به گزارش ویکی پلاست به نقل از شرکت ملی صنایع پتروشیمی؛ عملکرد ۲۰ مجتمع پتروشیمی مستقر درمنطقه ماهشهر تا پایان آذرماه امسال ۱۴ میلیون و سیصد و شصت و نه هزارتن بوده است.همچنین، عملکرد ۱۶ مجتمع پتروشیمی مستقر در منطقه عسلویه نشان می دهد، تولید واقعی این منطقه در مدت زمان یاد شده بیش از ۱۷ میلیون نهصد و شصت و هشت هزارتن بوده است.
بر پایه این گزارش، تولید واقعی ۲۰ مجتمع پتروشیمی مستقردر مناطق داخلی کشور درمدت زمان مذکوردر بیش از ۸ میلیون و دویست هزار تن بوده است.
مجموع کل تولید صنعت پتروشیمی درآذرماه امسال بیش از ۳.۸ میلیون تن بوده است.گفتنی است که بالاترین عملکرد تولید تا پایان آذر ماه امسال را مجتمع های اهتمام جم،پردیس ،خراسان ، لاله، فناوران، ارومیه و زاگرس به خود اختصاص دادند.
صادرات
صادارت محصولات پتروشیمی تا پایان آذر ماه به رقم ۱۵ میلیون و هفتصد و ده هزار تن به ارزش ۸ میلیارد و نهصد و چهل و شش میلیون دلار رسید.مجتمع های پتروشیمی درآذرماه سال ۱۳۹۷ بیش از یک میلیون و چهارصد و شصت و شش هزار تن محصول به ارزش بیش از ۷۱۴ میلیون دلار را صادر کردند.
درمنطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس از ابتدای سال جاری تا پایان آذرماه بیش از۸ میلیون و چهارصد و بیست و هشت هزارتن محصول به ارزش ۴ میلیارد و پانصد و هفتاد و هفت میلیون دلارصادر شد و در منطقه ماهشهر نیز بیش از ۳ میلیون و نهصد و نود و سه هزار تن محصول به ارزش بیش از ۲میلیارد و سیصد و نود و شش میلیون دلار روانه بازارهای بین المللی شد.همچنین درسایر مناطق، بیش از ۳ میلیون و دویست و هشتاد و هشت هزار تن محصول به ارزش ۱ میلیارد و نهصد وهفتاد و دو میلیون دلار صادر شد.
بر اساس این گزارش ، بالاترین میزان صادرات را از نظر وزنی پتروشیمی زاگرس با بیش از۲ میلیون تن و ازنظرارزشی نیز مجتمع پتروشیمی نوری با بیش از یک میلیارد و یکصد و هفده میلیون دلاردر منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس از ابتدای سال تا پایان آذر به خود اختصاص داد.
همچنین درمنطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی ، مجتمع پتروشیمی بندرامام با بیش از یک میلیون و یکصد و پنجاه هزار تن صادرات توانست بیش از۶۸۹ میلیون و سیصد و سی و نه هزار دلار صادرات را رقم بزند.
در سایر مناطق نیز پتروشیمی خارک بیش از ۸۰۵ هزار تن محصول را به ارزش بیش از ۳۱۶ میلیون دلار روانه بازارهای خارجی کرد و رتبه نخست را در زمینه صادرات به خود اختصاص داد
دیدگاه خود را بنویسید
پتروشیمی ها
- آبادان
- آرتان پترو کیهان
- آریا ساسول
- اروند
- امیرکبیر
- ایلام
- Hyosung Topilene
- Ismail Resin Limited
- Reliance Industries Limited - هند
- بانیار پلیمر گنبد
- بندرامام
- پارس
- پتروپاک مشرق زمین
- پلی استایرن انبساطی سهند
- پلی استایرن انتخاب
- پلی اکریل ایران
- پلی پروپیلن جم (جم پیلن)
- پلی نار
- پلیمر کرمانشاه
- تبریز
- تخت جمشید
- تخت جمشید پارس
- تندگویان
- تولیدی پلاستیک ایسین
- جم
- خوزستان
- دی آریا پلیمر
- رجال
- شازند
- غدیر
- قائد بصیر
- قیام نخ
- کردستان
- گلپایگان
- لاله
- لرستان
- مارون
- محب بسپار ایده گستر
- محب پلیمر قم
- مهاباد
- مهر
- میاندوآب
- نوید زرشیمی
- هشت بهشت کیش
- هگمتانه
مطالب مرتبط
- جزئیات صادرات صنعتی در فروردین ۱۴۰۱
- تحریم دوم برای صنعت پتروشیمی
- نشانههای انقلاب در صنعت پتروشیمی
- بلایی که حذف «یک کلمه» بر سر شرکتهای پتروشیمی آورد
- برخورد دوگانه با لیست ممنوعه
- تله حمایت مستمر از تولید
- سه اولویت تزریق پول به صنعت
- فهرست توانمندی های تولیدی و خدماتی وزارت صنعت به روز شد + فهرست تولیدکنندگان
- رشد ۶۲ درصدی صدور ضمانت نامههای صادراتی
- سخت گیری ها نباید قدرت ریسک پذیری مدیران را کاهش دهد