به گزارش ویکی پلاست به نقل از دنیای اقتصاد، رفتار بازار ارز در روزهای اخیر یک رفتار هیجانی بوده است. با تشدید ریسکهای سیاسی ناشی از درگیریهای منطقهای، انتظارات تورمی افراد جامعه افزایشی شد.
فعالان کف بازار نیز ضمن همراهی با این انتظارات اقدام به نرخدهی در سطوح قیمتی بالاتر کردند. این روند افزایشی به گونهای بود که قیمت هر برگ دلار آزاد از روز سیزدهم فروردین تا دیروز حدود 5.3 درصد رشد را تجربه کرد.
کارشناسان ضمن اشاره به شرایط اینچنینی در گذشته معتقدند که هیجانات بازار در روزهای گذشته به بالاترین میزان خود رسیده در نتیجه هر لحظه امکان تخلیه این هیجانات و افت نرخ در بازار وجود دارد. به عقیده این افراد معاملات ارزی غیررسمی در حجم اندکی صورت میپذیرد در نتیجه نرخهای حال حاضر از پشتوانه معاملاتی برخوردار نیستند. روز گذشته نیز نشانههایی از شروع فرآیند تخلیه هیجانات در بازار نمایان شد.
دیروز یکشنبه 19 فروردین ماه نرخ دلار آزاد در معاملات بازار تهران 2 روند متفاوت را تجربه کرد. هر برگ از این اسکناس آمریکایی در عصر روز شنبه فعالیت خود را در رقم 64 هزار و 750 تومان پایان بخشید. در صبح روز گذشته نرخ این ارز با تداوم بخشیدن به روند افزایشی خود وارد کانال 65 هزار تومانی شد و تا میانههای این کانال صعود کرد بهصورتی که برخی فعالان کف بازار از رقم 65 هزار و 500 تومان برای فروش این ارز سخن به میان میآوردند.
اما با عبور بازار از ساعات میانی خود نرخ دلار یک روند کاهشی جدید را شروع کرد و به کانال پایینتر بازگشت. در نهایت نیز با حدود 700 تومان کاهش نسبت به نرخ روز شنبه در رقم 64 هزار و 50 تومان به فعالیت روزانه خود پایان بخشید. گفتنی است که این روند کاهشی در معاملات فردایی عصر روز گذشته دلار ادامه داشت.
معاملهگران بازار سکه و طلا شاهد اصلاح روند افزایشی روزهای اخیرند. همزمان با رشد بهای جهانی طلا و همچنین قیمت دلار آزاد، قطعات مختلف سکه طلا در بازار روزهای اخیر دچار افزایش قیمتهای قابل توجه شد. اما بهنظر میرسد روند این بازار به کلی تغییر کرده و نرخها در حال اصلاح هستند.
هر قطعه سکه طلا طرح جدید در عصر روز گذشته با حدود یک میلیون و 800 هزار تومان کاهش نسبت به نرخ روز شنبه در رقم 43 میلیون و 100 هزار تومان به فروش رسید. نیم و ربع سکه نیز هریک با افت قیمت یک میلیون تومانی در ارقام 26 میلیون و 200 هزار تومان و 16میلیون و 200 هزار تومان معامله شدند.
ویکی پلاست | مرجع بازار صنعت پلاستیک
دیدگاه خود را بنویسید
پتروشیمی ها
- آبادان
- آرتان پترو کیهان
- آریا ساسول
- اروند
- امیرکبیر
- ایلام
- Hyosung Topilene
- Ismail Resin Limited
- Reliance Industries Limited - هند
- بانیار پلیمر گنبد
- بندرامام
- پارس
- پتروپاک مشرق زمین
- پلی استایرن انبساطی سهند
- پلی استایرن انتخاب
- پلی اکریل ایران
- پلی پروپیلن جم (جم پیلن)
- پلی نار
- پلیمر کرمانشاه
- تبریز
- تخت جمشید
- تخت جمشید پارس
- تندگویان
- تولیدی پلاستیک ایسین
- جم
- خوزستان
- دی آریا پلیمر
- رجال
- شازند
- غدیر
- قائد بصیر
- قیام نخ
- کردستان
- گلپایگان
- لاله
- لرستان
- مارون
- محب بسپار ایده گستر
- محب پلیمر قم
- مهاباد
- مهر
- میاندوآب
- نوید زرشیمی
- هشت بهشت کیش
- هگمتانه