یکشنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۳

زرین نپتا

نمایشگاه پلاستیک | استانبول تویاپ ترکیه

وکس سیبویه تولیدکننده وکس های دوقطبی و ناقطبی pe و pp

بسپار تجارت آسیا؛ تأمین کننده مواد اولیه پلاستیک و پلیمر و محصولات پتروشیمی

صادرات غیرنفتی ایران ۱۱.۴ درصد افزایش یافت
میزان صادرات قطعی کالاهای غیرنفتی کشور در هفت‌ماهه امسال، در مقایسه با مدت مشابه سال قبل، افزایش ۱۱.۴۸درصدی در وزن و ۱۴.۷۲درصدی در ارزش دلاری داشته است. بر اساس آمار گمرک ایران، از ابتدای سال جاری تا پایان مهرماه، تجارت خارجی کشور به استثنای نفت خام، نفت کوره، نفت سفید و بدون احتساب صادرات از محل تجارت چمدانی به ۷۲میلیارد دلار رسید.

به گزارش ویکی پلاست به نقل از دنیای اقتصاد، میزان صادرات قطعی کالاهای غیرنفتی کشور (به استثنای نفت خام، نفت کوره، نفت سفید و همچنین بدون صادرات از محل تجارت چمدانی) بالغ بر ۸۸هزار و ۷۰۱هزار تن به ارزش ۳۲.۵۲میلیارد دلار محاسبه شد که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل، افزایش ۱۱.۴۸درصدی در وزن و ۱۴.۷۲درصدی در ارزش دلاری داشته است.

همچنین، میزان واردات کشور در این مدت به ۲۱هزار و ۷۱۹هزار تن به ارزش ۳۹.۵میلیارد دلار، افزایش ۲.۷درصدی در وزن و ۸.۸درصدی در ارزش دلاری را تجربه کرده است. بر این اساس میزان تجارت خارجی غیرنفتی کشور (اعم از واردات و صادرات) در هفت‌ماهه سال جاری از مرز ۱۱۰هزار و ۴۲۰هزار تن عبور کرد که ارزشی برابر با ۲۷میلیارد و ۲۹میلیون دلار دارد.

چین، عراق و امارات؛ مقاصد اصلی صادراتی ایران
طی ۷ ماه سال ۱۴۰۳، بیشترین میزان صادرات کشور به مقصد کشورهای چین، با رقمی بالغ بر ۸.۶میلیارد دلار و سهم ۲۶.۴درصدی از کل ارزش صادرات، عراق با ۷.۲میلیارد دلار و سهم ۲۲.۴درصدی، امارات متحده عربی با ۴.۲ میلیارد دلار و سهم ۱۲.۹درصدی، ترکیه با ۳.۳میلیارد دلار و سهم ۱۰.۲درصدی و افغانستان با ۱.۳میلیارد دلار و سهم چهاردرصدی از کل ارزش صادرات صورت گرفته است.طی هفت ‌ماه امسال، امارات متحده عربی با اختصاص رقمی بالغ بر ۱۲میلیارد دلار و سهمی در حدود ۳۰.۳درصد از کل ارزش واردات در جایگاه نخست کشورهای طرف معامله واردات به کشور قرار گرفته است.

همچنین، طی این مدت کشورهای چین با ۱۰.۲میلیارد دلار و سهم ۲۵.۸درصدی، ترکیه با ۶.۵میلیارد دلار و سهم ۱۶.۶درصدی، آلمان با ۱.۴میلیارد دلار و سهم ۳.۶درصدی، روسیه با ۹۵۸میلیون دلار و سهم ۲.۴درصدی جزو کشورهای عمده طرف معامله واردات به کشور بوده‌اند.

افزون بر این، طی هفت ‌ماه سال ۱۴۰۳، میزان ترانزیت خارجی کشور به ۱۳هزار و ۲۳۹هزار تن رسید که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۴۱.۷درصد رشد داشته است.


ویکی پلاست | مرجع بازار صنعت پلاستیک

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟ بلی خیر
امتیاز مطلب: 0%

تبلیغات در ویکی پلاست

دیدگاه خود را بنویسید

فرستادن دیدگاه

پربازدیدترین شرکت ها

پربازدیدترین محصولات

ویدیوهای آموزشی

همه حقوق این سایت متعلق به ویکی پلاست است طراحی و اجرا: نگاه حرفه ای
قیمت بازار اشتراک قیمت کانال تلگرام تبلیغات
کامپاند پلی‌کربنات: نسوز، الیاف دار، رنگی، سفارشی و ... قیمت بازار قیمت جهانی تلگرام واتس اپ تبلیغات
ویکی پلاست
سلام خوش اومدید
ویکی پلاست، خرید و فروش مواد اولیه نداره
چطور می تونم کمک‌تون کنم؟