به گزارش ویکی پلاست به نقل از خبرآنلاین، مذاکرات ایران و ۱+۴ در سطح معاونان و مدیران سیاسی وزیران خارجه از روز پنجشنبه گذشته در وین پس از یک دوره طولانی وقفه در گفتوگوهای مستقیم از سر گرفته شد. آخرین بار ایران و آمریکا با حضور نماینده اتحادیه اروپا در دوحه با یکدیگر مذاکره کردند، اما نتیجه ملموسی از این مذاکرات به دست نیامد.
رایزنیها و تماسها در این مدت به صورت تلفنی و مکتوب میان ایران و آمریکا با هماهنگی نماینده اتحادیه اروپا انحام شده است و گفته میشود در این دور از مذاکرات پیشنهاد و ایدهای از نماینده اتحادیه اروپا به ویژه روی میز قرار دارد.
در این میان، خبرگزاری فرانسه به نقل از یک مقام ارشد اتحادیه اروپا مدعی شده در دور جدید مذاکرات رفع تحریمها که در وین در حال برگزاری است، پیشرفت حاصل شده که شامل تضمینهایی است که ایالات متحده با عقبنشینی از قول خود در آینده، باعث مختل کردن توافق نمیشود.
این مقام اروپایی عنوان کرده، ما در حال حاضر تضمینهای کاملا قابل توجه داریم. درک من این است که ایران خوشحال است و از آنچه در متن است احساس رضایت میکند.
جان کربی، هماهنگکننده ارتباطات استراتژیک در شورای امنیت ملی کاخ سفید بامداد جمعه با این ادعا که مذاکرات هستهای با ایران تقریبا کامل شده، بار دیگر با انداختن توپ در زمین ایران گفت: اما زمان برای تهران جهت پذیرش توافق در حال سپری شدن است.
در این شرایط، فعالان بازار ارز عنوان میکنند که در فضای کنونی بازار به حالت آمادهباش در آمده و پیشبینی میکنند که بازیگران ارزی کمتر در موقعیت خرید اسکناس آمریکایی قرار گیرند.
برخی کارشناسان پیش بینی می کنند که در صورت به نتیجه رسیدن مذاکرات، احتمالا قیمت دلار ریزشی خواهد شد. گروهی از کارشناسان از ریزش قیمت دلار به حدود 15 تا 20 هزار تومان سخن می گویند و برخی نیز عنوان می کنند که دلار تا حدود 25 هزار تومان پایین خواهد آمد.
این در حالی است که پیش بینی هایی نیز وجود دارد که اگر مذاکرات به نتیجه نرسد، روند صعودی قیمت دلار ادامه خواهد داشت.
در این میان، به نظر میرسد که تعطیلات محرم نیز روی خرید و فروش بازار اثرگذار باشد و به عبارتی، خرید ارز به تعویق بیفتد.
برخی فعالان بازار با تاکید بر اینکه خرید دلار در شرایط فعلی صرفه چندانی ندارد، عنوان میکنند؛ بازار در وضعیت آرامی است و پیشبینی میکنیم شرایط تغییر چندانی را شاهد نباشد. از این رو سرمایهگذاری بر دلار سایر ارزها به کسی توصیه نمیشود.
ویکی پلاست | مرجع بازار صنعت پلاستیک
دیدگاه خود را بنویسید
پتروشیمی ها
- آبادان
- آرتان پترو کیهان
- آریا ساسول
- اروند
- امیرکبیر
- ایلام
- Hyosung Topilene
- Ismail Resin Limited
- Reliance Industries Limited - هند
- بانیار پلیمر گنبد
- بندرامام
- پارس
- پتروپاک مشرق زمین
- پلی استایرن انبساطی سهند
- پلی استایرن انتخاب
- پلی اکریل ایران
- پلی پروپیلن جم (جم پیلن)
- پلی نار
- پلیمر کرمانشاه
- تبریز
- تخت جمشید
- تخت جمشید پارس
- تندگویان
- تولیدی پلاستیک ایسین
- جم
- خوزستان
- دی آریا پلیمر
- رجال
- شازند
- غدیر
- قائد بصیر
- قیام نخ
- کردستان
- گلپایگان
- لاله
- لرستان
- مارون
- محب بسپار ایده گستر
- محب پلیمر قم
- مهاباد
- مهر
- میاندوآب
- نوید زرشیمی
- هشت بهشت کیش
- هگمتانه