به گزارش ویکی پلاست به نقل از ایرنا، از سازمان مالیاتی، داود منظور با اشاره به اجرای ماده ۱۱ قانون پایانههای فروشگاهی و سامانه مودیان در سال ۱۴۰۰ با مشارکت بانک مرکزی گفت: در اجرای این قانون، حدود ۱۸ میلیون و ۷۰۰ هزار دستگاه پذیرنده شناسایی شد که در طرح ساماندهی ۹ میلیون و ۳۰۰ هزار دستگاه به پروندههای مالیاتی وصل شد.
وی با بیان اینکه قانون پایانههای فروشگاهی و سامانه مودیان بهصورت تدریجی و مرحلهای به اجرا درمیآید، گفت: این قانون گام اصلی هوشمندسازی نظام مالیاتی است که با اجرای آن، دیگر نیازی به اخذ اظهارنامه هم نیست؛ زیرا صورتحسابها بهصورت الکترونیکی در سامانه مودیان و در کارپوشه مخصوص افراد ثبت میشود و دیگر نیازی به حسابرسی و ممیزی هم نداریم.
منظور از راهاندازی سامانه مودیان بهعنوان اصلیترین بخش نظام پایانههای فروشگاهی خبر داد و گفت: در حال حاضر برای همه مودیان، کارپوشه در سامانه مودیان ایجاد شده و هر فعال اقتصادی با کد ملی خود میتواند وارد این کارپوشه شده و تمام اطلاعات خود از جمله صورتحسابهای الکترونیکی را مشاهده کند.
وی خاطرنشان کرد: از ابتدای آبانماه امسال، شرکتهای پذیرفته شده در بورس و فرابورس بهعنوان اولین گروه مشمول اجرای قانون پایانههای فروشگاهی و سامانه مودیان، اقدام به صدور صورتحساب الکترونیکی خواهند کرد و در مرحله بعد یعنی ابتدای دیماه، شرکتهای دولتی مشمول اجرای این قانون شده و بهتناوب همه فعالان اقتصادی مشمول اجرای این قانون خواهند شد.
به گفته وی اجرای قانون پایانههای فروشگاهی منجر به هوشمندسازی نظام مالیاتی میشود که بر اساس آن، اخذ مالیات مشخص، محاسبات مالیاتی شفاف و نظام داده مبنا و متکی بر اطلاعات، جایگزین نظام چانهزنی میشود.
معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی با بیان اینکه اکنون با اجرای طرحها و قوانین مختلف، اشراف اطلاعاتی سازمان امور مالیاتی کشور بر فعالیتهای اقتصادی افزایش پیدا کرده، تصریح کرد: در حالی که در تیرماه امسال، بالغ بر ۳۳۰ هزار فقره اظهارنامه از سوی اشخاص حقوقی دریافت کردیم، حدود ۶۰۰ هزار شرکت از تسلیم اظهارنامه اجتناب کردهاند که برای آنها اظهارنامه برآوردی تولید خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه در دولت سیزدهم باتوجهبه برنامههای وزارت اقتصاد و سند دولت، باید چند چرخش تحولآفرین را انجام دهیم گفت: اولین چرخش این است که فشار تأمین مالیات را از بخش رسمی اقتصاد برداریم و به بخشهای غیررسمی، نامنظم و مالیات گریز منتقل کنیم که اغلب پنهان هستند.
وی ادامه داد: هدف ما در رویکردهای جدید شناسایی این بخشها و دریافت مالیات از آنهاست. دریافت مالیات از فعالیتهای سوداگری در بخشهای مختلف مثل مسکن، طلا، ارز و خودرو نیز در همین چارچوب میگنجد.
ویکی پلاست | مرجع بازار صنعت پلاستیک
دیدگاه خود را بنویسید
پتروشیمی ها
- آبادان
- آرتان پترو کیهان
- آریا ساسول
- اروند
- امیرکبیر
- ایلام
- Hyosung Topilene
- Ismail Resin Limited
- Reliance Industries Limited - هند
- بانیار پلیمر گنبد
- بندرامام
- پارس
- پتروپاک مشرق زمین
- پلی استایرن انبساطی سهند
- پلی استایرن انتخاب
- پلی اکریل ایران
- پلی پروپیلن جم (جم پیلن)
- پلی نار
- پلیمر کرمانشاه
- تبریز
- تخت جمشید
- تخت جمشید پارس
- تندگویان
- تولیدی پلاستیک ایسین
- جم
- خوزستان
- دی آریا پلیمر
- رجال
- شازند
- غدیر
- قائد بصیر
- قیام نخ
- کردستان
- گلپایگان
- لاله
- لرستان
- مارون
- محب بسپار ایده گستر
- محب پلیمر قم
- مهاباد
- مهر
- میاندوآب
- نوید زرشیمی
- هشت بهشت کیش
- هگمتانه
مطالب مرتبط
- وصول ۲۳۱ هزار میلیارد تومان درآمد مالیاتی در ۶ ماه
- پیشبینی درآمد ۶۵۰هزار میلیارد تومانی مالیات در بودجه ۱۴۰۲
- امکان اخذ گواهی چک بابت مالیات بر ارزش افزوده ماشین آلات وارده خطوط تولید
- شرکتهای معتمد ارائهکننده خدمات مالیاتی در بازار سرمایه معرفی شدند
- محصولات نفتی و پتروشیمی خام و نیمه خام معاف از مالیات صادرات شدند
- اخذ سلیقه ای حق بیمه/ فشار مالیاتی به بخش سوداگری منتقل نشده است