به گزارش ویکی پلاست به نقل از دنیای اقتصاد، در نهایت قیمت هر برگ دلار در معاملات روز دوشنبه بازار متشکل ارزی کشور با حدود ۲۳ تومان افزایش نسبت به نرخ روز یکشنبه به رقم ۳۴هزار و ۸۳۵ تومان رسید.
اما در سوی دیگر معاملات بازار روز گذشته نرخ سکه طلا افزایش قابل توجهی را تجربه کرد. هر قطعه سکه طلا ضرب امامی در معاملات روز دوشنبه با حدود ۲۹۵ هزار تومان افزایش نسبت به نرخهای پیشین به رقم ۱۷ میلیون و ۷۵۵ هزار تومان رسید.
حضور دلار متشکل در نیمه دوم ۳۴
دیروز دوشنبه ۱۴ آذر ماه نرخ شاخص ارزی در معاملات رسمی بازار متشکل کم نوسان بود.
هر برگ از این اسکناس آمریکایی نخستین معاملات صبح روز گذشته خود را با افزایش قیمتی حدودا ۵۰ تومانی نسبت به نرخ روز یکشنبه آغاز کرد، اما تا انتهای بازار روز گذشته از این افزایش قیمت کاسته شد و در نهایت با حدود ۲۳ تومان افزایش نسبت به نرخ روز یکشنبه به رقم ۳۴ هزار و ۸۳۵ تومان رسید.
گفتنی است که حجم معاملات دلاری صورت گرفته شده در بازار متشکل روز گذشته نیز تا زمان بسته شدن بازار در حدود ۱۴ میلیون و ۸۶۷ هزار دلار گزارش شد.
به عقیده بسیاری از فعالان ارزی بازار تهران، فضای حال حاضر معاملات ناشی از حضور پرقدرت نهاد بازارساز در معاملات ارزی است.
این افراد بر این باورند که ترکیب تسهیلگریهای صورت گرفته در فرآیند خرید ارز رسمی در کنار اجرای سیاستهای بازدارنده نسبت به فعالان غیررسمی فردایی سبب شده از حجم معاملات غیررسمی کاسته شده و در نتیجه آرامشی نسبی در معاملات بازار برقرار است.
پیشروی سکه به سمت کانال ۱۸؟
برخلاف روند کم نوسان نرخ ارز در بازار روز گذشته قیمت سکه طلا با افزایش نرخ مجدد به میانههای نیمه دوم کانال ۱۷ میلیون تومانی رسید.
بر این اساس قیمت هر قطعه سکه طلا ضرب امامی در معاملات عصر روز گذشته با حدود ۲۹۵ هزار تومان افزایش نسبت به نرخ روز یکشنبه به رقم ۱۷ میلیون و ۷۵۵ هزار تومان رسید.
افزایش نرخ در بازار روز گذشته تنها مختص به سکه ضرب امامی نبود و قیمت هر قطعه نیم و ربع سکه نیز در روز دوشنبه با افزایش قیمت یکسان ۱۵۰ هزار تومانی نسبت به نرخهای روز یکشنبه به ارقام ۱۰ میلیون و ۵۰ هزار و ۷ میلیون و ۵۰ هزار تومان رسید.
گفتنی است نرخ حباب سکه طلا امامی که اختلاف میان ارزش ذاتی و بهای معامله شده آن را به نمایش میگذارد نیز در روز گذشته در حوالی رقم ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان محاسبه شد.
ویکی پلاست | مرجع بازار صنعت پلاستیک
دیدگاه خود را بنویسید
پتروشیمی ها
- آبادان
- آرتان پترو کیهان
- آریا ساسول
- اروند
- امیرکبیر
- ایلام
- Hyosung Topilene
- Ismail Resin Limited
- Reliance Industries Limited - هند
- بانیار پلیمر گنبد
- بندرامام
- پارس
- پتروپاک مشرق زمین
- پلی استایرن انبساطی سهند
- پلی استایرن انتخاب
- پلی اکریل ایران
- پلی پروپیلن جم (جم پیلن)
- پلی نار
- پلیمر کرمانشاه
- تبریز
- تخت جمشید
- تخت جمشید پارس
- تندگویان
- تولیدی پلاستیک ایسین
- جم
- خوزستان
- دی آریا پلیمر
- رجال
- شازند
- غدیر
- قائد بصیر
- قیام نخ
- کردستان
- گلپایگان
- لاله
- لرستان
- مارون
- محب بسپار ایده گستر
- محب پلیمر قم
- مهاباد
- مهر
- میاندوآب
- نوید زرشیمی
- هشت بهشت کیش
- هگمتانه