پنجشنبه ۲۵ بهمن ۱۴۰۳

زرین نپتا

وکس سیبویه تولیدکننده وکس های دوقطبی و ناقطبی pe و pp

بسپار تجارت آسیا؛ تأمین کننده مواد اولیه پلاستیک و پلیمر و محصولات پتروشیمی

دومین افزایش نرخ حمل در 1403/ کرایه های حمل 24.5 درصد افزایش یافت
انجمن صنفی شرکت های حمل و نقل کالاهای جاده ای، در نامه ای به تاریخ امروز (25 بهمن 1403) از اصلاحیه تعرفه خبر داد.

به گزارش ویکی پلاست در نامه انجمن صنفی شرکت های حمل و نقل کالای جاده ای آمده است: با عنایت به اصلاح نرخ تعرفه و اعمال آن در سامانه صدور بارنامه توسط سازمان راهداری از ساعت 00:00 مورخ 25 بهمن 1403، متقضی است کلیه شرکت های حمل، از تاریخ مذکور جهت صدور بارنامه و اعلام بار، طبق دفترچه تعرفه جدید، اقدام کنند.

یکی از شرکت های حمل، روز چهارشنبه 24 بهمن، پیام فناوری اطلاعات سازمان راهداری را به شرح زیر به ویکی پلاست ارسال کرد:

حسب درخواست تشکل های صنفی و برابر دستور رياست محترم سازمان نرخ شاخص حمل به ازای هر تن كيلومتر از ٧١٥٠ ريال به ٨٩٠٠ ريال تغيير و از صفر بامداد ٢٥ بهمن اعمال مي شود.
لذا نرخ های موجود در سامانه به عدد ۸۹۰۰/۷۱۵۰ ضرب می شود یعنی ۲۴/۴۵

افزایش 24.5 درصدی کرایه های حمل از صبح امروز قابل اعمال بوده است.

اولین افزایش غیررسمی تعرفه های حمل و نقل کالا در سال 1403 مربوط به ابتدای اردیبهشت بود که 20 درصد، رشد پیدا کرد. دومین افزایش اما به صورت رسمی در 12 خرداد امسال اتفاق افتاد و کرایه های حمل با 30 درصد رشد، از 5500 ریال به ازای هر تن کیلومتر به 7150 ریال تغییر پیدا کرد.

این سومین افزایش قیمت در سال جاری است که بر اساس آن، کرایه های حمل از 7150 ریال به 8900 ریال، تغییر پیدا کرده است.


ویکی پلاست | مرجع بازار صنعت پلاستیک

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟ بلی خیر
امتیاز مطلب: 100%

تبلیغات در ویکی پلاست

دیدگاه خود را بنویسید

فرستادن دیدگاه

پربازدیدترین شرکت ها

پربازدیدترین محصولات

ویدیوهای آموزشی

همه حقوق این سایت متعلق به ویکی پلاست است طراحی و اجرا: نگاه حرفه ای
قیمت بازار اشتراک قیمت کانال تلگرام تبلیغات
قیمت روز نایلکس - ایجاد اشتراک سامانه قیمت بازار قیمت جهانی تلگرام واتس اپ تبلیغات
ویکی پلاست
سلام خوش اومدید
ویکی پلاست، خرید و فروش مواد اولیه نداره
چطور می تونم کمک‌تون کنم؟