به گزارش ویکی پلاست به نقل از دنیای اقتصاد، البته به عقیده برخی از فعالان ارزی با توجه به رنج شدن نرخ دلار غیررسمی در کانال قیمتی ۴۴ هزار تومانی، نوسانات ۲ تا ۳ پلهای روند عادی بازار بوده و بر مبنای سیگنال سیاسی و اقتصادی مهمی صورت نمیپذیرند.
در نهایت قیمت هر برگ دلار آزاد در پایان معاملات نقدی روز گذشته با حدود ۲۵۰ تومان کاهش نسبت به نرخ روز دوشنبه به رقم ۴۴ هزار و ۶۰۰ تومان رسید.
گفتنی است که در همین روز نرخ ارز مذکور در معاملات رسمی صرافیهای کشور برخلاف روند بازار آزاد، افزایشی بود و با حدود ۳۵۳ تومان رشد نسبت به نرخ روز پیشین به رقم ۴۳ هزار و ۴۸۸ تومان رسید.
برخی از تحلیلگران ارزی از روند همگرای نرخهای رسمی و غیررسمی در روز گذشته استقبال کردند، چرا که در این شرایط از حجم رانت موجود در بازار کاسته شده و همین امر موجب کاهش سطح تقاضاهای کاذب در بازار میشود.
روند متضاد بازارها در روز سهشنبه
دیروز سهشنبه ۱۸ بهمن ماه روند نرخ دلار در معاملات آزاد بازار ارز تهران کاهشی بود. هر برگ از این اسکناس آمریکایی که در واپسین معاملات فردایی روز دوشنبه از نرخ نقدی آن روز یعنی رقم ۴۴ هزار و ۸۵۰ تومان فاصله گرفته بود، نخستین فعالیت خود در صبح روز سهشنبه را با ۳۰۰ تومان کاهش نسبت به نرخ یاد شده در رقم ۴۴ هزار و ۵۵۰ تومان آغاز کرد.
در صورتی که هر کانال قیمتی را به ۱۰ پله یکسان تقسیم کنیم عمده فعالیت نرخ اسکناس آمریکایی در روز گذشته روی پلههای ششم و هفتم کانال ۴۴ هزار تومانی صورت گرفت و در نهایت با حدود ۵۰ تومان افزایش نسبت به نرخ ابتدای روز در رقم ۴۴ هزار و ۶۰۰تومان به فعالیت نقدی خود پایان داد.
در این میان روند نرخ فروش ارز در معاملات رسمی صرافیهای کشور در روز گذشته افزایشی بود.
بر این اساس نرخ فروش هر برگ اسکناس آمریکایی در صرافیهای مجاز در روز گذشته حدود ۴پله افزایش یافت و به میانههای کانال ۴۳ هزار تومانی رسید. کارشناسان بر این باورند که هرچه شکاف قیمتی میان ارقام رسمی و غیررسمی در بازار کمتر شود، انگیزه افراد نسبت به فعالیتهای سودجویانه نیز کاهش یافته و همین امر موجب افزایش ثبات در بازار ارز میشود.
روز گذشته همزمان با افت نرخ دلار در معاملات غیررسمی، قیمت سکه طلا نیز دچار نوسانات کاهشی شد. هر قطعه سکه طلا ضرب امامی در پایان معاملات روز سهشنبه با حدود ۱۵۰هزار تومان کاهش نسبت به نرخ روز پیشین به رقم ۲۴ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان رسید.
ویکی پلاست | مرجع بازار صنعت پلاستیک
دیدگاه خود را بنویسید
پتروشیمی ها
- آبادان
- آرتان پترو کیهان
- آریا ساسول
- اروند
- امیرکبیر
- ایلام
- Hyosung Topilene
- Ismail Resin Limited
- Reliance Industries Limited - هند
- بانیار پلیمر گنبد
- بندرامام
- پارس
- پتروپاک مشرق زمین
- پلی استایرن انبساطی سهند
- پلی استایرن انتخاب
- پلی اکریل ایران
- پلی پروپیلن جم (جم پیلن)
- پلی نار
- پلیمر کرمانشاه
- تبریز
- تخت جمشید
- تخت جمشید پارس
- تندگویان
- تولیدی پلاستیک ایسین
- جم
- خوزستان
- دی آریا پلیمر
- رجال
- شازند
- غدیر
- قائد بصیر
- قیام نخ
- کردستان
- گلپایگان
- لاله
- لرستان
- مارون
- محب بسپار ایده گستر
- محب پلیمر قم
- مهاباد
- مهر
- میاندوآب
- نوید زرشیمی
- هشت بهشت کیش
- هگمتانه
مطالب مرتبط
- افت دلار با سیگنال همیشگی
- معمای عرضه سنگین دلار
- واکاوی دلیل مهم افزایش نرخ ارز/ تحمیل تقاضای مضاعف درهم در بازار آزاد از کجا ناشی شد؟
- بازار داغ دلار در یخبندان تهران
- سیاستگذاری دلار در تعطیلات
- راهکارهایی برای آرامش ارزی
- عقبگرد قیمتها با فشار عرضههای 107 هزار تنی
- چشمانداز دلار تا پایان ۱۴۰۱
- سیگنال سلیمانیه به بازار دلار
- سیگنال ثبات دلار: کاهش قیمتها در بازار