به گزارش ویکی پلاست به نقل از دنیای اقتصاد، احسان ثقفی گفت: طی دو سالگذشته تعاملات ما با دولت سیزدهم نسبت به دولتهای گذشته تقویت شدهاست و در این راستا باید گفت شاید بسیاری از مشکلات سطحی و نیمه سطحی حل شده باشند ولی مشکلات اساسی همچنان پابرجا است.
رئیس هیاتمدیره انجمن سازندگان تجهیزات صنعت نفت در ادامه درخصوص وضعیت صادرات تجهیزات صنعت نفت، اظهار کرد: توسعه بازار در حوزه فرامرزی را از سالگذشته بهطور جدی دنبال کردیم و با توجه به اینکه پروژه جدیدی در داخل کشور کلید نخورده، باید بازار را در خارج از کشور دنبال کنیم.
وی افزود: به کشورهای همسایه؛ چه کشورهای عربی و چه کشورهای حوزه شمالی کشور و همچنین آمریکای جنوبی صادرات تجهیزات صنعت نفت داریم اما در ابتدای کار هستیم و آنچه در حوزه صادرات در این حوزه رخداده تنها ۱۰درصد ظرفیت است.
ثقفی گفت: مطالعات پژوهشی را در حوزه توسعه صادرات داشتهایم که در نمایشگاه پیشرو از آن رونمایی خواهیم کرد. به گفته وی رقم تعیینشده برای توسعه صادرات رویا نیست و بر اساس دیتاهای موجود این عدد تعریف شدهاست چراکه سازندگان تجهیزات صنعت نفت این توانایی را دارند اما لازم است زیرساختهای این موضوع توسط دولتمردان فراهم شود.
ثقفی در ادامه با بیان اینکه دولتهای کشورهای موفق در امر صادرات حامی تولیدکنندهها هستند، گفت: این حمایتها از مرحله بازاریابی تا فروش و نقل و انتقلالات مالی را دربرمیگیرد، درحالیکه ما در همه این مراحل مشکل داریم. وی افزود: آنچه که باید دولت درخصوص توسعه بازار فرامرزی انجام دهد ایجاد یک وحدترویه است.
ما در این حوزه سکاندارهای مختلفی داریم و با اینکه همه نیت مثبت دارند ولی هرکدام با سلیقه خود عمل میکنند، بنابراین حوزه صادرات نیاز به سکاندار واحد دارد. ثقفی همچنین با انتقاد از هزینههای سنگین نمایشگاه امسال صنعت نفت گفت: درحالیکه طبق اعلام آمار رسمی بانکمرکزی، تورم انتهای سالگذشته بین ۴۰ تا ۵۰درصد بوده، هزینههای نمایشگاهی از سوی شرکت سهامی نمایشگاه بینالمللی جمهوریاسلامی ایران که یک ارگان دولتی است، نسبت به سالقبل ۴ تا ۵برابر شده و این مساله بسیار برای بخشخصوصی حاضر در این نمایشگاه، ایجاد مشکل کردهاست.
وی افزود: فضای کافی در نمایشگاه نفت امسال برای حضور تمامی شرکتها وجود نداشت، این درحالی است که بخشی از ظرفیت نمایشگاه بینالمللی تهران به برگزاری کنسرت، برنامههای صدا و سیما و موارد غیرتخصصی اختصاص پیدا کردهاست.
رئیس هیاتمدیره «استصنا» گفت: اگر شرکت سهامی نمایشگاههای بینالمللی تهران برای حضور بخشخصوصی در نمایشگاه نفت مانعتراشی نکند این فعالان میتوانند تعاملات خود را به شکل بسیار بهتری به انجام برسانند.
در ادامه این نشست ابوذر جمشیدوند، مدیرکل دفتر ماشینآلات و تجهیزات کشاورزی، ساختمانی و معدنی وزارت صمت نیز گفت: بیش از ۸۰درصد تجهیزات این حوزه داخلیسازی شده و به تکنولوژی و توانمندیهای کشورهای دیگر تکیهای ندارد. جمشیدوند، افزود: موضوعاتی مانند کیفیت، قیمت، خدمات پس از فروش و تحویل بهموقع مباحثی بسیار مهم هستند که به اعتقاد ما باید به عنوان ۴ سرفصل کلیدی مدنظر قرار گیرند.
ویکی پلاست | مرجع بازار صنعت پلاستیک
دیدگاه خود را بنویسید
پتروشیمی ها
- آبادان
- آرتان پترو کیهان
- آریا ساسول
- اروند
- امیرکبیر
- ایلام
- Hyosung Topilene
- Ismail Resin Limited
- Reliance Industries Limited - هند
- بانیار پلیمر گنبد
- بندرامام
- پارس
- پتروپاک مشرق زمین
- پلی استایرن انبساطی سهند
- پلی استایرن انتخاب
- پلی اکریل ایران
- پلی پروپیلن جم (جم پیلن)
- پلی نار
- پلیمر کرمانشاه
- تبریز
- تخت جمشید
- تخت جمشید پارس
- تندگویان
- تولیدی پلاستیک ایسین
- جم
- خوزستان
- دی آریا پلیمر
- رجال
- شازند
- غدیر
- قائد بصیر
- قیام نخ
- کردستان
- گلپایگان
- لاله
- لرستان
- مارون
- محب بسپار ایده گستر
- محب پلیمر قم
- مهاباد
- مهر
- میاندوآب
- نوید زرشیمی
- هشت بهشت کیش
- هگمتانه