پنجشنبه ۹ فروردین ۱۴۰۳

وکس سیبویه تولیدکننده وکس های دوقطبی و ناقطبی pe و pp

بسپار تجارت آسیا؛ تأمین کننده مواد اولیه پلاستیک و پلیمر و محصولات پتروشیمی

طراحی خط لوله پلی اتیلن
طراحی خط لوله پلی اتیلن مهمترین بخش ساخت یک خط لوله جدید به حساب می‌آید. گروه طراحی پروژه خط لوله پلی اتیلن باید با در نظر گرفتن شرایط عمومی و اختصاصی هر پروژه و در نظر داشتن امکانات، اقدام به طراحی نماید و روش اجرا خط لوله پلی اتیلن را نیز ارائه دهد.

طراحی خط لوله پلی اتیلن به دلیل ماهیت خود و با دارا بودن خواص مکانیکی منحصر به خود، همانند دیگر لوله‌ها که مشخصات مختص به خود را دارند از پيچيدگی‌هايی برخوردار است و باید ملاحظاتی را در نظر گرفت و به همين دليل تيم طراحي چنين پروژه‌اي نياز به تجربه و مهارت قابل ملاحظه‌ای دارد.

هندبوک لوله پلی اتیلن و در ادامه شما را به بخش ششم هندبوک لوله پلی اتیلن (هندبوک لوله تک جداره ) ارجاع میدهیم که بهترین و کاملترین مرجع برای طراحی خط لوله پلی اتیلن است، راهنمایی می‌کنیم.

این راهنمای طراحی خط لوله توسط PPI انستیتو  لوله , پلاستیک و پلی اتیلن امریکا تهیه و منتشر شده است که این هندبوک راهنمای تمامی نوشته‌ها و پروژه‌های اجرایی است.

کليات طراحی خط لوله پلی اتیلن

طراحی خطوط لوله پلی اتیلن را می‌توان به ٢ بخش مفاهيم اوليه و روش اجرايی تقسيم نمود که در ذيل به اهم موارد هر بخش اشاره می‌شود.

مفاهیم اولیه طراحی خط لوله پلی اتیلن

طراح خط لوله پلی اتیلن در اين بخش باید اصول اوليه طرح را مورد بررسي قرار دهد که از آن جمله مي‌توان به موارد ذيل اشاره کرد:

نكات ايمنی طرح

- محل اجرای طرح و شرايط ابتدايی و انتهايی خط لوله
- طرح سيستم انتقال سيال
- عمر مفيد طرح
- مشخصات سيال داخل خط لوله
- ظرفيت انتقال و سايز خط لوله
- شكل هندسی طرح
- ملزومات عملكردی طرح انتقال
- برنامه زمان بندی طرح
- روش اجرايی طرح

طراح خط لوله پلی اتیلن با توجه به اصول اوليه طرح، روش های اجرايی و ملزومات وابسته به آنرا مورد بررسي قرار داده و بهترين گزينه را پيشنهاد میدهد. از جمله مواردی که در اين خصوص حائز اهميت ميیباشد عبارتند از:

سازمان پروژه

- فازهای اجرايی پروژه
- حدود و مرزهای اجرايی
- تجهيزات مورد نياز در روش اجرايی پيشنهادی
- شرح عمليات اجرايی پروژه
- پيمانكاران اجرايی
- فروشندگان و تولیدکنندگان تجهيزات ( لوله و اتصالات پلی اتیلن) مورد نياز

مسير خط لوله پلی اتیلن با توجه به رعايت نكات ايمنی طرح چه از لحاظ عمومی و چه از لحاظ نيروی انسانی انتخاب می‌گردد. در اين خصوص حداقل موارد زير بايد مورد توجه قرار گيرند:

- ترافيك خودرو و انسانی ( در صورت وجود )
- فعاليتهای عمرانی
- ساير نصب های تاسیساتی
- کابلها و خطوط لوله
- زلزله خیز بودن منطقه – فعالیت‌های لرزه‌ای
- موانع سطحی ( کوه، دره، رودخانه )
- فعاليت‌های نظامی
- مسايل محيط زيستی

جهت بررسی موارد ذکر شده و تعيين مسير مناسب خط لوله ، ابتدا نقشه‌های منطقه مورد نظر و سوابق پروژه‌های قبل مورد بررسی قرار گرفته و با توجه به اطلاعات بدست آمده از اين بخش، مسير فرضی خط لوله پيشنهاد و سپس با انجام بازديدها و مطالعات محلی، مسير مذکور نهايی و انتخاب میگردد.

طراحی سیستم لوله کشی لوله پلی اتیلن اساسا مشابه هیچ یک از طراحی‌های انجام شده با انواع دیگر لوله‌ها نیست و بسیار انعطاف پذیر است.

معادلات طراحی و روابط در هندبوک لوله پلی اتیلن بخش ششم به خوبی تعریف شده است و می‌توان آنها را با هماهنگی با خواص عملکرد مشخص لوله پلی اتیلن مورد استفاده قرار داد و با تکیه بر آن بتوان یک سیستم لوله کشی طراحی نمود که سالهای طولانی دوام داشته باشد و قابل اعتماد برای سالیان سال باشد.

فصل ششم هندبوک لوله پلی اتیلن (هندبوک لوله تکجداره پلی اتیلن )، روش‌های طراحی اولیه پوشش استفاده از لوله‌های پلی اتیلن در انواع پروژه‌های کاربردی, مورد بحث قرار می‌گیرد.

طراحی سیستم لوله پلی اتیلن بر اساس فشار مورد نیاز می‌باشد و فشار کاری مبنا و اساس طراحی می‌باشد. روشهای مختلفی برای مقابله با اثرات دما، فشارهای شدید و ماهیت مایع منتقل شده بر روی ظرفیت فشار پایدار  لوله پلی اتیلن وجود دارد.

منبع: پارس اتیلن کیش

 


ویکی پلاست | توسعه ارتباطات، افزایش اطلاعات

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟ بلی خیر
امتیاز مطلب: 100%

دیدگاه خود را بنویسید

فرستادن دیدگاه

پربازدیدترین شرکت ها

درج کارت ویزیت شرکت من

پربازدیدترین محصولات

ویدیوهای آموزشی

همه حقوق این سایت متعلق به ویکی پلاست است طراحی و اجرا: نگاه حرفه ای
قیمت بازار اشتراک قیمت کانال تلگرام تبلیغات
بسپار تجارت آسیا؛ تولید و صادرات کامپاندهای پلیمری قیمت بازار قیمت جهانی تلگرام واتس اپ تبلیغات
ویکی پلاست
سلام خوش اومدید
ویکی پلاست، خرید و فروش مواد اولیه نداره
چطور می تونم کمک‌تون کنم؟