به گزارش ویکی پلاست به نقل از دنیای اقتصاد، کاهش ریسکهای سیاسی موجود در فضای رسانهای، در کنار تصمیم جدی بازارساز مبنی بر حفظ شرایط ثبات در بازار ارز، سبب شده از شدت نوسانات قیمتی کاسته شود.
d
البته برخی از فعالان بازار بر این باورند که بازار در شرایط رکود بوده و بهصورت کلی حجم معاملات کاهش یافته است. پیشبینیهای صورت گرفته از روزهای پیش روی بازار ارز نیز خبر از تداوم شرایط حال حاضر دارد.
به عقیده کارشناسان ارزی با توجه به عدم وجود سیگنال جریانساز در اخبار، موتورهای حرکت نرخ ارز خاموش است در نتیجه احتمال شکلگیری نوسان قابل توجه جدید وجود ندارد. در نهایت در واپسین معاملات نقدی بازار روزهای پایانی هفته گذشته قیمت هر برگ اسکناس دلار آزاد با حدود ۲۰ تومان کاهش نسبت به نرخ روز پیشین در رقم ۵۰ هزار و ۳۰۰ تومان معامله شد.
اما برخلاف روند کم نوسان نرخ ارز، قیمت سکه طلا در هفتهای که گذشت نوسانات قابل توجهی را پشت سر گذاشت. پنجشنبه نیز قیمت این ارز رشد ۵۰۰ هزار تومانی را تجربه کرد و در رقم ۲۹ میلیون و ۶۰۰هزار تومان معامله شد.
دلار آزاد در بازار هفته سوم آذر ماه تقریبا تکنرخی بود. میانگین قیمت آزاد دلار در کف بازار در روز نخست هفته پیش حدود ۵۰ هزار و ۲۰۰ تومان بود، اما در بازار روز یکشنبه این نرخ رشد ۱۵۰ تومانی را تجربه کرد و در رقم ۵۰ هزار و ۳۵۰ تومان معامله شد. روزهای تک نرخی بازار از همین روز شروع شد و در ۴ روز معاملاتی دیگر قیمت ارز مذکور از بازه قیمتی ۵۰ هزار و ۳۰۰ تا ۵۰ هزار و ۴۰۰ تومان خارج نشد و در این کریدور ۱۰۰ تومانی نوسان کرد.
در روزهای پایانی هفته گذشته نرخ سکه طلا رشد قیمت قابل توجهی را تجربه کرد. بر اساس فرمول محاسبه نرخ سکه در بازار تهران مشاهده میشود که قیمت این کالای سرمایهای برابر است با حاصلضرب قیمت دلار آزاد در بهای جهانی اونس طلا و ضریب تبدیل اونس به گرم سکه (عدد ثابت)، در روزهای پایانی هفته گذشته نیز با وجود ثبات نرخ دلار، قیمت جهانی طلا حدود ۳ درصد رشد کرد و در نتیجه قیمت سکه طلا نیز افزایشی شد.
هر قطعه از این فلز گرانبها در عصر روز پنجشنبه با حدود ۵۰۰ هزار تومان رشد نسبت به نرخ روز پیشین در رقم ۲۹ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان به فروش رسید. نیم و ربع سکه نیز در این روز هر یک به ترتیب ۲۰۰هزار و ۱۷۰هزار تومان رشد کرده و در ارقام ۱۵ میلیون و ۵۰۰هزار تومان و ۱۰ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان معامله شدند.
ویکی پلاست | مرجع بازار صنعت پلاستیک
دیدگاه خود را بنویسید
پتروشیمی ها
- آبادان
- آرتان پترو کیهان
- آریا ساسول
- اروند
- امیرکبیر
- ایلام
- Hyosung Topilene
- Ismail Resin Limited
- Reliance Industries Limited - هند
- بانیار پلیمر گنبد
- بندرامام
- پارس
- پتروپاک مشرق زمین
- پلی استایرن انبساطی سهند
- پلی استایرن انتخاب
- پلی اکریل ایران
- پلی پروپیلن جم (جم پیلن)
- پلی نار
- پلیمر کرمانشاه
- تبریز
- تخت جمشید
- تخت جمشید پارس
- تندگویان
- تولیدی پلاستیک ایسین
- جم
- خوزستان
- دی آریا پلیمر
- رجال
- شازند
- غدیر
- قائد بصیر
- قیام نخ
- کردستان
- گلپایگان
- لاله
- لرستان
- مارون
- محب بسپار ایده گستر
- محب پلیمر قم
- مهاباد
- مهر
- میاندوآب
- نوید زرشیمی
- هشت بهشت کیش
- هگمتانه