به گزارش ویکی پلاست، اولین شنیده ها حاکی از این بود که قرار است معاملات ابطال شود، اما برخی خریداران، نه تنها تسویه بورس را انجام داده، بلکه حتی کالای خریداری شده را تحویل گرفته بودند. شرکت ملی پتروشیمی به عنوان رگولاتور و قیمت گذار و بورس کالا به عنوان محل فروش کالاهای پتروشیمی، هیچ نقشی در سرنوشت معاملات هفته دوم فروردین ندارند.
برخی شنیده ها از پیگیری مستقیم وزیر صمت و وزیر اقتصاد برای حل و فصل معاملات حکایت دارند اما بر اساس ضوابط بورس کالا، معامله خاتمه پیدا کرده و باید انجام شود.
یکی از مدیران بورس کالا به ویکی پلاست گفت: تنها راه حل معاملات هفته دوم فروردین، تفاهم فروشنده و خریدار است و هیچ راه دیگری برای رسیدگی وجود ندارد. در صورت تفاهم فروشنده و خریدار، ممکن است پتروشیمی نسبت به مسترد کردن وجه معامله اقدام کند و یا هر نوع تصمیم دیگری که به دو طرف مربوط باشد. لذا هیچ طرف سوم، امکان ورود به معامله انجام شده را ندارد.
با این وجود پیگیری های ویکی پلاست از شرکت ملی پتروشیمی و بورس کالا نشان می دهد، مطابق ضوابط، معاملات هفته گذشته هیچ تغییری نخواهند داشت.
ویکی پلاست | مرجع بازار صنعت پلاستیک
دیدگاه خود را بنویسید
دو واحد مشابه کتار هم که مواد اولیه مشابه و محصول مشابه تولید میکنند چگونه میتوانند با همدیگر رقابت کنند ان واحدی که از این تصمیم متضرر شده بدون اینکه نقشی در ان داشته باشد چگونه باید ضررش جبران شود ارسال پاسخ
پتروشیمی ها
- آبادان
- آرتان پترو کیهان
- آریا ساسول
- اروند
- امیرکبیر
- ایلام
- Hyosung Topilene
- Ismail Resin Limited
- Reliance Industries Limited - هند
- بانیار پلیمر گنبد
- بندرامام
- پارس
- پتروپاک مشرق زمین
- پلی استایرن انبساطی سهند
- پلی استایرن انتخاب
- پلی اکریل ایران
- پلی پروپیلن جم (جم پیلن)
- پلی نار
- پلیمر کرمانشاه
- تبریز
- تخت جمشید
- تخت جمشید پارس
- تندگویان
- تولیدی پلاستیک ایسین
- جم
- خوزستان
- دی آریا پلیمر
- رجال
- شازند
- غدیر
- قائد بصیر
- قیام نخ
- کردستان
- گلپایگان
- لاله
- لرستان
- مارون
- محب بسپار ایده گستر
- محب پلیمر قم
- مهاباد
- مهر
- میاندوآب
- نوید زرشیمی
- هشت بهشت کیش
- هگمتانه