به گزارش ویکی پلاست به نقل از ایسنا، بر اساس این آمار از ابتدای سال ۱۳۹۸ تا پایان بهمن ماه در قالب پروژه رونق تولید بیش از ۳۲ هزار و ۲۷۳ میلیارد تومان صرف تامین مالی بنگاههای تولیدی کوچک، متوسط و طرحهای نیمه تمام با پیشرفت بالای ۶۰ درصد شده است. این پرداختی ها در قالب ۲۰ هزار و ۴۵۹ فقره تسهیلات بوده است.
البته به نظر میرسد تفاوت چشمگیری در ارائه این تسهیلات به استانهای مختلف وجود دارد. به طوریکه استان تهران با دریافت حدود ۶۷۳۰ میلیارد تومان بیشترین تسهیلات رونق تولید را به خود اختصاص داده است. بعد از آن استانهای البرز و مرکزی نیز به ترتیب با دریافت ۳۴۱۲ میلیارد تومان و ۱۸۷۹ میلیارد تومان در مرتبه دوم سوم دریافت این تسهیلات قرار دارند. این در حالی است که تا پایان بهمن ماه ۹۸ استان کهگیلویه و بویر احمد کمترین سهم از این تسهیلات، معادل ۱۷ میلیارد و ۳۷۰ میلیون تومان دریافت کردند.
همچنین خراسان شمالی و سیستان و بلوچستان دومین و سومین استانی هستند که کمترین تسهیلات رونق تولید را دریافت کردند، به طوری که در ۱۱ ماهه سال ۹۸ به ترتیب ۴۵ میلیارد و ۵۵۰ میلیون تومان و ۷۷ میلیارد و ۸۸۰ میلیون تومان در قالب پروژه رونق تولید به این دو استان اختصاص یافته است. سهم مناطق آزاد نیز از تسهیلات رونق تولید در این مدت ۶۷ میلیارد و ۱۷۰ میلیون تومان بوده است.
پرداخت ۳هزار و ۲۹۳ میلیارد تومان تسهیلات برای برنامه تولید و اشتغال
همچنین آمارهای وزارت صمت نشان میدهد که از ابتدای اسفند ۹۷ تا پایان بهمن ۹۸ بیش از ۳۲۹۳ میلیارد تومان تسهیلات برنامه تولید و اشتغال (تبصره ۱۸) پرداخت شده است. این میزان تسهیلات به ۵۵۳ فقره طرح پرداخت شد. بیشترین پرداختی از این محل به استان اصفهان با ۳۲۴ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان و کمترین پرداختی به استان چهارمحال و بختیاری به مبلغ چهار میلیارد و ۸۰ میلیون تومان بود.
تسهیلات تبصره ۱۸ قانون بودجه با بهره ۱۴ درصد پرداخت میشود که متقاضیان میتوانند با ثبتنام در سامانه بهین یاب از این ظرفیت در راستای تامین سرمایه در گردش، نوسازی و بازسازی و یا تکمیل واحدهای تولیدی بالای ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی استفاده کنند.
البته در بین استانهایی که طی مدت یاد شده تسهیلات برنامه تولید اشتغال را دریافت کردند، تهران رتبه چهارم را دارد و دومین و سومین استانی که بیشترین تسهیلات را به خود اختصاص دادند به ترتیب البرز و مرکزی با دریافت حدود ۲۹۴ و ۲۸۰ میلیارد تومان هستند.
دیدگاه خود را بنویسید
پتروشیمی ها
- آبادان
- آرتان پترو کیهان
- آریا ساسول
- اروند
- امیرکبیر
- ایلام
- Hyosung Topilene
- Ismail Resin Limited
- Reliance Industries Limited - هند
- بانیار پلیمر گنبد
- بندرامام
- پارس
- پتروپاک مشرق زمین
- پلی استایرن انبساطی سهند
- پلی استایرن انتخاب
- پلی اکریل ایران
- پلی پروپیلن جم (جم پیلن)
- پلی نار
- پلیمر کرمانشاه
- تبریز
- تخت جمشید
- تخت جمشید پارس
- تندگویان
- تولیدی پلاستیک ایسین
- جم
- خوزستان
- دی آریا پلیمر
- رجال
- شازند
- غدیر
- قائد بصیر
- قیام نخ
- کردستان
- گلپایگان
- لاله
- لرستان
- مارون
- محب بسپار ایده گستر
- محب پلیمر قم
- مهاباد
- مهر
- میاندوآب
- نوید زرشیمی
- هشت بهشت کیش
- هگمتانه