه تک به تک و چه به صورت جمعی سهام را خریداری کنیم قطعا در کوتاه مدت می توانیم منافعمان را در سطح مدیریتی پتروشیمی ها دنبال کنیم و از این امر همه خانواده صنایع تکمیلی منتفع خواهند شد.
وی گفت: من فکر می کنم گلایه کردن و فقط صحبت کردن فایده ای ندارد خودمان باید فکری بکنیم و حالا که راهکار قانونی هم وجود دارد پس همت کنیم و از راهکار قانونی برای به دست آوردن فرصتها استفاده کنیم. بسیاری از سهامداران عمده پتروشیمی ها حاضر به فروش هستند و ما برای خرید باید همت کنیم.
دیدگاه خود را بنویسید
پتروشیمی ها
- آبادان
- آرتان پترو کیهان
- آریا ساسول
- اروند
- امیرکبیر
- ایلام
- Hyosung Topilene
- Ismail Resin Limited
- Reliance Industries Limited - هند
- بانیار پلیمر گنبد
- بندرامام
- پارس
- پتروپاک مشرق زمین
- پلی استایرن انبساطی سهند
- پلی استایرن انتخاب
- پلی اکریل ایران
- پلی پروپیلن جم (جم پیلن)
- پلی نار
- پلیمر کرمانشاه
- تبریز
- تخت جمشید
- تخت جمشید پارس
- تندگویان
- تولیدی پلاستیک ایسین
- جم
- خوزستان
- دی آریا پلیمر
- رجال
- شازند
- غدیر
- قائد بصیر
- قیام نخ
- کردستان
- گلپایگان
- لاله
- لرستان
- مارون
- محب بسپار ایده گستر
- محب پلیمر قم
- مهاباد
- مهر
- میاندوآب
- نوید زرشیمی
- هشت بهشت کیش
- هگمتانه