wikiplast.ir
راسل: آسیا به سرعت برای جایگزینی نفت خام تحریم شده روسیه تلاش می کند
![راسل: آسیا به سرعت برای جایگزینی نفت خام تحریم شده روسیه تلاش می کند](/images/news/1450-napht.jpg)
به گزارش ویکی پلاست به نقل از سبدگردان مانی، بر اساس داده های گردآوری شده توسط LSEG Oil Research، قاره آسیا در مسیر واردات حدود 3.23 میلیون بشکه در روز نفت خام روسیه در ماه فوریه قرار دارد.
این رقم در مقایسه با 3.49 میلیون بشکه در روز ژانویه حدود 7.4 درصد کاهش یافته است، اما آمارهای اولیه نشان می دهد که هند بیشتر و چین کمتر خرید می کنند.
عملاً تنها دو خریدار برای نفت خام دریایی روسیه در آسیا یعنی هند و چین وجود دارد، اگرچه میانمار نیز حجم کمی از نفت دریایی روسیه را خریداری می کند.
این موسسه تحقیقاتی انتظار دارد واردات نفت روسیه به هند به حداقل 1.71 میلیون بشکه در روز یعنی به بالاترین حد خود در سه ماه گذشته برسد، رقمی که ممکن است تا پایان فوریه با ارزیابی محموله های بیشتر افزایش یابد.
این کشور جنوب آسیا پس از آنکه تحریم های غرب مانع از واردات نفت روسیه به اروپا شد ، به بزرگترین خریدار نفت خام روسیه تبدیل شده است.
در حالی که ایالات متحده و سایر کشورهای غربی تلاش کردند نفت خام روسیه را در بازار جهانی نگه دارند، به هند اجازه داده شده بود نفت روسیه را با قیمت های کمتر از بازار جهانی خریداری کند.
آخرین دور تحریمهای ایالات متحده در ماه گذشته توسط جو بایدن، رئیسجمهور سابق، محدودیتهایی را بر ناوگان به اصطلاح تانکرهای سایه روسیه با هدف جلوگیری از تحویل نفت توسط کشتیها ایجاد کرد.
این اقدام باعث شد پالایشگاههای هندی قبل از شروع اقدامات جدید، تا جایی که میتوانند نفت خام روسیه را بخرند، که منجر به افزایش واردات فوریه قبل از کاهش احتمالی در ماه مارس شد.
پالایشگاههای چینی در کاهش خرید نفت خام روسیه سریعتر عمل کردند به طوری که واردات دریایی چین از طریق دریا در ماه فوریه به حدود 500 هزار بشکه در روز میرسد که از میانگین حدود 1.05 میلیون بشکه در روز طی سه ماه گذشته کمتر است.
بر اساس گزارش LSEG، انتظار میرود چین، بزرگترین واردکننده نفت خام جهان، مجموع واردات نفت خام در ماه فوریه را به حدود 10.35 میلیون بشکه در روز برساند که تقریباً با 10.10 میلیون بشکه در روز ژانویه ثابت است، اما نسبت به 11.16 میلیون بشکه در روز در فوریه 2024 کاهش یافته است.
این بدان معناست که چین نفت خام روسیه را با محمولههای تامینکنندگان دیگر جایگزین میکند و به نظر میرسد تا کنون عمدتاً به آنگولا و برزیل روی آورده است.
انتظار می رود واردات نفت آسیا از آنگولا از 670 هزار بشکه در روز در ژانویه به 1.13 میلیون بشکه در روز در فوریه افزایش یابد، در حالی که واردات نفت آسیا از برزیل از 930 هزار بشکه در روز به 1.05 میلیون بشکه در روز افزایش خواهد یافت.
با نگاهی فراتر از ماه فوریه، با توجه به تصمیم چین برای وضع تعرفه 10 درصدی بر واردات نفت خام از ایالات متحده، که بخشی از پاسخ به اعمال تعرفه 10 درصدی بر همه واردات از چین توسط دونالد ترامپ است، تصویر پیچیده تر می شود.
این تعرفه به اندازهای بالاست که نفت خام آمریکا را در چین غیررقابتی کند، اما با توجه به تأخیر بین زمان تنظیم محمولهها و زمان تحویل، چندین ماه طول میکشد تا به واردات فیزیکی برسد.
انتظار میرود واردات نفت خام چین از آمریکا در ماههای مارس و آوریل به شدت افزایش یابد، به طوری که در حال حاضر واردات نفت خام در ماه مارس توسط تحلیلگران کپلر 339,000 بشکه در روز و واردات ماه آوریل 461,000 بشکه ارزیابی شده است.
ویکی پلاست | مرجع بازار صنعت پلاستیک
دیدگاه خود را بنویسید
پتروشیمی ها
- آبادان
- آرتان پترو کیهان
- آریا ساسول
- اروند
- امیرکبیر
- ایلام
- Hyosung Topilene
- Ismail Resin Limited
- Reliance Industries Limited - هند
- بانیار پلیمر گنبد
- بندرامام
- پارس
- پتروپاک مشرق زمین
- پلی استایرن انبساطی سهند
- پلی استایرن انتخاب
- پلی اکریل ایران
- پلی پروپیلن جم (جم پیلن)
- پلی نار
- پلیمر کرمانشاه
- تبریز
- تخت جمشید
- تخت جمشید پارس
- تندگویان
- تولیدی پلاستیک ایسین
- جم
- خوزستان
- دی آریا پلیمر
- رجال
- شازند
- غدیر
- قائد بصیر
- قیام نخ
- کردستان
- گلپایگان
- لاله
- لرستان
- مارون
- محب بسپار ایده گستر
- محب پلیمر قم
- مهاباد
- مهر
- میاندوآب
- نوید زرشیمی
- هشت بهشت کیش
- هگمتانه