دوشنبه ۳ دى ۱۴۰۳

وکس سیبویه تولیدکننده وکس های دوقطبی و ناقطبی pe و pp

بسپار تجارت آسیا؛ تأمین کننده مواد اولیه پلاستیک و پلیمر و محصولات پتروشیمی

اعتماد به نفس در محیط کار
کاملا روشن است که ارتباط قوی‌ بین اعتماد به نفس و موفقیت شغلی وجود دارد. حفظ یک نگرش مثبت در محیط کار می‌تواند در برخی موارد باعث افزایش دستمزد و ارتقاء شغلی شود. اما کمبود اعتماد به نفس در محیط کار، حتی با وجود مهارت کاری، موفقیت را دشوار می‌سازد.

بسیاری از مردم بر این باورند که اعتماد به نفس یک توانایی ذاتی است. اما این باور درست نیست. با تمرین، هر کس می ‌تواند اعتماد به نفس خود را افزایش دهد و بر کار خود مسلط گردد.

افراد روزانه با فشارهای زیادی در محیط کار روبرو می شوند. اما این فشارها وقتی که اعتماد به نفس نداشته باشید، تقریبا غیرقابل تحمل به نظر می‌رسد. نارضایتی شغلی از دیگر مواردی است که با آن مواجه می‌شوید.

کمبود اعتماد به نفس، تصمیم‌گیری را مشکل می‌سازد و استقلال کاری را از شما می‌گیرد. با این حال می‌توان از چند روش ساده برای بهبود اعتماد به نفس در محیط کار استفاده کرد.

۱. بر روی ورودی‌های ذهن کنترل داشته باشید. به خاطر داشته باشید که نظرات منفی دیگران بازتابی ارزش درونی شما نیست، بلکه نشان دهنده عدم شناخت آنها از شما است. اغلب نگرش‌های منفی آنها ناشی از شکست‌های خودشان است.

هر چیزی می تواند به ذهن شما راه یابد، اما پذیرش یا رد آن به عهده شما است. خودتان نقش مهمی در کنترل ورودی‌ها دارید، با چه کسانی نشست و برخاست می‌کنید؟ گفتگوی درونی شما مثبت است یا منفی؟ چه کتاب‌هایی مطالعه می‌کنید؟

شما تنها می توانی یک چیز را کنترل کنید و آن ذهن خودتان است.

۲. اهداف کوتاه مدت و بلند مدت (منطقی و قابل دستیابی) برای خود تعیین کنید. مشخص کردن بخش کوچکی از هدف و اجرایی کردن آن، باعث می‌شود که قابل کنترل گردد و احساس قدرت بیشتری کنید. هر هدف بزرگ کاری را به بخش‌های کوچک‌تر تقسیم کنید و تنها بر روی همان متمرکز شوید.

۳. ذهن شما همیشه راست نمی‌گوید. وقتی ذهن شما می‌گوید که برای کاری مناسب نیستید یا جلسه کاری خوبی را پشت سر نخواهید گذاشت، به خودتان یادآوری کنید که افکار شما واقعیت را نمی‌گویند. گاهی اوقات، بهترین راه برای مقابله با گفتگوی درونی منفی، به چالش کشیدن این افکار است.

آنچه که ذهن شما می‌گوید، نمی‌توانید انجام دهید را به انجام برسانید. ممکن است کمی احساس استرس کنید یا اشتباهات کوچکی داشته باشید اما خواهید دید به اندازه‌ای که تصور می‌کردید ترسناک نبود.

ذهن چون با تجربه جدیدی روبرو هستید و احساس ترس می‌کند، می‌خواهد شما را از قرار گرفتن در یک موقعیت جدید بازدارد. این امر طبیعی است اما شما به آن اجازه پیشروی بیش از حد ندهید.

۴. منتظر اعتماد به نفس نمانید. گاهی در محیط کار برخی کارها مثل درخواست ارتقاء شغلی را به کناری می‌گذارید تا زمانی که روزی احساس کنید که اعتماد به نفس کافی برای بیان آن دارید. اما بهترین راه کسب اعتماد به نفس، شروع کردن است.

با ترس هایی که ریشه در کمبود اعتماد به نفس دارند روبرو شوید. منتظر نمانید تا به اعتماد به نفس ۱۰۰٪ برسید، چون تا قبل از شروع کار به آن نخواهید رسید.

۵. دانش خود را بالا ببرید. این یک واقعیت علمی است که هرچه بیشتر درباره یک موضوع خاص یاد می‌گیرید، با اعتماد به نفس بیشتری درباره آن صحبت می‌کنید. به دنبال افزایش دانش خود در زمینه شغلی‌تان باشید.

با بالاترین میزان اعتماد به نفس، اما بدون دانش کافی هر روز در محیط کار مجبور به تحمل استرس زیادی خواهید شد و به تدریج اعتماد به نفس خود را از دست می دهید. همیشه برنامه روزانه یا هفتگی برای مطالعه و یادگیری مشخص کنید.

۶. صاف بنشینید. صاف نشستن می‌تواند اعتماد به نفس ایجاد کند. تلاشی آگاهانه برای کار بر روی زبان بدن خود داشته باشید. ظاهر نه تنها بر روی روحیات‌ تاثیر می‌گذارد بلکه بر برداشتی که دیگران از شما دارند نیز تاثیر گذار است.

