
به گزارش ویکی پلاست به نقل از دنیای اقتصاد، قیمت دلار آزاد که در نخستین روز هفته در رقم ۸۲ هزار و ۷۵۰تومان معامله میشد در روز یکشنبه کاهش پیدا کرد، اما همچنان در کانال ۸۲ هزار تومان باقی ماند.
بهطوری که هر دلار آزاد در روز یکشنبه در رقم ۸۲ هزار و ۳۵۰ تومان به فروش رسید. با این حال در روز گذشته قیمت دلار آزاد تحت تاثیر افزایش خوشبینیها نسبت به مذاکرات میان ایران و آمریکا به کانال ۸۱ هزار تومان عقبنشینی کرد. هر دلار آزاد در این روز در رقم ۸۱هزار و ۹۰۰ تومان معامله شد.
روز دوشنبه اخباری از سوی طرفین مذاکرهکننده، توجه فعالان بازار را به خود جلب کرده بود. براساس این اخبار دونالد ترامپ، رئیسجمهوری آمریکا ضمن ابراز خوشبینی در رابطه با پیشرفت در مذاکرات غیرمستقیم با ایران در مورد برنامه هستهای، از احتمال دستیابی به «خبرهای مسرتبخش» در آینده نزدیک خبر داد. از سوی دیگر اسماعیل بقایی، سخنگوی وزارت خارجه نیز تاکید کرد که در صورت حسننیت طرف مقابل، ایران نیز به ادامه مذاکرات خوشبین است.
این ابراز خوشبینی از سوی طرفین در حالی مطرح شد که در روزهای اخیر مقامهای آمریکایی و ایرانی خطوط قرمز متناقضی درباره آینده غنیسازی اورانیوم ایران تعیین کرده بودند و این موضوع منجر به گمانهزنیهایی درباره احتمال شکست مذاکرات میان معاملهگران شده بود.
این اخبار باعث شد تا تعداد معاملهگرانی که نسبت به ادامه روند مذاکرات و دستیابی به توافق بدبین بودند کمتر شود. با این حال فعالان بازار همچنان در انتظار برگزاری گام ششم این گفتوگوها هستند تا باتوجه به نتایج آن روند آتی بازار ارز را ارزیابی کنند. براساس اخبار نیز طرفین در حال مشورت با میانجی عمانی و منتظر اعلام نظر آنها هستند.
شکاف ارزی به ۱۵.۱ درصد رسید
همسو با کاهش قیمت دلار آزاد، این ارز در بازار رسمی با افت ارزش جزئی مواجه شد. بهطوری که هر دلار مرکز مبادله در این روز در رقم ۷۱ هزار و ۱۲۲تومان معامله شد. شکاف قیمتی دلار آزاد و رسمی نیز که در روز یکشنبه ۱۵.۷ درصد بود، در روز دوشنبه به ۱۵.۱ درصد رسید.
روز گذشته انواع قطعات سکه به پشتوانه افت ارزش دلار در بازار داخلی و طلای جهانی، با کاهش قیمت روبهرو شدند. بهطوری که هر سکه طلای طرح جدید که در روز یکشنبه در رقم ۷۳ میلیون و ۴۳۰ هزار تومان بود، در روز دوشنبه در رقم ۷۲ میلیون و ۹۵۵ هزار تومان معامله شد. حباب سکه تمام نیز در این روز به ۸ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان رسید.
ویکی پلاست | مرجع بازار صنعت پلاستیک
دیدگاه خود را بنویسید
پتروشیمی ها
- آبادان
- آرتان پترو کیهان
- آریا ساسول
- اروند
- امیرکبیر
- ایلام
- Hyosung Topilene
- Ismail Resin Limited
- Reliance Industries Limited - هند
- بانیار پلیمر گنبد
- بندرامام
- پارس
- پتروپاک مشرق زمین
- پلی استایرن انبساطی سهند
- پلی استایرن انتخاب
- پلی اکریل ایران
- پلی پروپیلن جم (جم پیلن)
- پلی نار
- پلیمر کرمانشاه
- تبریز
- تخت جمشید
- تخت جمشید پارس
- تندگویان
- توسعه پلیمر پادجم
- توسعه پلیمر پادجم
- توسعه پليمر پاد جم
- تولیدی پلاستیک ایسین
- جم
- خوزستان
- دی آریا پلیمر
- رجال
- شازند
- غدیر
- قائد بصیر
- قیام نخ
- کردستان
- گلپایگان
- لاله
- لرستان
- مارون
- محب بسپار ایده گستر
- محب پلیمر قم
- مهاباد
- مهر
- میاندوآب
- نوید زرشیمی
- هشت بهشت کیش
- هگمتانه