منابع موثق روز دوشنبه در پکن گفتند این سیستم جایگزین در حال راه اندازی و تاسیس است و کارشناسان دو کشور تاکنون چندین نشست در مورد جزییات آن برگزار کرده اند.
این منابع با اشاره به اینکه بانک کونولون به دلیل فشارهای آمریکا اعلام کرده است روابط بانکی با ایران را از اول نوامبر تضمین نمی کند تاکید کردند این سیستم که قرار است جایگزین بانک کونلون شود قرار است از اول نوامبر یا با تاخیر فعالیت خود را شروع کند.
در همین حال اتاق بازرگانی ایرانیان مقیم چین نیز در نشستی با مسئولان ایرانی و چینی خواستار تعریف خواسته های آنان در قالب سیستم جدید شده است به نحوی که مشکلات بانک کونلون در این سیستم جدید رفع شده باشد.
با این حال کارشناسان معتقدند در مدل جدیدی که چینی ها در نظر می گیرند نمی توان موردی غیر از تاسیس یک بانک جدید را در نظر گرفت در غیر این صورت راه های دیگر مشکل زا خواهند بود.
ممکن است ایجاد ساختارهای جایگزین از سوی چین مدتی به طول خواهد انجامد به همین دلیل پیش بینی می شود این سیستم جدید به سال 2019 میلادی موکول شود.
بانک کونلون یک صندوق اعتباری است که برای مبادله چین با ایران طراحی شده و در دوره قبل تحریمهای آمریکا علیه ایران نیز به دلیل ادامه فعالیت های تجاری با تهران مورد تحریم واشنگتن قرار گرفت.
دیدگاه خود را بنویسید
پتروشیمی ها
- آبادان
- آرتان پترو کیهان
- آریا ساسول
- اروند
- امیرکبیر
- ایلام
- Hyosung Topilene
- Ismail Resin Limited
- Reliance Industries Limited - هند
- بانیار پلیمر گنبد
- بندرامام
- پارس
- پتروپاک مشرق زمین
- پلی استایرن انبساطی سهند
- پلی استایرن انتخاب
- پلی اکریل ایران
- پلی پروپیلن جم (جم پیلن)
- پلی نار
- پلیمر کرمانشاه
- تبریز
- تخت جمشید
- تخت جمشید پارس
- تندگویان
- تولیدی پلاستیک ایسین
- جم
- خوزستان
- دی آریا پلیمر
- رجال
- شازند
- غدیر
- قائد بصیر
- قیام نخ
- کردستان
- گلپایگان
- لاله
- لرستان
- مارون
- محب بسپار ایده گستر
- محب پلیمر قم
- مهاباد
- مهر
- میاندوآب
- نوید زرشیمی
- هشت بهشت کیش
- هگمتانه