به گزارش ویکی پلاست به نقل از همشهری آنلاین، امیدعلی پارسا، رئیس سازمان امور مالیاتی ایران دیروز گفت که برای شناسایی تخلفات و جرایم مالیاتی، پروژه طراحی و پیادهسازی سامانه دریافت گزارشات مردمی فرار مالیاتی از دیروز راهاندازی شده و مردم میتوانند با مراجعه به پایگاه اطلاعرسانی این سازمان، اطلاعات کسانی را که فرار مالیاتی دارند، افشا کنند.
وی افزود: شهروندان در هنگام تکمیل این فرم، نیاز به اعلام مشخصات فردی خود ندارند و صرفا کادر مربوط به نام شخص مورد نظر را باید تکمیل کنند و اگر مستنداتی درخصوص فرار مالیاتی دارند نیز به این فرم الصاق کنند.
همزمان محمود علیزاده، معاون سازمان امور مالیاتی از شناسایی 5 هزار شرکت کاغذی و بازار داغ خرید و فروش کد ملی برای مالیاتگریزی خبر داده و گفت: 300 هزار نفر با تراکنش بانکی بالای 5 میلیارد تومان را شناسایی کردهایم.
وی تأکید کرد: تفاهمنامه سهجانبه میان دادستانی تهران وزارت اطلاعات و سازمان مالیاتی درخصوص فاکتورهای صوری و کارتهای بازرگانی اصطلاحا یکبارمصرف بهمنظور پیگیری و ردیابی آنها امضا شده و فایلهای مالی آن تهیه شده است.
معاون سازمان مالیاتی افزود: وزارت اطلاعات با توجه به دسترسیهایی که دارد پشت پرده کارتها و فاکتورها را شناسایی میکند و دادستانی پیگیر جرائم صدور فاکتورهای صوری است و سازمان مالیاتی پروندههای قبل از سال 95 را واکاوی خواهد کرد تا سوءاستفاده شرکتهای کاغذی بهصورت عمیق بررسی شود.
مالیات خانههای خالی
به گزارش فارس، معاون فنی و حقوقی سازمان امور مالیاتی در پاسخ به این سؤال که گفته بودید هفته بعد شناسایی خانههای خالی شروع میشود، عنوان کرد: نگفتیم شروع میشود بلکه متولیان امر سامانه گفتند که در حال رسیدن به شاخصها هستند و گفتیم اگر این موضوع به درستی عمل کند نسبت به اخذ مالیات آن اقدام میکنیم.
علیزاده درباره موضوع شناسایی 300 هزار مودی ثروتمند نیز عنوان کرد: بحث به این شکل است که رسیدگی به تراکنشهای بالای 5 میلیارد تومان در دستور کار بود و اطلاعات آن استخراج شد.
حدود 300 هزار نفر که دارای تراکنش بالای 5 میلیارد تومان بودند که مورد رسیدگی قرار گرفت و برای آنها پروفایل مالیاتی تشکیل شده و از این تعداد، پرونده تراکنش بانکی 5 هزار نفر در حال رسیدگی است
خبر دیگر اینکه رئیسکل سازمان امور مالیاتی با اشاره به اجرای نسخه جدید نظام مالیاتی کشور از مهر ماه، گفت: بودجه دستگاههایی که با سازمان مالیاتی همکاری نمیکنند، قطع میشود.
پارسا تأکید کرد: مدیر دستگاهی که اطلاعات لازم را به سازمان مالیاتی نداده مسئولیت تضامنی دارد. وقتی به سطح مدیرکل و اجرایی میرسد مشکل وجود دارد.
تا 2 هفته دیگر نام دستگاههایی را که همکاری نمیکنند میگویم. او با اشاره به جرائم این دستگاهها افزود: بودجه آنها معلق میشود و این دستگاهها از سوی دادستانی به قوه قضاییه معرفی میشوند.
ویکی پلاست | مرجع بازار صنعت پلاستیک
دیدگاه خود را بنویسید
پتروشیمی ها
- آبادان
- آرتان پترو کیهان
- آریا ساسول
- اروند
- امیرکبیر
- ایلام
- Hyosung Topilene
- Ismail Resin Limited
- Reliance Industries Limited - هند
- بانیار پلیمر گنبد
- بندرامام
- پارس
- پتروپاک مشرق زمین
- پلی استایرن انبساطی سهند
- پلی استایرن انتخاب
- پلی اکریل ایران
- پلی پروپیلن جم (جم پیلن)
- پلی نار
- پلیمر کرمانشاه
- تبریز
- تخت جمشید
- تخت جمشید پارس
- تندگویان
- تولیدی پلاستیک ایسین
- جم
- خوزستان
- دی آریا پلیمر
- رجال
- شازند
- غدیر
- قائد بصیر
- قیام نخ
- کردستان
- گلپایگان
- لاله
- لرستان
- مارون
- محب بسپار ایده گستر
- محب پلیمر قم
- مهاباد
- مهر
- میاندوآب
- نوید زرشیمی
- هشت بهشت کیش
- هگمتانه
مطالب مرتبط
- اصلاح برخی مواد آییننامه اجرایی قانون مالیاتهای مستقیم
- کدام مشاغل از افزایش مالیات معاف شدند +بخشنامه
- رشد 27.4 درصدی اخذ مالیات مستقیم در سال 98
- صادرکنندگان اطلاعات مالیاتی و رفع تعهد ارزی خود را چطور چک کنند؟
- تمدید دوماهه ارائه اظهارنامههای مالیاتی
- جزئیات لایحه اصلاح قانون مالیاتهای مستقیم | اخذ مالیات از خودروها و خانههای لوکس