به گزارش ویکی پلاست به نقل از دنیای اقتصاد، این ابلاغیه در راستای مواد مبارزه با قاچاق کالا و ارز، اجرای اقتصاد مقاومتی با موضوع شفاف و روانسازی، قیمتگذاری، روانسازی، روز آمدسازی شیوههای نظارت بر بازار، مصوبات ستاد تنظیم بازار، مصوبات ستاد اقتصادی دولت و مصوبه هیات وزیران دستورالعمل رصد کالا در زنجیرههای تجاری کشور ابلاغ شده است.
این دستورالعمل در ۱۹ ماده و ۹ تبصره تنظیم شده و از تاریخ ابلاغ جایگزین کلیه دستورالعمل و ابلاغیههای پیشین خواهد شد. «ساماندهی اطلاعات و فرآیندهای ورود، توزیع و عرضه کالا در زنجیره تجاری کشور، فراهم کردن امکان رصد و کنترل موجودی کالای اساسی در سطح کشور، نظارت سیستمی برای تسهیل جلوگیری از گران فروشی، احتکار و قاچاق کالا، بهبود، تسهیل و شفافسازی فعالیتهای عاملان تجاری، فراهم کردن امکانسنجی و رتبهبندی عادلانه فعالان تجاری، یکپارچهسازی مجوزها، اسناد و اطلاعات حاصل از فعالیتهای تجاری بین دستگاهی» از جمله اهدف تدوین این دستورالعمل است.
از سوی دیگر وزارت صنعت، معدن و تجارت برای این دستورالعمل سه فصل «تعاریف، اسناد و سامانههای مرجع رصد کالا در زنجیره تجاری و نحوه شناسایی و برخورد با عاملین تجاری غیررصدپذیر» را تعریف کرده است. براساس این دستورالعمل، فعالان تجاری ملزم به ثبت اطلاعات و مکانهای نگهداری کالا در سامانه جامع انبارها شدند. همچنین اطلاعات ورودی موجودی اولیه، ورود و خروج کالا نیز باید از سوی تجار ثبت شود. از دیگر الزامات در نظر گرفته شده به ثبت اطلاعات خرید و فروش کالا مربوط میشود. همچنین براساس این دستورالعمل فعال تجاری ملزم به ثبت اطلاعات کامل، صحیح و در زمان مقرر شده و در صورت تخلف از این امر تخلفات از طریق بررسی اطلاعات ثبت شده و بازرسی فیزیکی از محل فعالیت توسط بازرسان این وزارتخانه شناسایی میشود.
در این دستورالعمل برای کلیه اشخاص حقیقی و حقوقی در صورت تخطی از این دستورالعمل جرایمی نیز در نظر گرفته شده که در این خصوص میتوان به محرومیت از اشتغال به حرفه تا یک سال برای افراد حقیقی و ممنوعیت از فعالیت تجاری تا شش ماه برای اشخاص حقوقی اشاره کرد.
از سوی دیگر براساس این دستورالعمل، خرید، فروش، حمل یا نگهداری کالاهایی که موضوع قاچاق قرار میگیرند بهصورت تجاری مانند فرآوردههای نفتی و دارویی خارج از ضوابط تعیینی دولت تخلف محسوب میشود. درخصوص نگهداری، عرضه یا فروش کالا و ارز قاچاق از سوی واحدهای صنفی یا صرافیها تخلف محسوب و مرتکب علاوه بر ضبط کالا و ارز جریمه نیز خواهد شد.
دیدگاه خود را بنویسید
اگر هم ثبت نکرده باشید و ببینند کالای ثبت نشده دارید همش توقیف میشه!!!
چشمتون روشن.کارمند بی جیره و مواجب دولت شدید!!!
کارمندان رسمی دولت هم وظیفه دارند چای بنوشند و برگه های جریمه شما را بنویسند!! ارسال پاسخ
پتروشیمی ها
- آبادان
- آرتان پترو کیهان
- آریا ساسول
- اروند
- امیرکبیر
- ایلام
- Hyosung Topilene
- Ismail Resin Limited
- Reliance Industries Limited - هند
- بانیار پلیمر گنبد
- بندرامام
- پارس
- پتروپاک مشرق زمین
- پلی استایرن انبساطی سهند
- پلی استایرن انتخاب
- پلی اکریل ایران
- پلی پروپیلن جم (جم پیلن)
- پلی نار
- پلیمر کرمانشاه
- تبریز
- تخت جمشید
- تخت جمشید پارس
- تندگویان
- تولیدی پلاستیک ایسین
- جم
- خوزستان
- دی آریا پلیمر
- رجال
- شازند
- غدیر
- قائد بصیر
- قیام نخ
- کردستان
- گلپایگان
- لاله
- لرستان
- مارون
- محب بسپار ایده گستر
- محب پلیمر قم
- مهاباد
- مهر
- میاندوآب
- نوید زرشیمی
- هشت بهشت کیش
- هگمتانه
مطالب مرتبط
- بسیار مهم | سهمیه مواد اولیه بر اساس ثبت اطلاعات فروش تعیین می شود
- ابلاغ نسخه بازنگری شده دستورالعمل چگونگی بررسی درخواستهای ثبت سفارش استانها + دانلود
- دستورالعمل رصد کالا در زنجیره تجاری کشور ابلاغ شد
- ابلاغ دستورالعمل خرید و فروش ارز در شبکه های صرافی های مجاز
- مهم | دستورالعمل جدید سران قوا درباره ضوابط تشخیص کالای احتکاری
- تکلیف پتروشیمیها در دستورالعمل جدید ارزی چیست؟