به گزارش ویکی پلاست به نقل از خانه ملت، محمد حسینی عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس با اشاره به اصلاح بخشی از قانون بودجه سال ۹۷ در صحن علنی امروز، گفت: با گذشت ۶ ماه از قانون بودجه سال ۹۷، کمیسیون برنامه و بودجه بر اساس نظارت هایی که انجام داده بود و دریافت نگاه تعدادی از دستگاه های اجرایی متوجه ابهاماتی در برخی احکام قانون بودجه سال ۹۷ شد به همین دلیل دست به اصلاحات زد.
عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس با بیان اینکه اصلاح بودجه در آذرماه با حدود ۱۰ بند به تصویب مجلس رسید و به شورای نگهبان ارسال شد، ادامه داد: شورای نگهبان در بررسی های خود، ایراد کلی به اصلاح بودجه گرفت و بیان داشت با این اصلاحات شرایط کلان بودجه مغایر با اصل ۵۲ قانون اساسی می شود.
وی در ادامه گفت: در اصل ۵۲ قانون اساسی آمده که بودجه سالانه کل کشور به ترتیبی که در قانون مقرر می شود از طرف دولت تهیه و برای رسیدگی و تصویب به مجلس تسلیم میشود. هرگونه تغییر در ارقام بودجه نیز تابع مراتب مقرر در قانون خواهد بود.
نماینده مردم تفرش، آشتیان و فراهان در مجلس دهم اظهار داشت: بعد از رایزنی با شورای نگهبان عنوان شد که در اردیبهشت امسال اصلاح بودجه سال ۹۷ صورت گرفته و اصلاح این بندها در پایان سال می تواند برای کشور راهگشا باشد.
وی با بیان اینکه برخی از اصلاحات قانون بودجه سال ۹۷ در بودجه سال آینده لحاظ شد، گفت: امروز از ۱۰ بند اصلاحی ۵ بند به عنوان مصوبه کمیسیون برنامه و بودجه به صحن علنی آمد و به سازمان برنامه و بودجه اجازه داده شد که مبلغ ۵ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان از اسناد خزانه بند (ب) را کم و به بند (ح) بابت مطالبات پیمانکاران در نظر گرفته شود تا قسمتی از مشکلات آنها به واسطه گرانی ها برطرف شود.
حسینی در ادامه گفت، در رابطه با بحث امهال وام ها، عنوان کرد: موضوعی را در بند (و) تبصره ۱۶ قانون بودجه سال ۹۷ داشتیم و به طور مفصل بررسی شد موضوع بخشودگی جرایم بانکی تولیدکنندگان در لایحه بودجه سال ۹۸ دیده و در کمیسیون تلفیق بودجه تصویب شد و نظر بر این بود که این موضوع از قانون بودجه ۹۷ حذف شود اما نمایندگان با این موضوع موافق نبودند.
بخشودگی وامهای زیر ۱۰۰ میلیون تومان تصویب شد
این نماینده مجلس تاکید کرد: بند (ط) تبصره ۱۶ در خصوص بخشودگی وام های زیر ۱۰۰ میلیون اصلاح و مصوب شد که برای تایید به شورای نگهبان ارجاع می شود. وی ادامه داد: در قانون بودجه از عوارض فروش سوخت که در تبصره ۱۴ بودجه کم و به هدفمندی یارانه ها افزوده شد، این تغییر مشکلاتی برای شهرداری ها ایجاد کرده بود چرا که این عوارض برای شهرداری ها دیده شده بود، قرار بر این شد این ۳ هزار و ۲۰۰ میلیارد در پایین جدول تبصره ۱۴ احصا شود و خود دولت مدیریت کند تا مبالغی به شهرداری از طریق وزارت کشور پرداخت شود که شهرداری ها شب عید با مشکل مواجه نشود.
دیدگاه خود را بنویسید
پتروشیمی ها
- آبادان
- آرتان پترو کیهان
- آریا ساسول
- اروند
- امیرکبیر
- ایلام
- Hyosung Topilene
- Ismail Resin Limited
- Reliance Industries Limited - هند
- بانیار پلیمر گنبد
- بندرامام
- پارس
- پتروپاک مشرق زمین
- پلی استایرن انبساطی سهند
- پلی استایرن انتخاب
- پلی اکریل ایران
- پلی پروپیلن جم (جم پیلن)
- پلی نار
- پلیمر کرمانشاه
- تبریز
- تخت جمشید
- تخت جمشید پارس
- تندگویان
- تولیدی پلاستیک ایسین
- جم
- خوزستان
- دی آریا پلیمر
- رجال
- شازند
- غدیر
- قائد بصیر
- قیام نخ
- کردستان
- گلپایگان
- لاله
- لرستان
- مارون
- محب بسپار ایده گستر
- محب پلیمر قم
- مهاباد
- مهر
- میاندوآب
- نوید زرشیمی
- هشت بهشت کیش
- هگمتانه
مطالب مرتبط
- بخشودگی جرائم مالیاتی به شرط پرداخت اصل مالیات تا پایان مهر
- شرایط بخشودگی جرایم مالیاتی قابل بخشش
- ابلاغ دستورالعمل بانک مركزی در خصوص رفع تعهد ارزی صادركنندگان
- اعلام آخرین فهرست ارزشهای صادراتی منتهی به 29 دی 1397 + دانلود
- جزییات فعالیت بازارمتشکل معاملات ارز/امکان معامله حواله های ارزی
- واردات بدون انتقال ارز منتفی شد