جمعه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳

وکس سیبویه تولیدکننده وکس های دوقطبی و ناقطبی pe و pp

بسپار تجارت آسیا؛ تأمین کننده مواد اولیه پلاستیک و پلیمر و محصولات پتروشیمی

نرخ ارز مدنظر صادرکنندگان چیست؟
رئیس کنفدراسیون صادرات ایران می‌گوید اصلی‌ترین خواسته فعالان اقتصادی بخش‌خصوصی در سال‌های گذشته ایجاد ثبات در نرخ ارز بوده است.

به گزراش ویکی پلاست به نقل از دنیای اقتصاد، محمد لاهوتی در گفت‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌وگو با «ایسنا»، اظهار کرد: در سال‌های گذشته این تلقی به‌وجود آمده که هر بار نرخ ارز صعودی می‌شود و به کانال‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌های بالاتری راه پیدا می‌کند، این موضوع به نفع صادرکنندگان شده و آنها از این اتفاق استقبال می‌کنند. حقیقت ماجرا اما این است که شاید این اتفاقات در کوتاه‌مدت تفاوت‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌هایی را ایجاد کند اما برای تولیدکنندگانی که نگاه بلندمدت دارند قطعا شرایط متفاوت است.

وی با اشاره به تغییراتی که در قیمت تمام‌شده تولیدات پس از تغییر قیمت ارز به‌وجود می‌آید، تصریح کرد: اگر بنا باشد یک صادرکننده تنها یک‌بار قصد فروش بین‌المللی محصولات خود را داشته باشد، آنگاه می‌توان این‌طور گفت که بالا‌رفتن نرخ ارز به نفع او تمام‌شده است اما باید در نظر داشت که اساسا فعالیت صادراتی، یک فعالیت بلندمدت بوده و موضوعات مختلفی بر روی آن تاثیر می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌گذارد.

رئیس کنفدراسیون صادرات ایران ادامه داد: وقتی قیمت ارز بالا برود، قطعا تاثیر خود را بر قیمت مواداولیه و هزینه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌های جاری تولید نیز نشان خواهد داد و در چنین شرایطی برای صادرات مجدد کالاها، صادرکنندگان نیز با افزایش هزینه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ها مواجه می‌شوند. به این ترتیب همان‌طور که پیشتر نیز بارها اعلام کرده‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ایم، ثبات در نرخ ارز و امکان‌پذیر شدن برنامه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ریزی برای سرمایه‌گذاری‌های آینده، اصلی‌ترین موضوعی است که صادرکنندگان به آن احتیاج دارند.

  لاهوتی با اشاره به تغییرات مثبتی که برای صادرات در دولت سیزدهم به‌وجود آمده، تشریح کرد: خوشبختانه با نگاه مثبتی که تیم اقتصادی دولت جدید به صادرات داشته، ما شاهد آن بوده‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ایم که برخی از موانع داخلی که برای توسعه صادرات ایران به‌وجود آمده بود برطرف شده و روند مثبت صادراتی اخیر نیز ریشه در همین اقدامات مثبت دارد.  وی افزود: در صورتی‌که دولت پس از تلاش برای حذف ارز ۴۲۰۰‌تومانی، به سمت نزدیک‌کردن نرخ سامانه نیما و بازار آزاد حرکت کند و فاصله قیمتی درمیان این دو بازار را کم کرده یا از بین ببرد، می‌توان انتظار داشت که وضعیت صادراتی ایران، بهبودی تازه را نیز تجربه کند.


ویکی پلاست | مرجع بازار صنعت پلاستیک

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟ بلی خیر
امتیاز مطلب: 50%

دیدگاه خود را بنویسید

فرستادن دیدگاه

پربازدیدترین شرکت ها

درج کارت ویزیت شرکت من

پربازدیدترین محصولات

ویدیوهای آموزشی

همه حقوق این سایت متعلق به ویکی پلاست است طراحی و اجرا: نگاه حرفه ای
قیمت بازار اشتراک قیمت کانال تلگرام تبلیغات
بسپار تجارت آسیا؛ تولید و صادرات کامپاندهای پلیمری قیمت بازار قیمت جهانی تلگرام واتس اپ تبلیغات
ویکی پلاست
سلام خوش اومدید
ویکی پلاست، خرید و فروش مواد اولیه نداره
چطور می تونم کمک‌تون کنم؟