شنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۳

پاکان پلاستکار

وکس سیبویه تولیدکننده وکس های دوقطبی و ناقطبی pe و pp

بسپار تجارت آسیا؛ تأمین کننده مواد اولیه پلاستیک و پلیمر و محصولات پتروشیمی

آخرین خبرها از بازگشت ارز صادرات به افغانستان
 رئیس اتاق مشترک بازرگانی ایران و افغانستان از مذاکره با یک بانک افغانستان برای انجام امور مربوط به بازگشت ارز حاصل از صادرات خبر داد.

به گزارش ویکی‌پلاست به نقل از ایبنا، حسین سلیمی در مورد بحث پیمان‌سپاری ارزی گفت: همه صادرکنندگان و بخش‌خصوصی موافق هستند که ارز حاصل از صادرات باید به کشور بازگردد اما عوض کردن رویه‌ها کاری زمان‌بر است و باید فرصت داد تا زیرساخت‌ها آماده شود.

وی افزود: کشور افغانستان سال‌هاست که با ریال با ایران کار می‌کند و سیستم بانکی ندارد که بتواند دلار را به ایران بازگرداند و بحث FATF مبادله از طریق صرافی‌ها را نیز با مشکل روبه‌رو کرده است، در این شرایط با توجه به نیاز کشور به بازگشت ارز باید سازوکارهای جدیدی اندیشیده شود.

عضو هیات نمایندگان اتاق ایران ادامه داد: بخش زیادی از ارز حاصل از صادرات اکنون کالا خریداری شده و به کشور بازمی‌گردد بخشی نیز به‌صورت ریالی برگردانده می‌شود و در غیر این صورت تولیدکننده نقدینگی نخواهد داشت که دوباره بتواند کالا تولید و صادر کند.

سلیمی تاکید کرد: بانک مرکزی در دوره جدید تصمیمات کارشناسی گرفته و در این زمینه نیز باید جلسات گذاشته شود تا راهکارهای بازگشت ارز را پیدا کنیم، ما هم موافقیم که ارز باید بازگردد اما باید فرصت دهیم که مذاکرات با بانک‌های افغانستانی نتیجه دهد.

رئیس اتاق مشترک بازرگانی ایران و افغانستان با بیان اینکه دو ماه پیش جلسه‌ای با نمایندگان افغانستان گذاشته شد تا راهکارهایی برای بازگشت ارز اندیشیده شود، گفت: قرار شده یک بانک در این کشور و یک بانک در ایران ایجاد شود تا بتوانیم نقل‌وانتقالات ارزی را از طریق این دو بانک انجام دهیم.

وی تصریح کرد: در عراق بانک‌هایی ایجاد شده تا ارز صادراتی به کشور بازگردد و در افغانستان نیز مذاکراتی با یک بانک انجام شده تا بتوانیم ارز را بازگردانیم، چراکه در غیر این صورت به کاهش صادراتبه افغانستان منجر می‌شود.

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟ بلی خیر
امتیاز مطلب: 100%

دیدگاه خود را بنویسید

فرستادن دیدگاه
Mohammad arab یکشنبه ۶ آبان ۱۳۹۷
سلام علیکم
تولید کنندگان باید بتوانند به قیمت عادله ارز خود را وارد سیستم بانکی نمایند تولید کنندگان مانند پوشاک وکفش که نود درصد مواد اولیه خود را از بازار داخل با قیمتای بالاتر از نرخ جهانی تهیه می نمایند نمی توانند ارز از حاصل صادرات را به نرخ ارز ثانویه در بازار ارایه نمایند ارسال پاسخ

پربازدیدترین شرکت ها

درج کارت ویزیت شرکت من

پربازدیدترین محصولات

ویدیوهای آموزشی

همه حقوق این سایت متعلق به ویکی پلاست است طراحی و اجرا: نگاه حرفه ای
قیمت بازار اشتراک قیمت کانال تلگرام تبلیغات
بسپار تجارت آسیا؛ تولید و صادرات کامپاندهای پلیمری قیمت بازار قیمت جهانی تلگرام واتس اپ تبلیغات
ویکی پلاست
سلام خوش اومدید
ویکی پلاست، خرید و فروش مواد اولیه نداره
چطور می تونم کمک‌تون کنم؟