شنبه ۲۹ دى ۱۴۰۳

وکس سیبویه تولیدکننده وکس های دوقطبی و ناقطبی pe و pp

بسپار تجارت آسیا؛ تأمین کننده مواد اولیه پلاستیک و پلیمر و محصولات پتروشیمی

چرا راندمان نیروگاه ها در کشور پایین است؟
یک کارشناس انرژی گفت: توسعه تجدیدپذیرها امری الزام آور است و برای ورود بخش خصوصی به آن باید قیمت گذاری دستوری حذف شود تا بخش خصوصی با نگاهی اقتصادی در حوزه تجدیدپذیرها سرمایه گذاری کند.

به گزارش ویکی پلاست به نقل از مهر، محمدصادق مهرجو کارشناس انرژی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه یکی از ملزومات مقابله با بحران انرژی افزایش راندمان نیروگاهی است، گفت: برای کاهش بحران انرژی در کشور باید به سمت افزایش راندمان نیروگاه‌ها و از رده خارج شدن نیروگاه‌های راندمان پایین نظیر نیروگاه بعثت پیش برویم.

وی ادامه داد: گفته می‌شود میانگین راندمان نیروگاه‌های کشور ۳۹.۹ درصد است در حالی که مطالعه موردی نیروگاه‌ها نشان دهنده پایین بودن راندمان نیروگاهی است که به واسطه چند نیروگاه سیکل ترکیبی میانگین کلی راندمان نیروگاهی افزایش پیدا می‌کند.

این کارشناس انرژی با اشاره به اینکه راندمان نیروگاهی باید به ۶۰ درصد برسد و توسعه تجدیدپذیرها در اولویت قرار بگیرد، خاطرنشان کرد: برای آنکه بتوانیم نیروگاه‌های موجود را ارتقا دهیم به سرمایه گذاری‌های کلان نیازمندیم و متأسفانه سرمایه گذار به دلیل قیمت گذاری دستوری رغبتی به سرمایه‌گذاری در این بخش از خود نشان نمی‌دهد.

مهرجو ادامه داد: در اقصی نقاط جهان استفاده از انرژی‌های پاک یا تجدید پذیر جایگزین سوخت‌های فسیلی شده است.

به گفته وی، در کشور ما باید ۲۰ درصد برق مورد نیاز شبکه برق کشور از طریق انرژی‌های تجدید پذیر تأمین شوند.

این کارشناس انرژی با اشاره به پتانسیل کشور برای احداث نیروگاه‌های تجدیدپذیر تصریح کرد: در ایران ظرفیت مناسبی برای توسعه نیروگاه‌های خورشیدی و بادی وجود دارد که این امر نیاز به سرمایه‌گذاری دارد که متأسفانه بخش دولتی توان لازم برای سرمایه گذاری را ندارد.

مهرجو با اشاره به اینکه ورود بخش خصوصی در حوزه تجدیدپذیرها امری الزام‌آور است، اضافه کرد: برای جلوگیری از حاد شدن بحران انرژی در کشور باید توسعه تجدیدپذیرها در دستور کار قرار بگیرد و متأسفانه بخش خصوصی به دلیل قیمت گذاری دستوری رغبتی برای ورود به حوزه از خود نشان نمی‌دهد، بنابراین بهتر است قیمت گذاری دستوری حذف شود تا بخش خصوصی با نگاهی اقتصادی در حوزه تجدید پذیرها سرمایه گذاری کند.


ویکی پلاست | مرجع بازار صنعت پلاستیک

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟ بلی خیر
امتیاز مطلب: 0%

تبلیغات در ویکی پلاست

دیدگاه خود را بنویسید

فرستادن دیدگاه

پربازدیدترین شرکت ها

پربازدیدترین محصولات

ویدیوهای آموزشی

همه حقوق این سایت متعلق به ویکی پلاست است طراحی و اجرا: نگاه حرفه ای
قیمت بازار اشتراک قیمت کانال تلگرام تبلیغات
کامپاندهای پلی‌کربنات: نسوز، الیاف‌دار، رنگی و PC/ABS قیمت بازار قیمت جهانی تلگرام واتس اپ تبلیغات
ویکی پلاست
سلام خوش اومدید
ویکی پلاست، خرید و فروش مواد اولیه نداره
چطور می تونم کمک‌تون کنم؟