به گزارش ویکی پلاست به نقل از اکسپورتنا،محمد لاهوتی، رئیس کمسیون تسهیل تجارت و توسعه صادرات اتاق تهران میگوید که به رغم صدور ابلاغیه جدید در حوزه سیاستهای ارزی و تجاری در مهرماه، بندهای مهم این ابلاغیه در مورد واردات در مقابل صادرات و واگذاری کوتاژهای صادراتی هنوز اجرایی نشده است.
وی افزود: نمایندگان بخشخصوصی در ششمین جلسه کمیسیون تسهیل تجارت و توسعه صادرات اتاق تهران، برنامه سازمان توسعه تجارت موسوم به «نقشه راه توسعه تجارت1404» را به نقد و بررسی گذاشتند.
برنامهای که البته از نظر فعالان اقتصادی حاضر در این کمیسیون، نقدهای بسیاری به آن وارد بود و مقرر شد، کمیسیون تسهیل تجارت و توسعه صادرات اتاق تهران، پس از جمعبندی پیشنهادات اصلاحی بخش خصوصی در مورد این طرح، این پیشنهادات را به سازمان توسعه تجارت ارائه کند.
رئیس کمیسیون تسهیل تجارت و توسعه صادرات اتاق تهران و رییس کارگروه اجرایی برگزاری انتخاب صادرکنندگان استان تهران، گزارشی از فرآیند ثبت نام و بررسی پروندههای داوطلبان آیین انتخاب صادرکنندگان نمونه استان تهران ارائه کرد و گفت:موضوع انتخاب صادرکنندگان نمونه استان تهران برای پنجمین سال متوالی به اتاق تهران واگذار شده و بدین ترتیب از دهم آبان ماه که به عنوان آخرین فرصت ثبت نام صادرکنندگان تعیین شد، اتاق تهران اقدام به جمعآوری مدارک ثبت نام کنندگان کردهاست.
او با اشاره به اینکه به زودی کار رسیدگی به پروندهها آغاز میشود، ادامه داد: مراسم تجلیل از صادرکنندگان استان تهران بلافاصله بعد از برگزاری مراسم صادرکنندگان نمونه ملی برگزار خواهد شد ،گفت: امیدواریم مراسم صادرکنندگان کشوری هر چه زودتر برگزار شود تا مانند سال گذشته، به دلیل برگزاری دیرهنگام این مراسم، آیین معرفی صادرکنندگان نمونه استان تهران نیز با تاخیر برگزار نشود.
لاهوتی در بخش دیگری از سخنانش، به ابلاغیه معاون اقتصادی رئیس جمهوری در حوزه سیاستهای ارزی اشاره کرد وگفت که در این ابلاغیه، چند بند مهم به موضوع تسهیل در روند صادرات و واردات اختصاص یافته است. از جمله اینکه صادرات در مقابل واردات، واگذاری کوتاژهای صادراتی و نیز فروش اسکناس به صرافیها به نرخ سنا مجاز شمرده شده و همچنین استرداد مالیات بر ارزش افزوده نیز از رفع تعهد ارزی منفک شده است.
وی ادامه داد: در عین حال، تهاتر نفت وکالا نیز در آن پیش بینی شده است. اما با وجود آنکه این ابلاغیه در دهم مهرماه صادرشده، هنوز دستور العمل اجرایی آن صادر نشده است.
لاهوتی با بیان اینکه وزارت صمت و بانک مرکزی کماکان روشهای معمول گذشته را در رفع تعهد ارزی اجرا میکنند، ادامه داد: تنها سازمان امور مالیاتی بود که بلافاصله به صدور این ابلاغیه واکنش نشان داد و دستورالعمل استرداد مالیات بر ارزش افزوده را از رفع تعهد ارزی تفکیک کرد.
وی تاکید کرد که اگر آنچه در این ابلاغیه مورد اشاره قرار گرفته، به درستی اجرا شود، مشکل رفع تعهد ارزی در صنایع کوچک و متوسط حل خواهد شد .
ویکی پلاست| مرجع بازار صنعت پلاستیک
دیدگاه خود را بنویسید
پتروشیمی ها
- آبادان
- آرتان پترو کیهان
- آریا ساسول
- اروند
- امیرکبیر
- ایلام
- Hyosung Topilene
- Ismail Resin Limited
- Reliance Industries Limited - هند
- بانیار پلیمر گنبد
- بندرامام
- پارس
- پتروپاک مشرق زمین
- پلی استایرن انبساطی سهند
- پلی استایرن انتخاب
- پلی اکریل ایران
- پلی پروپیلن جم (جم پیلن)
- پلی نار
- پلیمر کرمانشاه
- تبریز
- تخت جمشید
- تخت جمشید پارس
- تندگویان
- تولیدی پلاستیک ایسین
- جم
- خوزستان
- دی آریا پلیمر
- رجال
- شازند
- غدیر
- قائد بصیر
- قیام نخ
- کردستان
- گلپایگان
- لاله
- لرستان
- مارون
- محب بسپار ایده گستر
- محب پلیمر قم
- مهاباد
- مهر
- میاندوآب
- نوید زرشیمی
- هشت بهشت کیش
- هگمتانه
مطالب مرتبط
- این قانون جدید اصلاً شوخی بردار نیست
- تعیین تكلیف شمول معافیت به تعهدات ارزی سال های ٩٨ و ٩٩
- مهلت رفع تعهدات ارزی صادرکنندگان سال 98 تا پایان آذر تمدید شد
- حذف تعهد ارزی در سال آینده/ مالیات صادرکنندگان ظرف یکماه مسترد میشود
- شروع فعالیت فعالان اقتصادی بدون نیاز به مجوز و صرفاً با ارائه تعهد به درگاه ملی کسب و کار