به گزارش ویکی پلاست به نقل از «دنیای اقتصاد»، مدیرکل دفتر صنایع معدنی وزارت صمت با بیان اینکه اعمال عوارض پلکانی برای کالاها بر اساس بند «۸» مصوبه عوارض صادراتی مصوب ۲۴ اسفندماه سال گذشته ستاد تنظیم بازار است، گفت: این عوارض بهمنظور تنظیم بازار و تامین نیاز مصرفکنندگان است تا بازار داخل بههیچعنوان دچار تلاطم نشود.
سیفالله امیری افزود: در شرایطی که بازار بهصورت پایدار باشد، مشکلی در تامین و تنظیم بازار وجود ندارد؛ اما زمانی که تحت شرایطی مانند بحران روسیه و اوکراین ناپایدار شده و بازارها رشد یکباره داشته باشند، اعمال عوارض کمک میکند تا قیمتهای داخل را بهگونهای تنظیم کنیم که تولیدکنندگان، کالاهای خود را به مقدار دلخواه صادر نکنند.
وی با تاکید بر اینکه اعمال این عوارض بهمنظور تنظیم بازار داخل است، توضیح داد: هدف اصلی از اجرای مصوبه عوارض صادراتی، تامین نیاز داخلی مصرفکنندگان است.
مدیرکل دفتر صنایع معدنی وزارت صمت با بیان اینکه روز دوشنبه عوارض گمرکی را به کل گمرکات کشور اعلام کردیم، گفت: تعیین عوارض پلکانی بر مبنای هفته نخست دیماه ۱۴۰۰ تعیین و تصویب شده است و با توجه به پلکانی بودن این عوارض، ماهانه قابلتغییر است؛ بنابراین درصورتیکه میزان رشد نسبت به مبنا، یعنی اول دیماه ۵درصد باشد، عوارض ۲درصد گرفته میشود.
امیری ادامهداد: رشد ۵ تا ۱۰درصدی عوارض ۵درصدی، رشد ۱۰ تا ۱۵درصدی عوارض ۸درصدی، رشد ۱۵ تا ۲۰درصدی عوارض ۱۱درصدی، رشد ۲۰ تا ۲۵درصدی عوارض ۱۴درصدی، رشد ۲۵ تا ۳۰درصدی عوارض ۱۷درصدی، رشد ۳۰ تا ۳۵درصدی عوارض ۲۰درصدی و رشد ۳۵ تا ۴۰درصدی عوارض ۲۲درصدی خواهند داشت و بالاترین عوارض هم ۲۲درصد است.
وی اضافه کرد: این عوارض برای همه کالاهایی که در این مصوبه به آن اشاره شده، در نظر گرفته شده و ماهانه قابلتغییر است و امیدواریم با این اعمال عوارض، مشکل داخلی برطرف شده و تولیدکنندگان اصلی در ابتدا بازار داخل را تنظیم کنند و بعد صادرات انجام دهند.
مدیرکل دفتر صنایع معدنی وزارت صمت در پایان یادآور شد: هدف ما تسهیل امور فعالان اقتصادی است و هرکس از تولیدکنندگان یا صادرکنندگان که در خصوص عوارض یادشده که به گمرکات کشور اعلام شده، مشکلی داشته یا احساس میکند اشتباه محاسباتی انجام شده است، میتواند از طریق انجمنهای مربوطه با معاون معادن و فرآوری مواد مکاتبه کند تا نسبت به رفع آن اقدام کنیم.
/شاتا
ویکی پلاست | مرجع بازار صنعت پلاستیک
دیدگاه خود را بنویسید
پتروشیمی ها
- آبادان
- آرتان پترو کیهان
- آریا ساسول
- اروند
- امیرکبیر
- ایلام
- Hyosung Topilene
- Ismail Resin Limited
- Reliance Industries Limited - هند
- بانیار پلیمر گنبد
- بندرامام
- پارس
- پتروپاک مشرق زمین
- پلی استایرن انبساطی سهند
- پلی استایرن انتخاب
- پلی اکریل ایران
- پلی پروپیلن جم (جم پیلن)
- پلی نار
- پلیمر کرمانشاه
- تبریز
- تخت جمشید
- تخت جمشید پارس
- تندگویان
- تولیدی پلاستیک ایسین
- جم
- خوزستان
- دی آریا پلیمر
- رجال
- شازند
- غدیر
- قائد بصیر
- قیام نخ
- کردستان
- گلپایگان
- لاله
- لرستان
- مارون
- محب بسپار ایده گستر
- محب پلیمر قم
- مهاباد
- مهر
- میاندوآب
- نوید زرشیمی
- هشت بهشت کیش
- هگمتانه
مطالب مرتبط
- بروزرسانی درصد عوارض صادراتی پس از اردیبهشت ماه / زمان اجرای عوارض صادراتی از زمان ابلاغ مصوبه است؟
- مهم/ عوارض صادراتی پلکانی محصولات پتروشیمی چقدر تعیین شد؟ + جدول
- واکنش رئیس سازمان بورس به وضع عوارض صادراتی
- توافق وزارت صمت و نفت برای عرضه کامل محصولات پتروشیمی در بورسکالا
- خط و نشان وزارت صمت به واحدهایی که کالای خود را در بورس کالا عرضه نکنند