تصور کنید که پشت میز خود نشسته‌اید شانه‌‌هایی خمیده دارید، به دیگران بی‌توجه هستید، سرتان پایین است و اخم‌هایتان را در هم کشیده‌اید. در تصویری دیگر صاف نشسته‌اید، چهره آرامی دارید و با علاقه مشغول انجام وظایف‌تان هستید. خود شما مایل به همکاری با کدام فرد هستید؟

۷. به استقبال چالش‌ها بروید. اکثر افراد هنگامی که با یک کار جدید مواجه می‌شوند، به طور غریزی واکنش منفی نشان می‌دهند. وقتی تلاش می‌کنید مهارت جدیدی یاد بگیرید، خیلی آسان است که به تله “هرگز موفق نخواهم شد” بیفتید.
باور خود که به اینکه می‌تواند در هر کاری مهارت پیدا کنید را تقویت کنید.

در محیط کار، هوشیار و به دنبال یادگیری بیشتر باشید. سعی کنید از هر کس چیزی یاد بگیرید و از تجربیات دیگران استفاده کنید.

۸. مهم‌ترین راه ایجاد اعتماد به نفس، شناخت ذهن است. به مدت دو هفته، مواردی که باعث استرس شما شده‌اند را یادداشت کنید. هرگاه یک وضعیت استرس‌زا ایجاد شد، جزئیات آن را به همراه احساسات، افکار و واکنش‌های‌تان یادداشت کنید.

یادداشت برداری‌ها باید کاملا صادقانه باشد. این روند را حداقل برای مدت دو هفته حفظ کنید. هنگامی که مشاهدات خود را به اتمام رساندید، زمان زیادی را صرف مرور صفحات و دنبال کردن الگوهای رفتاری تکراری کنید. برای دو هفته دیگر، به جای تفکر ناآگاهانه و لحظه‌ای، با صبر و تفکر با مسائل روبرو شوید. مجدداً، هر زمان که احساس تنش کردید احساسات خود را بنویسید و تحلیل کنید. مطمئنا متوجه تغییرات زیادی خواهید شد.

برای آرامش بیشتر در محیط کار، آگاهانه تصمیم بگیرید که کمتر تحت تاثیر احساسات‌تان قرار بگیرید و عاقلانه مسائل را تحلیل کنید.

۹. بر ترس از شکست غلبه کنید. ترس از شکست‌ قدرت زیادی دارد و می‌تواند مانع تحقق پتانسیل واقعی شود. اگر می‌خواهید کاری را دوباره شروع کنید اما مردد هستید، به یاد داشته باشید که اکنون امتیازِ تجربیاتی را دارید که در گذشته از آن محروم بودید. بدون اینکه مرتکب اشتباه شوید و یاد بگیرید، نمی‌توانید امید داشته باشید که در کاری به یک فرد حرفه‌ای تبدیل شوید.

ترس واقعیت ندارد و چیزی جز حالتی از ذهن نیست. ناپلئون هیل
۱۰. انتقاد را برای پیشرفت کاری پذیرا باشید. شنیدن انتقاد حتی زمانی که به شیوه سازنده گفته شود می‌تواند سخت باشد. برخی افراد، با هر انتقاد به طور کامل اعتماد به نفس خود را از دست می‌دهند. هنگامی که انتقادی دریافت می‌کنید، ۲ انتخاب دارید:

۱) از آن به عنوان یک روش مثبت برای بهبود استفاده کنید.
۲) اجازه دهید که عزت نفس شما را پایین آورد و باعث استرس یا خشم شما شود.

با هر انتقاد خود را دست کم نگیرید و دلسرد نشوید. ممکن است شما اشتباه کرده باشید، پس آن را واقع‌بینانه بپذیرید، اگر آن را غیرمنصفانه می‌بینید، منطقی و با آرامش نظر خود را بیان کنید.

۱۱. بپذیرید که دیگران با شما فرق دارند. هر فردی طرز تفکر و رفتارهای مخصوص به خودش را دارد. انعطاف پذیر باشید و همانند یک انسان بالغ تفاوت‌ها را بپذیرید.

نیازی نیست که تمام افراد محیط کاری را دوست داشته باشید اما با همه رفتار دوستانه‌ای پیش بگیرید. این نوع رفتار باعث می‌‌شود آرامش بیشتری داشته باشید و تمرکز بیشتری بر روی کار خود داشته باشید.

منبع: مدیرآفرین


ویکی پلاست | مرجع بازار صنعت پلاستیک

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟ بلی خیر
امتیاز مطلب: 100%

تبلیغات در ویکی پلاست

دیدگاه خود را بنویسید

فرستادن دیدگاه

پربازدیدترین شرکت ها

پربازدیدترین محصولات

ویدیوهای آموزشی

همه حقوق این سایت متعلق به ویکی پلاست است طراحی و اجرا: نگاه حرفه ای
قیمت بازار اشتراک قیمت کانال تلگرام تبلیغات
کامپاند پلی‌کربنات: نسوز، الیاف دار، رنگی، سفارشی و ... قیمت بازار قیمت جهانی تلگرام واتس اپ تبلیغات
ویکی پلاست
سلام خوش اومدید
ویکی پلاست، خرید و فروش مواد اولیه نداره
چطور می تونم کمک‌تون کنم؟